Clopoţeii de vânt — Feng Shui

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Clopoţeii de vânt — Feng Shui

    Clopoţeii de vânt — Feng Shui

Clopoţei tubulari metalici, ceramici sau din lemn care produc sunete în bătaia vântului. Au scopul de a restabili armonia şi vitalitatea mediului în care sunt amplasaţi.  Atrag norocul şi prosperitatea în casele în care sunt amplasaţi. Activează zonele menţionate pe harta Ba-Gua sau scad influenţele unor zone cu efecte negative: colţuri, grinzi.



În arta Feng Shui, toate obiectele care produc sunete (diapazon, boluri de metal sau de cristal, clopoţei, gonguri, talgere) au darul de a atrage energiile pozitive şi de a le împrăştia pe cele negative. Orientalii aşează clopoţei în grădină, în verandă, în fereastă, fiecare adiere de vânt declanşând un sunet plăcut.



Amplasaţi clopoţei de vânt în ferestre, pe balcon, în holul de la intrare, în camera copiilor sau în orice altă încăpere în care locuiţi frecvent. Este de asemenea indicat să fie aşezaţi în colţuri în care de obicei se poate acumula energie chi - unghere întunecate, depozite, debarale.



Sunetele pure, vibrante, ca cele produse de aceste obiecte, clarifică şi purifică mediul, împrăştie acumulările de energie chi din zonele în care sunt amplasaţi clopoţeii, restabilind armonia energetică în încăpere. Sunetul clopoţeilor reduce surplusul yang din încăpere pentru a intra în armonie cu energia yin. Clopoţeii sunt acordaţi pe diverse game şi tonalităţi - acute sau joase - cu un număr variat de tuburi. Cel mai pur şi mai penetrant sunet este asigurat de clopoţeii tubulari din metal, care nu îşi pierd claritatea sunetului cu timpul. Alegeţi clopoţeii cu sunet pur, acordat pe lungimea dv. de undă - urmăriţi să vă placă sunetul lor atunci când îi cumpăraţi, nu luaţi clopoţei cu sunete la care nu rezonaţi (prea înalte, prea joase, prea stridente etc).



Pentru a vă asigura o permanentă echilibrare energetică în încăpere, produceţi periodic sunete cu ajutorul clopoţeilor prin toată încăperea, prin colţuri, prin ungherele inaccesibile, prin dosul mobilelor sau prin zonele ascunse.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS