Horoscop Urania zilnic

 
Abonare prin e-mail la Horoscop Urania.org
Horoscopul zilei de ieri, de azi si de mâine

Astrologia este ştiinţa care se ocupă cu studiul influenţelor astrale asupra vieţii omeneşti şi asupra destinului universului. Această ştiinţă există, lăsând la o parte glumele care se fac pe seama credinţei în horoscop.

Omul are nevoie de repere în univers iar stelele şi constelaţiile au nume şi traiectorii proprii. Încă din vremuri străvechi oamenii au căutat o legătură între ceea ce observau pe cer şi ceea ce li se întâmpla în viaţa de zi cu zi.

În fiecare zi, milioane de oameni citesc horoscopul zilnic; credem sau nu, tot aruncăm privirea prin ziare şi/sau pe internet.

Și de ce nu am face asta? Planetele și pozițiile lor afectează mii de ani de viață umană și în același timp, astrologii și oamenii de știință care studiază relația dintre mișcările lor și consecințele pe care le poate avea în viețile noastre.

Horoscopul este o previziune astrologică realizată în urma unor analize a planetelor pentru o anumită perioadă de timp. Horoscopul prezentat zilnic este o previziune generală iar pentru previziunile individualizate sunt necesare analizele unor astrograme natale suprapuse peste astrogramele zilelor respective.

Aflaţi care sunt previziunile generale ale zilei de ieri, de azi si de mâine pentru fiecare semn zodiacal în parte: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanţă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Peşti.

Horoscop zilnic UraniaTrimite pe Facebook Trimite pe Twitter Abonare prin RSS la Horoscop Urania.org