Etalarea şi interpretarea runelor, 22 iulie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Etalarea şi interpretarea runelor, 22 iulie 2021


Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi că amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Runa etalată – NAUTHIZ. Nauthiz reprezintă distanţa dintre tine şi o nevoie a ta. Din fericire ea are caracter temporar. Această distanţă nu va rămâne aşa pentru totdeauna. Mai ales dacă faci tot ce-ţi stă în putere pentru a acoperi această nevoie.


Taur:

Runa etalată – PERTHRO. Suntem deseori tentaţi(te) să catalogăm schimbarea ca fiind bună sau rea. Perthro vine să ne reamintească că o astfel de interpretare în „alb şi negru” poate reprezenta o simplificare a soartei. Schimbarea la care face referire Perthro este mult mai complexă şi subtilă. Soarta există la un nivel pe care nu îl putem cunoaşte cu adevărat până la momentul în care trăim un anume eveniment. Ceea ce pare adevărat se poate dovedi fals şi invers.


Gemeni:

Runa etalată – TIWAZ (inversată). Pericolul poate apărea din acţiuni pripite. Obiectivul tău este să ajungi la un rezultat sau eşti focalizat(ă) asupra lucrurilor ce le faci doar de plăcere? Caută în tine răspunsul şi vei înţelege şi relaţiile implicate.






Rac:

Runa etalată – ODIN. Primeşti un mesaj ce înseamnă că necunoscutul, neştiutul şi nevăzutul sunt parte activă din viaţa ta în acest moment. La început era nimic şi la final rămâne nimic. Ca să poţi avansa în marele gol din faţa ta trebuie să ai o încredere desăvârşită. Şi fă paşi în acest gol cu mâinile goale şi cu credinţă de fier. Ceea ce te va susţine este puterea creativă a necunoscutului.


Leu:

Runa etalată – ANSUZ (inversată). O figură autoritară te poate împiedica să progresezi. Cel puţin aşa ţi se pare ţie. Apariţia acestei rune inversate sugerează o rezistenţă la autenticitate. Nu muşca mâna care te hrăneşte sau care te-a hrănit şi ghidat cândva. Fii recunoscător(are) pentru ce ai primit.


Fecioară:

Runa etalată – BERKANO. Acesta este un moment plin de entuziasm pentru noi începuturi. Aventuri proaspete. Energie şi activitate. Ai plantat seminţele iar recolta este pe cale să apară. Nu te aştepta la recompense imediate pentru eforturile tale. Învaţă din experienţe. Lasă trecutul să rămână în trecut. Este şi o perioadă bună pentru reînnoire spirituală. Elimină orice concepţii interpretate greşit. Acceptă idei noi.






Balanţă:

Runa etalată – GEBO (inversată). Gebo semnifică interacţiunea divină dintre două persoane. Este simbolul mâinilor încrucişate din parteneriatele bune, a îmbrăţişărilor şi a strângerilor de mână. Gebo inversată aici îţi vesteşte atenţie pentru că există un dezechilibru între ceea ce dai şi ceea ce primeşti într-o relaţie sau în mai multe. Vezi de ce dai mai mult decât primeşti. Vezi de ce nu dai atât cât primeşti. Energia sa este a înţelegerilor, cadourilor, promisiunilor de alianţă, companionilor în iubire sau în afaceri dar şi în căsătorie. Există multă energie şi implicare ataşată acestui simbol.


Scorpion:

Runa etalată – INGUZ. Această rună simbolizează dezvoltarea personală, creşterea nivelului de conştienţă, de empatie globală. La nivel mai mic, runa simbolizează o întâlnire cu cei(le) dragi, o masă în familie, o aniversare.


Săgetător:

Runa etalată – MANNAZ. Esenţa este apă iar apa este clară şi flexibilă. Claritatea şi disponibilitatea să te schimbi sunt alegeri eficiente de a fi acum. Dacă eşti drept(aptă) cu tine, vei fi drept(aptă) şi cu alţii(tele) şi ei(le) cu tine. Fii devotat(ă), moderat(ă) şi fii şi tu flexibil(ă) ca apa; doar atunci vei avea o direcţie clară.






Capricorn:

Runa etalată – NAUDIZ. Sugerează lipsa, nevoia, dorinţa de a avea ceva ce nu ai acum. Însă, fără îndeplinirea acestei nevoi, dorinţe, nu vei mai fi motivat(ă) să continui, ceea ce va genera sentimente dificile şi neplăcute.


Vărsător:

Runa etalată – PERTHRO (inversată). Orice trăieşti în această perioadă trebuie să experimentezi. Nu da înapoi, explorează-ţi misterele pentru a atinge înţelepciunea. Urmează cu atenţie tot ce îţi dictează inima, etapele greşite pot fi costisitoare.


Peşti:

Runa etalată – TIWAZ (inversată). Fii prudent(ă) în ce competiţii şi confruntări te implici şi la ce mijloace de luptă recurgi în dorinţa de a-ţi asigura succesul. Fără echilibru, pot apărea probleme legale. Această rună este simbolul războinicului neînfricat aşa este fiecare dintre noi. Semnifică motivaţia, ambiţia şi câştigul. Există o energie a confruntării, a competiţiei şi a învingerii în urma sa, a tăriei şi forţei.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS