Evenimente astrologice în luna iulie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Evenimente astrologice în luna iulie 2021


1 iulie 2021: Trigon Marte - Saturn

Marte și Saturn formează o opoziție dinamică stimulând nevoia de a acționa asupra schimbărilor sociale. În ultima vreme nevoia de schimbare și libertate, alături de frica de necunoscut, a provocat o mare frământare în sufletele noastre. Acest fenomen ne va ajuta să atingem echilibrul social și să realizăm că este spre binele nostru să urmăm ordinea naturală a Universului.

La scurt timp după această opoziție, Marte va forma un trigon armonios cu Chiron și o cuadratură cu Uranus. Vindecăm răni dureroase, ridicăm vălul și descoperim adevărul. Universul ne sfătuiește să ne amintim că haosul este energie în căutarea unei portițe; este datoria noastră să o ajutăm să găsească drumul de ieșire.


4 iulie 2021: Trigon Versus - Neptun

Această perioadă ne leagă direct de vindecarea personalității. Frecvențele energiei din cer sunt puternice și marchează o nouă călătorie a noastră pentru a ne dezvălui umbra identității și a auto-exprimării. Lupta dintre personalitate, identitate și suflet este cea care ne împiedică să mergem înainte.






9 iulie 2021: Lună Nouă în Rac

Aceasta va fi o perioadă încărcată puternic emoțional - Luna Nouă în Rac închide portalul eclipsei de vară, care a fost deschis în luna mai, cerându-ne să reluăm legătura cu sufletul nostru, să ne cunoaștem valoarea, să ne folosim darurile și talentele unice pentru a ne trăi viața la care visăm.


11 iulie 2021: Mercur intră în Rac

După un ciclu plin de evenimente, Mercur intră în apele emoționale ale Racului pentru a se răcori, a lua o pauză, a înțelege toată această perioadă și a da o repornire la viață. Ne deschidem mintea către o perspectivă superioară, căutând echilibru între energiile emoționale și cele mentale.


17 iulie 2021: Soarele în opoziție cu Pluto

Soarele și Pluto formează o punte dinamică ce amplifică începutul unui nou capitol. Acest proces are ca scop recunoașterea propriei persoane cu bune și cu rele, cu momente frumoase și momente mai puțin frumoase, cu calități și cu defecte.






21 iulie 2021: Venus intră în Fecioară

Venus se mută în zodia Fecioară, scoțând la iveală adevăratul(a) vindecător(are) din adâncul inimii noastre. Fecioara este perfecțiunea creației și înțelepciunea emoțională ușoară care aduce echilibru în minte, corp și spirit. Acest tranzit este minunat pentru a examina lumea noastră interioară și modul în care aceasta reflectă legăturile noastre cu banii, oamenii, timpul.


22 iulie 2021: Soarele intră în Leu

Soarele intră în semnul de foc al Leului - cel care dă viață, care radiază din abundență, binecuvântări și recunoștință. Scopul nostru este să strălucim puternic... ca un diamant. Nu există nimic mai puternic decât să știi cine ești și să ai încredere deplină în tine.


23 iulie 2021: Lună Plină în Vărsător

Luna Plină a lunii iulie vine în semnul Vărsătorului și ne învață să ne detașăm emoțional de tot ce nu putem controla, de trecutul dureros, de oamenii toxici. Este momentul să dăm pagina și să începem un nou capitol.






27 iulie 2021: Mercur intră în Leu

Mercur se deplasează cu toată viteza în Leul puternic. Cu această energie, avem șansa de a ne dezvolta valorile de sine pentru a obține o perspectivă mai pozitivă asupra vieții. Leul este cel care dă viață lucrurilor frumoase, este semnul iubirii emoționale, al recunoștinței și al sufletului plin de creativitate.


29 iulie 2021: Marte intră în Fecioară

Marte încheie luna iulie cu o notă puternică, mutându-se în zodia Fecioară - acesta va fi un ciclu profund ce va uni corpul fizic cu înțelepciunea emoțională. Noua relație dintre corp și minte prinde rădăcini în conștiința superioară. Este posibil să dureze ceva timp pentru a ne da seama de impactul complet al acestei schimbări în Univers.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS