Horoscopul zilei de joi, 22 iulie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de joi, 22 iulie 2021


Horoscop 22 iulie 2021, Berbec:

Dacă simți nevoia de aventură și adrenalină, trebuie să faci ceva diferit azi. Poți pleca într-o escapadă spontană, poți învăța ceva nou sau poți iniția conversații cu oameni pe care nu i-ai avut până acum în vizor. Este, de asemenea, o zi bună pentru tot felul de excursii în grup. Trebuie să ieși din rutină neapărat. În relația de cuplu există anumite probleme pe care trebuie să le abordezi. Dacă dorești să depășești temerile sau să le atenuezi pe ale partenerului(ei), poți începe să te concentrezi asupra lor. Citiţi și 15 iulie - 19 decembrie 2021: Chiron retrograd în Berbec.


Horoscop 22 iulie 2021, Taur:

Azi te vei concentra asupra celor din jur. Vrei să-i(le) ajuți în probleme legate de asigurări, bani sau proprietăți. Săptămâna aceasta poți atrage mai multe oportunități financiare de partea ta. Simte-te liber(ă) să delegi anumite responsabilități, dar nu-i(le) lăsa pe cei(le) din jur să interfereze cu obiectivele tale. Ai tendința de a juca rolul principal în relația de cuplu, dar nu te mai regăsești în acest rol. Fă un pas înapoi și gândește-te dacă îndoielile tale sunt fondate.


Horoscop 22 iulie 2021, Gemeni:

Acesta este un moment important pentru a te bucura de plăcerile vieții fără să te simți vinovat(ă). Ai o energie molipsitoare și ești din ce mai puternic(ă). Cu toate acestea, trebuie să te ocupi de chestiuni legale, nu le mai poți evita. Deși te poți simți distant(ă) față de partenerul(a) de cuplu, în această perioadă poți reaprinde flacăra pasiunii. Dacă nu te mai înțelegi cu partenerul(a) de cuplu, poți trece relația la stadiul de prietenie. Important este să îți dai seama cum este mai bine pentru voi.






Horoscop 22 iulie 2021, Rac:

Starea ta fericită te face mai popular(ă) ca niciodată și ar trebui să profiți de ea pentru a-ți crește renumele în cercul de prieteni(e). Astăzi nu te simți motivat(ă) să faci lucruri, dar nu renunți la dorința ta de a face lucruri importante în viața ta. Te întorci la locul de muncă mai plin(ă) de energie ca niciodată. Din punct de vedere emoțional ești puțin nervos(asă), dar te vei folosi de această oportunitate ca să te retragi. Aruncă îndoielile și mergi mai departe pentru a-ți duce la bun sfârșit proiectele. Citiţi și 11 iulie 2021: Mercur în Rac vestește liniște și calm în viața zodiilor.



Horoscop 22 iulie 2021, Leu:

Azi este o zi plină de distracții pentru tine. Ieși din casă cu calm și multă răbdare. Lasă creativitatea să iasă la iveală, mai ales dacă ai posibilitatea să faci acest lucru. Ești mai receptiv(ă) și mai deschis(ă) față de cei(le) din jur, lucru care îi/le face și pe ei(le) să te asculte cu mai multă atenție. Ai parte de succes în această perioadă, iar îndrăzneala ta îți poate oferi cele mai bune șanse de promovare. Ai cuvintele potrivite pentru a convinge și pentru a captiva oamenii din jur. E posibil să vă placă şi 11 iunie - 29 iulie 2021: Marte în Leu aduce concentrare şi autenticitate.


Horoscop 22 iulie 2021, Fecioară:

Dacă ai ocazia astăzi să te refugiezi în intimitatea casei, profită de această ocazie și vei vedea cât de bine te vei simți mai apoi. Ai nevoie de un moment de liniște. Ia-ți timp pentru tine și fă o pauză de la proiectele în care ești implicat(ă). Acordă mai multă atenție celor din jur și fă-i(le) să se simte importanți(te) în viața ta. Folosește-te de abilitățile organizatorice pentru a-ți planifica munca. Renunță să mai faci sacrificii pentru cei(le) dragi dacă vezi că ei(le) nu merită acest lucru. Poate vă interesează şi: Venus intră în Fecioară și ne învață lecții valoroase despre iubire.






Horoscop 22 iulie 2021, Balanţă:

Azi ești foarte sigur(ă) pe tine. Acum este momentul potrivit să iei o decizie importantă. Nu te mai îndoi atât de mult de lucrurile care urmează să se întâmple și nu mai analiza toate detaliile. Trebuie să ai încredere în tine și în instinctele tale. Lipsa siguranței emoționale te poate face să ai o stare permanentă de nervozitate. Cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru a funcționa pe termen lung este să vorbești calm și deschis cu cei(le) din jur, inclusiv cu partenerul(a) de cuplu. Faptul că ai rezolvat o problemă care îți dădea de ceva timp bătăi de cap te poate ajuta să-ți recapeți încrederea în forțele tale.


Horoscop 22 iulie 2021, Scorpion:

Azi trebuie să stai departe de tot ceea ce înseamnă economii și cheltuirea banilor în scopuri de care nu ai neapărată nevoie. Dacă totuși nu te poți abține, păstrează totuși facturile. Ai muncit mult în ultimul timp și la fel vei face și în perioada următoare. Există posibilitatea să simți nevoia de recompense, simți că ești în top, dar starea de oboseală pe care o simți nu este deloc de neglijat. Un/O prieten(ă) apropiat(ă) te va ajuta să treci peste toată această perioadă dificilă. Speranțele tale nu sunt în van.


Horoscop 22 iulie 2021, Săgetător:

Te simți foarte bine în pielea ta, dar te-ai ocupat foarte mult în ultimul timp de acest lucru. Lasă lucrurile să se întâmple în mod natural, au alții(tele) grijă să te sece de toată energia. În ultimul timp ai din ce în ce mai des senzația că oamenii cer prea mult de la tine. Trebuie să fii mereu stăpân(ă) asupra situației, înainte de a lua decizii importante pentru viața ta. Ai multe idei despre cum îți poți îmbunătăți relația de cuplu. Te dedici prea mult celor din jur și ai un entuziasm teribil.






Horoscop 22 iulie 2021, Capricorn:

Activitățile din casă sunt din ce în ce mai epuizante. Simți nevoia să te ascunzi sau să te îndepărtezi ușor de toți și toate. Nu te lăsa oprit(ă) de cei(le) care nu au încredere în tine pentru că nu ai nevoie de aprobarea lor. La locul de muncă îți este mult mai ușor să administrezi lucrurile. Caută ajutor printre colegi(e) pentru a face acest lucru. O relație stabilă nu merită să fie deteriorată de neîncrederea pe care o ai. E timpul să analizezi toate deciziile pe care le iei ca să păstrezi echilibrul de care ai nevoie pentru a duce la bun sfârșit activitățile în care ești implicat(ă).


Horoscop 22 iulie 2021, Vărsător:

O conversație amicală cu un/o prieten(ă) este de bun augur pentru tine și el(a). Aceasta este ziua perfectă pentru a-i(le) asculta pe cei(le) din jur și pentru a afla păreri și opinii despre ideile și obiectivele tale. Nu ai cum să trăiești izolat(ă). Nu ai nicio problemă să-ți exprimi punctul de vedere la locul de muncă, dar trebuie să fii diplomat(ă). Profită de ce spun aștrii pentru a schimba obiceiurile în relația de cuplu. Dacă ești singur(ă), atunci trebuie să știi că vei avea parte de o întâlnire promițătoare.


Horoscop 22 iulie 2021, Peşti:

Azi se vor afla niște lucruri din viața ta privată, lucru care te va face să-ți pierzi concentrarea. Toți(ate) cei(le) din jur sunt neliniștiți(te), dar vei face un efort și îi/le vei ajuta. Ai un drum lung de parcurs până să găsești un punct comun cu cei(le) dragi referitor la planurile tale. Relaxează-te și mergi în direcția pe care ți-ai propus-o. Nimic din ce se întâmplă nu îți va afecta viața sentimentală. S-ar putea să vă placă și: 13 mai - 28 iunie 2021: Jupiter tranzitează zodia Peşti. Vom fi mai idealiști!








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS