Horoscopul lunii iulie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul lunii iulie 2021


Horoscop iulie 2021, Berbec:

Horoscop Berbec iulie 2021
Aveţi grijă la pașii pe care îi faceţi. Mișcarea planetară a lunii vă poate împiedica să observaţi clar detaliile. Iluziile și dorințele voastre vă pot ispiti să luaţi decizii pripite. Fiţi atenţi(te) la vicii, căci puteți avea probleme de sănătate dacă nu le mai puteți ține sub control! Energia voastră este scăzută, așa că sunteţi predispuşi(se) la îmbolnăvire, epuizare sau boli greu de detectat. Trebuie să o luaţi pas cu pas și să nu vă suprasolicitaţi. Fiţi precauţi(te) cu situațiile care par prea bune ca să fie adevărate!






Horoscop iulie 2021, Taur:

Horoscop Taur iulie 2021
În prima săptămână a lunii lui Cuptor, Taurii simt toată forța lui Venus, planeta lor conducătoare. Acesta este un moment „karmic” pentru relațiile personale, așa că aveţi grijă de problemele sentimentale. Orice fel de greutate este de fapt o verificare a realității pentru a știi dacă merită efortul. Dacă este așa, dorința voastră de a corecta problemele duce la o relație mai puternică și mai solidă. Dacă nu este, puteți renunța, în mod sigur nu va funcționa. Păstraţi doar ceea ce este solid și merită consolidat. Fiţi dispuşi(se) la schimbări și apăraţi doar lucrurile pe care le apreciaţi cu adevărat.






Horoscop iulie 2021, Gemeni:

Horoscop Gemeni iulie 2021
Folosiţi-vă de creier, cel mai sigur atu al vostru. Acțiunea planetară din această lună vă va ajuta să percepeţi altfel lucrurile, în profunzime. Doar așa veţi putea să înţelegeţi cauzele nevăzute de la suprafață. Dacă participaţi la sesiuni de terapie, acesta este momentul pentru a expune problemele grele din trecut. Folosiţi-vă mintea. Abordaţi problemele intelectuale complexe. Spuneţi ideile voastre persoanelor din jur, cuvintele voastre au o putere mare de convingere.






Horoscop iulie 2021, Rac:

Horoscop Rac iulie 2021
Aveţi nevoie de căldură emoțională mai mult ca oricând? Siguranța și confortul trebuie să fie cele mai mari priorități în luna iulie 2021. Aveţi grijă ca cei(le) din jur să înțeleagă sentimentele voastre, doar așa veţi ajunge la un consens cu ei(le)! Faceţi doar ceea ce vă dă senzație de confort. Petreceţi cât mai mult timp acasă sau la întâlniri cu oameni dragi.






Horoscop iulie 2021, Leu:

Horoscop Leu iulie 2021
Atmosfera emoțională din jurul vostru este afectată pozitiv de căldura aprinsă a Leului la jumătatea lunii. Vă simţiţi adesea înconjuraţi(te) de provocări? Nu fugiţi de ele, deși poate acesta este primul impuls. În luna lui Cuptor, energia solară vă va ajuta să faceţi față tuturor greutăţilor. Renunţaţi rapid la lucrurile cu care v-aţi împovărat în ultima vreme. Concentraţi-vă mai mult asupra eliberării sentimentelor şi a distracției. Gândiţi în perspectivă și nu lăsaţi trecutul să vă umbrească.






Horoscop iulie 2021, Fecioară:

Horoscop Fecioară iulie 2021
În această lună aveţi ocazia să scăpaţi de probleme mai ușor decât până acum. Trebuie doar să vreţi. Planetele vă oferă oportunitatea să implementaţi mai ușor schimbările de care aveţi nevoie. Acest lucru se aplică problemelor din mediul familial, care au fost foarte dureroase în ultimul timp. Setaţi termeni noi și faceţi acum pașii spre schimbare. Luaţi o poziție fermă și nu vă abateţi de la ea.






Horoscop iulie 2021, Balanţă:

Horoscop Balanţă iulie 2021
Horoscopul lunii iulie 2021 spune că nu aţi mai avut timp pentru voi, pentru persoanele din jur. Sarcinile de la birou au fost tot mai multe în ultimul timp. Nevoile financiare au crescut și ele și acest lucru vă împovărează din ce în ce mai mult. Toate acestea însă, întră foarte ușor în conflict cu nevoile persoanelor dragi. Orele de muncă peste program pot duce la dezamăgirea partenerului(ei) sau a familiei. Va trece însă, viața va reveni la normal. E mai bine însă să nu promiteți un lucru pe care nu-l puteți realiza. Încercaţi să nu vă simţiţi vinovaţi(te) pentru o situație scăpată de sub control. Dacă lucraţi într-un mediu ce necesită concentrare, se poate să terminaţi mai repede sarcinile de la birou și să aveţi timp și pentru cei(le) dragi.






Horoscop iulie 2021, Scorpion:

Horoscop Scorpion iulie 2021
Conform horoscopului lunii iulie 2021, acum aveţi şansa de a modela circumstanțele actuale care duc la succesul viitor. Dacă vă simţiţi pregătiţi(te) să vă asumaţi un angajament, atunci acesta este momentul să respiraţi adânc, să vă fixaţi obiectivul și să faceţi primul pas. Pregătirea în detaliu vă va asigura succesul. Nu uitaţi un lucru, puteți obține ceva doar cu ajutorul oamenilor din jur. Apelaţi la tot ceea ce credeţi de cuviință pentru a vă atinge scopul.






Horoscop iulie 2021, Săgetător:

Horoscop Săgetător iulie 2021
Entuziasmul vostru natural și bucuria de viață vă câștigă prieteni(e) și creează noi circumstanțe. Profitaţi de ocazii pentru a deschide noi uși. Faceţi o primă impresie bună și avansaţi atât cât puteți. Aceasta este spiritul unui Săgetător adevărat. Trebuie să depuneţi efort pentru a menține flacăra dragostei aprinsă. Persoanele singure își pot găsi jumătatea într-o vacanță.






Horoscop iulie 2021, Capricorn:

Horoscop Capricorn iulie 2021
Dacă sunteţi recunoscuţi(te) ca fiind nişte oameni duri, atunci a venit momentul să-i/le lăsaţi pe cei(le) din jur să descopere omul din voi. Căutaţi ocazii pentru întâlniri cu ceilalți(lelalte). Ascultaţi acum ce au de spus alții(tele). Obţineţi răspunsuri despre cum puteți face mediul mai receptiv și mai plăcut. Le puteți spune de asemenea cât de mult îi/le apreciaţi sau le puteți arăta, e și mai bine.






Horoscop iulie 2021, Vărsător:

Horoscop Vărsător iulie 2021
Horoscopul lunii lui Cuptor spune că s-ar putea să vă fie dificil să vă ocupaţi și de sentimentele celor din jur în această lună. Alții(tele) vă pot percepe ca fiind reci(e), distanţi(te) sau insensibili(e). Ascultaţi și răspundeţi la nevoile celor din jur. Încercaţi să faceţi acest lucru cu compasiune, nu cu partea intelectuală. Nu încercaţi să rezolvaţi problemele celorlalți(te), deoarece nu este necesar.






Horoscop iulie 2021, Peşti:

Horoscop Peşti iulie 2021
În această lună sunteţi mai sensibili(e) ca niciodată. Fără protecție, puteți deveni vulnerabili(e). Încercaţi să staţi departe de adunările mari de oameni din această perioadă. Nu vă lăsaţi pradă conflictelor din jur pentru că nu vă vor ajuta deloc. Horoscopul lunii iulie 2021 spune că e bine să staţi departe de tot ceea ce nu vă împlinește și doar așa veţi avea o stare bună de spirit.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS