Horoscop zilnic

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de ieri, de azi si de mâine

Astrologia este ştiinţa care se ocupă cu studiul influenţelor astrale asupra vieţii omeneşti şi asupra destinului universului. Această ştiinţă există, lăsând la o parte glumele care se fac pe seama credinţei în horoscop.

Omul are nevoie de repere în univers iar stelele şi constelaţiile au nume şi traiectorii proprii. Încă din vremuri străvechi oamenii au căutat o legătură între ceea ce observau pe cer şi ceea ce li se întâmpla în viaţa de zi cu zi.

În fiecare zi, milioane de oameni citesc horoscopul zilnic; credem sau nu, tot aruncăm privirea prin ziare şi/sau pe internet.

Și de ce nu am face asta? Planetele și pozițiile lor afectează mii de ani de viață umană și în același timp, astrologii și oamenii de știință care studiază relația dintre mișcările lor și consecințele pe care le poate avea în viețile noastre.

Horoscopul este o previziune astrologică realizată în urma unor analize a planetelor pentru o anumită perioadă de timp. Horoscopul prezentat zilnic este o previziune generală iar pentru previziunile individualizate sunt necesare analizele unor astrograme natale suprapuse peste astrogramele zilelor respective.

Aflaţi care sunt previziunile generale ale zilei de ieri, de azi si de mâine pentru fiecare semn zodiacal în parte: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanţă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Peşti.

Horoscopul zilei de ieri, azi si mâine




Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS