Zodiacul sexelor - Peşti

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiacul sexelor - Peşti
      

    (19 februarie - 20 martie)

FEMEIA: Nu are viaţă se#uală. Este o romantică ce preferă imaginaţia. O parte din aceste femei găsesc fără pretenţii se#uale parteneri şi totul merge ca în vis. O altă parte se visează pe post de metrese căutate de spirite rătăcitoare cu armuri şi sclipiri. Ele pot constitui doar o experienţă pentru parteneri. La nicio femeie din întreg zodiacul diferenţa dintre plăcerea primită şi dată nu este atât de mare. Ele au citit că în pat trebuie să fie voluptoase şi vor rămâne profund nesatisfăcute. Nu pot avea raporturi decât cu băieţi neajutoraţi pentru care dovedesc înclinaţie deosebită. Ar avea nevoie de un bărbat adevărat dar acela o înspăimântă. Ea nu se poate dezvăţa de sentimentul de a proteja şi îşi încearcă forţa feminităţii materne. Băieţaşii rămân, bărbaţii se duc – şi ea se consolează imaginându-se inaccesibilă.


BĂRBATUL: Este un poet. Este irezistibil şi viaţa sa se#uală este cea mai bogată oferind experienţe de neuitat comparabile cu un altul. Poate avea legături spectaculoase. Femeile îl iubesc pentru că le vorbeşte de poveşti, le mângâie şi le sărută. În dragoste are tăria proprie celui care se lasă subjugat. El nu există decât pentru a se exprima pe sine prin vorbe şi prin se#. Deşi are multe metrese, cunoaşte o mare singurătate. Femeile nu caută decât exteriorul lui, îl vor asculta apoi vor pleca după un alt bărbat.

© www.horoscop-urania.org

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS