Horoscop 2021: dragoste, bani şi carieră, sănătate

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop 2021: dragoste, bani şi carieră, sănătate


Citiţi horoscopul anului 2021! Descoperiţi ce v-au pregătit aştrii pentru acest an în ceea ce priveşte dragostea, banii, cariera sau sănătatea şi vedeţi ce puteţi să faceţi pentru a atrage norocul de partea voastră!


Previziunile astrologice ale anului 2021




Horoscop 2021, Berbec

Horoscop Berbec 2021

Dragoste şi cuplu:
Berbecii îndrăgostiți vor obține rezultatele dorite în 2021. Cu toate acestea, începutul acestui an nu va fi atât de bun pe cât v-aţi dori. Dar, perioada dintre aprilie şi septembrie se va dovedi foarte favorabilă pentru viața voastră sentimentală.

În tot acest interval de timp, nativii(ele) acestei zodii și partenerii(ele) lor de viață vor rămâne îndrăgostiți(te) unii(ele) de ceilalți(lelalte) și ar putea chiar decide să se căsătorească. Vă veţi bucura de fiecare moment alături de persoana dragă vouă și vă veți simți cu adevărat fericiţi(te) și optimişti(ste). De asemenea, ați putea planifica împreună să mergeți într-o călătorie.

Trebuie să vă luaţi unele măsuri de precauție la mijlocul lunii noiembrie, deoarece viața voastră sentimentală poate trece prin situații dificile, iar familia celui(ei) pe care îl/o iubiţi va fi cauza principală a tuturor problemelor. Într-o astfel de situație, va trebui să acordaţi prioritate relației voastre și să îi explicaţi persoanei iubite cum stă treaba.

Divergențele din cuplu pot apărea și între iunie și iulie din pricina impactului nefavorabil al tranzitelor planetare asupra vieții voastre, scrie horoscop-urania.org. Folosirea excesivă a telefonului mai mult decât este necesar va fi singurul motiv din spatele conflictelor voastre. Într-o astfel de situație, îndepărtaţi-vă de tehnologie cât mai mult posibil.






Bani şi carieră:
Vorbind de situația financiară a persoanelor născute în acest semn zodiacal, anul 2021 va fi mai puțin bun decât 2020. Vor apărea mai multe provocări care vă pot pricinui probleme. Bugetul vostru va fi sensibil. Cu toate acestea, în ciuda acestui fapt, veţi fi văzuţi(te) muncind din greu pentru a vă îmbunătăți viața financiară și pentru a face progrese.

În intervalul aprilie-septembrie 2021, se vor observa semne de revenire financiară, chiar dacă sunt mici. În perioada septembrie-noiembrie 2021 vor exista din nou fluctuații economice, ceea ce va duce la creșterea stresului mental. Din decembrie încolo, va începe un moment prielnic pentru voi, datorită numeroaselor oportunități de a câștiga bani. Cu toate acestea, aştrii vă recomandă să rămâneţi vigilenţi(te) și atenţi(te), pentru că doar așa veţi reuși să beneficiaţi de șanse cu ușurință.

Tranzitele planetare din 2021 semnalează faptul că v-aţi putea îmbolnăvi, ceea ce va contribui la creșterea cheltuielilor și vă veţi simți constrânşi(se) financiar. Aceasta fiind situația, fiţi preventivi(e) și aveţi grijă din timp de sănătatea voastră. Chiar dacă nu e nimic grav, mai bine tăiați răul de la rădăcină.

În ceea ce privește cariera voastră, veţi obține rezultate bune în acest an. Acest lucru este posibil, deoarece Saturn va rămâne în a zecea casă din semnul vostru zodiacal pe tot parcursul lui 2021 și se va arăta avantajos. Aşadar, veţi obține rezultate mai bune decât în 2020.

Veţi izbuti să avansaţi cu ajutorul mai multor oameni din diferite domenii. Veţi avea oportunitatea să vă creaţi relații externe. Pentru a vă spori interacțiunea cu surse străine și pentru a obține profituri bune, vi se va cere să depuneţi eforturi în permanenţă. Dacă sunteţi angajaţi(te), veţi fi promovaţi(te) la locul de muncă, superiorii(arele) și colegii(ele) voştri(astre) fiind mulțumiți(te) de voi.

Cu toate acestea, unele probleme pot apărea de la începutul lui 2021 până la mijlocul lunii aprilie. În tot acest timp, s-ar putea să vă confruntaţi cu o suprasolicitare care vă poate deteriora imaginea. Dacă lucraţi în comerț sau afaceri, atunci puteți suferi pierderi din cauza prezenței planetei Venus în casa a opta. Cu toate aceste obstacole în față, veţi reuși să vă extindeţi afacerea și să creaţi noi strategii pentru profit.






Sănătate:
Referitor la starea voastră de sănătate din acest an, aceasta va fi mai bună decât media, deoarece aspectul planetar nu vă va aduce probleme grave de sănătate. Cu toate acestea, vă veţi simți în mod constant obosiţi(te) și stresaţi(te), iar irascibilitatea voastră va fi mai vizibilă și mai deranjantă.

De asemenea, puteți întâmpina unele probleme digestive. Cu toate că nu sunt grave, va trebui să aveţi o grijă deosebită de obiceiurile alimentare. În afară de probleme minore, cum ar fi probleme de sânge, dureri de spate, insomnie sau indigestie, starea voastră de sănătate va rămâne în mare parte bună în 2021. Doar că pe ici pe colo, tratarea micilor afecțiuni va fi costisitoare.




Horoscop 2021, Taur

Horoscop Taur 2021

Dragoste şi cuplu:
Viața voastră sentimentală nu va fi una ieșită din comun în 2021. Veţi petrece momente deosebite cu cel(a) pe care îl/o iubiţi. Cu toate acestea, vor exista și situații tensionate din pricina faptului că persoana dragă vouă nu vă oferă timpul și atenția de care aveţi nevoie.

În ciuda acestui fapt, amândoi veți încerca să vă rezolvați problemele, făcând eforturi din când în când. Lunile mai și septembrie vă vor aduce momente uimitoare în ceea ce privește dragostea. În tot acest timp, amândoi vă veți apropia unul(a) de celălalt(alaltă) și vă puteți organiza, de asemenea, o aventură romantică. Indiferent de confruntările pe care le veți avea, cel(a) de lângă voi nu vă va părăsi și nici invers.

Pe de altă parte, aveţi grijă, pentru că unele discuții pot apărea între voi din cauza unei a treia persoane. Dacă ies la suprafaţă dovezi clare despre infidelitatea oricăruia(eia) dintre voi, poate ar trebui să vă gândiţi și la separare.






Bani şi carieră:
În ceea ce privește situația voastră financiară, cheltuielile vor crește destul de mult în 2021. Va trebui să vă administraţi mai bine banii și să ţineţi în frâu cheltuielile fără rost, altfel poate apărea o criză financiară serioasă. Prima lună a anului, sfârșitul lunilor septembrie și noiembrie se vor dovedi a fi perioade neprielnice. Aştrii vă sfătuiesc să fiţi precauţi(te) în timp ce realizaţi orice tranzacție monetară; în caz contrar, s-ar putea să aveţi pierderi substanțiale.

Conform horoscop-urania.org, veţi cheltui pentru soțul(ia) sau iubitul(a), pentru că se poate că aceștia(stea) să vă ceară lucruri pe care nu vi le permiteți. Într-o astfel de situație, gândiţi de două ori înainte de a le îndeplini dorința. Din luna aprilie până la jumătatea lunii septembrie, Jupiter aduce rezultate și situații favorabile pentru voi.

Acest lucru va duce la o creștere a surselor de venit. Dacă lucraţi la stat, nu este exclus să obţineţi o casă sau un automobil între lunile august și septembrie, pe lângă alte beneficii materiale.

Privitor la cariera voastră, 2021 se anunță a fi un an excelent. Norocul va fi de partea voastră și veţi obține un succes uriaş în viața voastră profesională. Datorită lui Saturn veţi reuși să vă angajaţi în altă parte, pe o funcție mai importantă. Deci, dacă vă gândiţi să vă schimbaţi serviciul, depuneţi eforturi în acest sens pentru că va merita din plin.

Veţi avansa doar dacă ieşiţi din zona voastră de confort și vă doriţi schimbarea. Nu e simplu, însă merită! Dacă sunteţi implicaţi(te) în afaceri, ar fi indicat să fiţi foarte precauţi(te). Mai ales în cazul în care administraţi o afacere în parteneriat cu cineva. Există pericolul ca aceasta să fie un eșec imens și să aibă un impact negativ asupra relației cu partenerul(a) voastră de afaceri. Aşadar, evitaţi să luaţi decizii la nervi. Deși pot apărea probleme la începutul anului, succesul va fi prezent în viața Taurilor din luna aprilie până în luna septembrie.






Sănătate:
În ceea ce privește starea voastră de sănătate din 2021, ar fi recomandat să acordaţi mai multă atenție acestui sector al vieții voastre decât de obicei. Pot apărea noi afecțiuni sau agravarea unor boli mai vechi.

Punctual vorbind, lunile februarie și martie vor fi cele mai neplăcute din acest punct de vedere. În acest interval de timp, o boală cronică mai veche va reapărea și vă va agita. Cu toate acestea, veţi găsi o rezolvare în timp util și vi se va lua o piatră de pe inimă.

În 2021 va trebui să renunţaţi total la mâncăruri grele și alimente uleioase, pentru că în mod normal aveţi tendința de a le consuma. De asemenea, trebuie să aveţi grijă de ochi, deoarece sunteţi mai sensibili(e) decât de obicei. Femeile se pot confrunta cu probleme legate de menstrua*ie.




Horoscop 2021, Gemeni

Horoscop Gemeni 2021

Dragoste şi cuplu:
2021 va fi un an favorabil în ceea ce privește viața voastră sentimentală. La început de an, adică între lunile ianuarie și februarie, se prea poate să vă căsătoriţi cu dragostea vieții voastre.

Fericirea va predomina în viața voastră sentimentală, iar voi și persoana dragă vouă veți petrece clipe de neuitat împreună. Pe de altă parte, unii(ele) nativi(e) s-ar putea confrunta cu situații critice.

În acest caz, dacă vă iubiţi cu adevărat partenerul(a) de cuplu, atunci veţi reuși să treceţi peste aceste provocări. Dacă sunteţi nestatornici(e), rezultatul va fi total opus. Începutul lui 2021 va fi favorabil, însă apoi va trebui să aveţi grijă să îi acordaţi atenție persoanei iubite și nu să vă pierdeţi timpul cu lucruri inutile.

Străduiţi-vă să clarificaţi orice îndoială fără să vă angrenaţi în luptă. Dacă cel(a) pe care îl/o iubiţi va fi nevoit(ă) să plece de lângă voi în interes de serviciu, rămâneți conectați(te) la telefon și comunicați des. Lunile ianuarie, martie, aprilie, mai, iunie, iulie și septembrie se vor dovedi a fi cele mai prielnice luni pentru Gemeni. Pe durata lor, puteți lua o decizie importantă legată de viața voastră sentimentală.






Bani şi carieră:
Situația financiară a persoanelor născute în această zodie se va menține la un nivel normal în acest an. Cu toate acestea, unele influențe astrale vă pot aduce pierderi în cazul în care nu sunteţi precauţi(te) când efectuaţi tranzacții de orice natură. Dar, nu vă temeţi, după orice astfel de decădere, se vor observa unele îmbunătățiri și veţi avea mai multe oportunităţi de a obține profituri. Pe de altă parte, veţi fi supuşi(se) stresului tot timpul.

Căutaţi să vă distrageţi atenția cu orice. Sfârșitul lui ianuarie, februarie, aprilie, mai și apoi septembrie vor fi cele mai prielnice luni. Pe durata acestor perioade, orice efort depus din partea voastră va avea rezultate categorice, ceea ce vă va aduce stabilitate din punct de vedere financiar. Când vă veţi confrunta cu cheltuieli neașteptate, veţi încerca să faceţi o prioritate din a controla situația. Orice fel de criză financiară vă va afecta în mod direct viața personală.

Se întrevăd multe schimbări pozitive la locul de muncă în 2021, deoarece veţi întâlni mai multe oportunități cu ajutorul colegilor(elor). Acest lucru vă va aduce beneficii în mare măsură și veţi avea succes în carieră. Datorită impactului tranzitelor planetare, veţi putea termina fiecare sarcină la timp.

Incă de la începutul anului până în aprilie veţi avea parte de mai multe provocări, dar le veţi putea face față tuturor cu succes. Văzându-vă devotamentul și atenția pe care o acordaţi muncii voastre, superiorul(ara) voastră va fi extrem de impresionat(ă) de voi.

Drept urmare, acesta(asta) ar putea lua în considerare promovarea voastră. Perioada dintre septembrie și noiembrie va fi ușor nefavorabilă. Dacă aveţi un/o partener(ă) de afaceri, fiţi atenţi(te) la acesta(asta), deoarece s-ar putea să profite de voi.






Sănătate:
Starea de sănătate a nativilor(elor) Gemeni ar putea fi șubredă pe tot parcursul lui 2021. În tot această perioadă, aveţi grijă de voi și fiţi atenţi(te) la stilul vostru de viață și la obiceiurile alimentare. De asemenea, aştrii indică posibilitatea apariției unor boli respiratorii sau de sânge, scrie horoscop-urania.org.

Bine ar fi să nu consumaţi alimente grase și să vizitaţi locuri cu praf cât mai mult posibil. Insomnia vă poate afecta viața de zi cu zi. Indicat ar fi să vă faceţi un program și să vă ţineţi de el cu strictețe. Dacă nu săriţi nicio masă și vă odihniţi bine, problemele cu somnul ar trebui să dispară încă din prima lună.




Horoscop 2021, Rac

Horoscop Rac 2021

Dragoste şi cuplu:
Viața Racilor îndrăgostiți va fi mai bună în 2021. Dacă vă încadraţi în această categorie, aşteptaţi-vă la multă iubire de la începutul lui 2021 până în luna februarie.

Cu toate acestea, de atunci până la jumătatea lunii martie, vă puteți confrunta cu unele probleme. Dar din martie până la mijlocul lui aprilie, lucrurile vor reveni din nou la normal și vă veţi simți mai apropiaţi(te) de partenerul(a) de viață și veţi fi în stare să împărtăşiţi totul cu el(a).

Potrivit horoscop-urania.org, lunile mai, august și septembrie vor fi, de asemenea, prielnice. Cu toate că, în această perioadă, aştrii vor continua să vă examineze punându-vă în cale fel şi fel de obstacole. Dar voi și cel(a) pe care îl/o iubiţi veți înfrunta cu curaj fiecare provocare și veți încerca să vă întăriţi relația.

Pe tot parcursul lui 2021, menţineţi-vă încrederea în persoana de lângă voi. În unele situații, veţi resimți o creștere a nivelului de stres și o presiune în plus. Deci, trebuie să rezolvaţi problemele și neînțelegerile atunci când ele apar.






Bani şi carieră:
Deși începutul anului nu e cel mai favorabil și vă pune în gardă pentru a vă controla cheltuielile și a economisi, până la urmă 2021 va fi destul de bun. Lucrurile se vor schimba în bine între lunile martie și mai și de această schimbare vor beneficia din plin mai ales persoanele care lucrează la stat.

Cu o situație financiară mai bună, vă veţi putea achita datoriile și facturile restante. Aştrii sugerează, de asemenea, că veţi cheltui o sumă de bani sugestivă pentru sănătatea voastră.

În luna august a acestui an, veţi obține beneficii spontane dintr-o sursă neașteptată. Conturile se vor umple. Se poate ca cel(a) pe care îl/o iubiţi să vă pună la cheltuieli, dar, în ciuda acestui fapt, situația voastră financiară va rămâne fixă. Reţineţi că luna martie se va dovedi a fi cea mai favorabilă pentru voi și portofelul vostru.

La începutul lui 2021 se va înregistra un progres la serviciu datorită faptului că vă veţi îndeplini cu succes toate sarcinile primite. Aspectele astrale sunt de bun augur și se vor dovedi extrem de utile pentru orice angajat în vederea unei promovări.

Perioada cuprinsă între lunile aprilie și septembrie va fi puțin mai grea. Aşadar, rămâneţi precauţi(te) la serviciu, deoarece norocul nu vă mai veghează la fel de mult. În tot acest timp, conflictele cu oricine din mediul profesional sunt posibile.

Impactul acestor confruntări vă poate altera imaginea. Într-o astfel de situație, va fi indicat să vă controlaţi nervii. Lunile ianuarie, februarie și martie sunt cele mai bune luni. De asemenea, veţi avea ocazia să plecaţi în afara ţării în luna aprilie, în scop profesional.

Dacă sunteţi implicaţi(te) în afaceri, în acest an veţi înregistra creșteri monetare pentru că veţi avea ocazia de a câștiga bani din surse noi. Dacă vă gândiţi la investiții, 2021 este un an bun să acţionaţi. Cu toate acestea, munca și eforturile voastre trebuie continuate în tot acest timp.






Sănătate:
Va trebui să fiţi atenţi(te) în ceea ce privește sănătatea voastră în 2021. Poziția planetelor va da naștere unor probleme de sănătate, deci luaţi-vă măsuri suplimentare de precauție.

Racii care conduc vehicule au nevoie de atenție mărită pentru a evita accidentele. De asemenea, vă veţi confrunta cu unele probleme de sănătate în primele luni, adică din ianuarie până la mijlocul lunii aprilie. Dacă aveţi grijă de dieta voastră și renunţaţi la obiceiurile alimentare nesănătoase, veţi scăpa de ele.

O îmbunătățire vizibilă se va înregistra în intervalul 15 septembrie - 20 noiembrie. Nu lăsaţi stresul legat de serviciu, afaceri și familie să pună stăpânire pe voi și solicitaţi sfatul medicului din când în când.




Horoscop 2021, Leu

Horoscop Leu 2021

Dragoste şi cuplu:
Se arată câteva schimbări pozitive pentru Lei în ceea ce privește viața sentimentală. Dacă sunteţi îndrăgostiţi(te), puteți avea parte de o mare surpriză, în special între lunile aprilie și septembrie.

Impactul pozitiv al aştrilor va avea rezultate evidente și reale între lunile noiembrie și decembrie. În acest timp, puteți lua decizia de a vă căsători cu iubirea vieții voastre. Este un an al deciziilor importante care vă vor aduce fericire în viața sentimentală.

Dacă nu aveţi încă un/o iubit(ă), veţi întâlni o persoană specială printre prietenii(ele) voştri(astre), care poate deveni partenerul(a) vostru(astră) de viață în viitor.






Bani şi carieră:
Privitor la situația voastră financiară, veţi avea parte și de momente bune, dar și de momente rele. Deși 2021 va fi de bun augur pentru chestiuni materiale, s-ar putea să traversaţi o criză din cauza creșterii cheltuielilor, scrie horoscop-urania.org. Aşadar, va trebui să acordaţi mai multă atenție și să depuneţi mai multe eforturi pentru a vă mări veniturile în tot acest an. În caz contrar, pot apărea probleme mai târziu.

Începutul lui 2021 va fi prielnic pentru voi. Dar, luna aprilie va fi cea mai favorabilă pentru Lei, deoarece șansele unor creșteri a veniturilor voastre sunt mari. După această perioadă, situația voastră financiară va trece prin situații alarmante din cauza faptului că vă ocupaţi tot timpul cu viața voastră de familie.

Dacă vă gândeaţi să faceţi o investiție importantă, aştrii subliniază faptul că trebuie să vă luaţi măsuri de precauție suplimentare pentru a evita orice pierdere. Dacă nu o faceţi, stresul va fi foarte mare și vă poate cauza probleme de sănătate. Pe tot parcursul lui 2021 evitaţi să vă implicaţi în afaceri noi, iar dacă aveţi afaceri în parteneriat trebuie să comunicați deschis între voi cu privire la planuri și strategii.

Veţi avea rezultate favorabile în carieră în 2021, deoarece aştrii vă ajută să reuşiţi la serviciu. Se pare că vă veţi domina în totalitate adversarii(ele) și veţi reuși să îi/le influenţaţi pe alții(tele) cu gândurile și cuvintele voastre.

Pe tot parcursul acestui an, veţi emana un mare sentiment de încredere și atracție și veţi reuși să vă îndepliniţi sarcinile prin intermediul celorlalți(te). Veţi avea parte de oportunităţi să progresaţi, ceea ce va crea invidie în jurul vostru și, astfel, vă veţi trezi cu mai mulți(te) dușmani(ce). Dar, datorită muncii voastre și a persistenței, veţi reuși să îi/le domoliţi.

Se poate să vă confruntați cu unele provocări între lunile aprilie și mai. Drept urmare, e posibilă orice ceartă cu superiorii(arele) voştri(astre). Veţi simți uneori că sunteţi înconjuraţi(te) numai de dușmani(ce), iar astfel de probleme vă fac să vă stresaţi mental. Din luna mai până în luna septembrie va trebui să faceţi o călătorie în interes de serviciu, care nu se va dovedi favorabilă în ceea ce privește succesul.

Dacă aveţi o afacere, trebuie să fiţi precauţi(te) pe tot parcursul lui 2021 pentru a evita orice fel de pierdere. Dacă intenţionaţi să faceţi o investiție majoră, aştrii vă sfătuiesc să vă gândiţi foarte bine înainte de a face acest pas. E recomandat să vă consultați din când în când cu familia.






Sănătate:
Privitor la sănătatea Leilor, s-ar putea să vă confruntați cu mai multe probleme în 2021 decât în 2020. Pot apărea boli majore. În acest caz, trebuie să luaţi măsuri suplimentare de precauție.

Aştrii vă sugerează că există riscul să dezvoltați o afecțiune legată de rinichi. Aşadar, aveţi grijă deosebită de organismul vostru și evitaţi să faceţi orice vă poate provoca probleme de sănătate. Dacă suferiţi de diabet, grija trebuie să fie și mai mare, deoarece boala se poate agrava!




Horoscop 2021, Fecioară

Horoscop Fecioară 2021

Dragoste şi cuplu:
Fecioarele care iubesc vor avea un an bun în general. Cu toate acestea, vor exista și părți mai puțin agreabile. Începutul lui 2021 și ultima lună a acestui an se vor dovedi a fi o provocare pentru aceşti(ste) nativi(e).

În tot acest timp, aştrii vă sfătuiesc să nu vă certați cu persoana dragă vouă, altfel se pot vedea efecte negative asupra relației voastre. În restul timpului, totul va fi roz între voi și cel(a) drag(ă) vouă.

Potrivit horoscop-urania.org, de la sfârșitul lunii ianuarie până în februarie și apoi din iunie până în iulie, vă veţi bucura de multă iubire și afecțiune. Datorită acestui lucru, relația voastră va deveni mai puternică și se va întări în continuare. În general, viața voastră sentimentală va fi bună și veţi avea succes în ceea ce vă propuneţi și doriţi.






Bani şi carieră:
Începutul lui 2021 va fi dificil din punct de vedere financiar. Dar, norocul va reveni succesiv în viața voastră, iar datorită lui se va observa o îmbunătățire. După această perioadă mai întunecată, se arată o creștere a veniturilor. Veţi putea obține în taină beneficii financiare sau chiar veţi avea parte de câștiguri pe neaşteptate. Toate acestea vă vor stabiliza situația.

Și, deși se va înregistra și o creștere subită a cheltuielilor din luna aprilie până în luna septembrie, nu vă veţi simți neliniştiţi(te) pentru că vă bucuraţi permanent de un flux de bani și profituri. Este musai să acordaţi mai multă atenție economiilor. Perioada de după luna septembrie va fi foarte prielnică pentru voi, deoarece norocul vă va favoriza.

Influența aştrilor din 2021 vă va face să vă gândiţi la schimbarea serviciului. Puteți face modificări semnificative în viața profesională, mai ales între lunile aprilie și septembrie. Dacă aveţi un serviciu stabil, vă bucuraţi de respect din partea persoanelor din jur. Superiorii(arele) vă apreciază și vă pot recompensa între lunile septembrie și noiembrie.

Începând cu data de 20 noiembrie până la sfârșitului lui 2021, veţi întâlni multiple şanse în carieră, ocazii pe care nu aveţi voie să le rataţi. Lunile ianuarie, martie și mai vor fi cele mai favorabile. În tot această perioadă există cele mai mari șanse să vă găsiţi un nou loc de muncă mai benefic. Cu toate acestea, în aprilie ar fi indicat să vă luaţi măsuri de precauție, deoarece s-ar putea să intraţi în conflict cu un/o coleg(ă), iar acest lucru vă poate trage în jos.

Perioada de la începutul anului până în 6 aprilie va fi prielnică oamenilor de afaceri și comercianților(telor). Cu toate acestea, de atunci până în 15 septembrie vor apărea nori negri. Prin urmare, trebuie să evitați investițiile importante. Aştrii vă îndeamnă să vă consultați cu oamenii implicați în afacere înainte de a lua o decizie.






Sănătate:
Pentru Fecioare, anul 2021 va fi favorabil în ceea ce privește sănătatea. Se anunță o creștere a încrederii și a energiei. Aştrii vă vor ține departe de boli.

În perioada 6 aprilie - 15 septembrie ar fi bine să vă îngrijiţi mai mult de sănătatea voastră, altfel probleme precum diabetul și infecția urinară pot fi consecința.

De asemenea, pot apărea dureri de stomac, indigestie și aciditate. Lunile aprilie, august și septembrie sunt cele mai alarmante luni pentru Fecioare în ceea ce privește sănătatea.




Horoscop 2021, Balanţă

Horoscop Balanţă 2021

Dragoste şi cuplu:
Balanţele îndrăgostite vor avea parte de un an bun. Dacă vă încadraţi în această categorie, aveţi toate șansele să obţineţi ceea ce vă doriţi în dragoste, inclusiv să vă uniţi destinele cu persoana dragă vouă.

Vă va plăcea să vă petreceţi timpul cu persoana iubită, împreună vă veți simți mai atrași(se) unul(a) de celălalt(alaltă). Perioada cuprinsă între aprilie și septembrie vă va aduce fericire. Partenerul(a) de cuplu va depune eforturi pentru ca relația voastră să devină mai solidă, ceea ce vă va face fericiţi(te).

De asemenea, previziunile aştrilor arată o călătorie romantică într-o zi specială precum Ziua Îndrăgostiților. Februarie-iulie și apoi decembrie vor fi cele mai importante luni pentru viața voastră sentimentală.

Veţi putea să vă consumaţi iubirea fără prejudecăți și veţi primi vești minunate privitor la relația voastră. Vor apărea circumstanţe favorabile ca partenerul(a) de cuplu să primească slujba mult dorită, ceea ce vă va face să vă simţiţi mândri(e). În general, acest an va fi minunat pentru Balanţe.






Bani şi carieră:
Situația voastră financiară din 2021 traversează și faze bune și faze mai puțin bune. Lunile martie, iunie, iulie și august vor fi avantajoase din punct de vedere financiar. În restul timpului, apar fel şi fel de cheltuieli, iar în luna septembrie veţi abuza cu acestea, fără nicio îndoială. Aşadar, aştrii vă recomandă să puneţi nişte bani la ciorap și să vă urmăriţi cu atenție cheltuielile, altfel poate apărea o criză financiară.

Unele porniri vă vor determina să cheltuiţi bani într-un mod nedorit. În acest caz, trebuie neapărat să vă puneţi la adăpost banii și să scăpaţi de tentații. Se prea poate să obţineţi beneficii și bani din partea părinţilor.

Anul acesta vine cu vești favorabile în ceea ce privește cariera. Aveţi toate șansele să progresaţi. Veţi putea obține rezultate deosebite între lunile iunie și iulie, deoarece Marte va tranzita casa a zecea a semnului vostru zodiacal.

Prin urmare, norocul va fi de partea voastră la serviciu. Cu toate acestea, Marte va veni și cu o creștere a irascibilităţii, din cauza căreia ocaziile de a intra în contradicţii cu colegii(ele) ori superiorii(arele) sunt mari. Într-o astfel de situație, trebuie să rămâneţi prudenţi(te), altfel furia vă poate distruge imaginea.

Va trebui să munciţi mai mult pe tot parcursul lui 2021 pentru a obține avantaje. În data de 6 aprilie 2021, tranzitul lui Jupiter va avea un impact însemnat asupra carierei voastre. Drept urmare, dacă aveţi în gând să vă schimbaţi serviciul, în 2021 acest lucru devine cu putinţă.

Noua slujbă va fi mai bună decât cea anterioară și va avea un efect direct asupra situației voastre financiare, întărind-o simțitor. Dacă aveţi o afacere, e musai să acordaţi cea mai mare prioritate muncii voastre, în tot acest an.

Perioada dintre lunile februarie şi aprilie se va dovedi neplăcută pentru parteneriatele de afaceri. Aşadar, ţineţi o evidență atentă a tuturor operaţiunilor. Aştrii semnalează că va fi un sfârșit de an îmbelşugat. De asemenea, veţi avea şansa să plecaţi peste hotare în luna septembrie. Perioada dintre lunile aprilie şi mai vă va aduce rezultate bune.






Sănătate:
Sănătatea Balanțelor în 2021 nu arată prea bine. Trebuie să vă luaţi măsuri de precauție suplimentare pentru a evita contractarea oricărei infecții sau boli.

Deci, ar fi mai bine pentru voi să vă protejaţi corpul și să aveţi grijă de sănătatea voastră. De asemenea, mâncaţi întotdeauna alimente proaspete și evitaţi mâncărurile grase. Deși nicio boală majoră nu vă va deranja în 2021, grija sănătății voastre va fi responsabilitatea voastră.

Această grijă trebuie să fie mărită în special între lunile martie și aprilie, altfel, nu veţi putea face nimic bine din cauza stării voastre de sănătate precară. Conform horoscop-urania.org, luna august se va dovedi, de asemenea, importantă pentru sănătatea Balanțelor.




Horoscop 2021, Scorpion

Horoscop Scorpion 2021

Dragoste şi cuplu:
Viața sentimentală a Scorpionilor va avea parte de suișuri și coborâșuri în 2021. V-aţi putea confrunta cu unele probleme dacă sunteţi căsătoriţi(te), dar, de asemenea, există șanse mari să vă îndrăgostiţi și mai mult de persoana iubită.

Dacă sunteţi singuri(e), mai aveţi de așteptat până să simţiţi fiorul dragostei. S-ar putea ca încrederea în partenerul(a) de viață să scadă, motiv pentru care cel mai indicat ar fi să ştergeţi cu buretele certurile dintre voi și să păstrați lucrurile transparente, scrie horoscop-urania.org. Pe tot parcursul lui 2021, nu lăsaţi o a treia persoană să intervină în relația voastră.

Lunile aprilie și septembrie vor fi cel mai puțin prielnice, se poate ca împreună să fiți nevoiți(te) să stați departe unul(a) de altul(a) din anumite motive. Într-o astfel de situație, căutaţi să comunicați mai mult și continuați să vă împărtășiți gândurile și sentimentele.

Perioada din martie până în aprilie va fi favorabilă pentru îndrăgostiți(te). Cu toate acestea, conflictele vor apărea de la sfârşitul lunii aprilie. Perioada de după septembrie pare propice pentru căsătorie, iar familia voastră vă va sprijini decizia cu inima deschisă.






Bani şi carieră:
Sănătate:
Sănătatea Scorpionilor se va menține în limite normale în 2021, dar asta nu înseamnă cu nu vor exista dureri fizice sau disconfort din când în când.

Pentru a evita aceste neplăceri, ar fi indicat să aveţi grijă de obiceiurile voastre alimentare și să evitați mâncărurile prăjite sau grase. Orice boală veţi contracta în 2021 vă poate urmări o lungă perioadă de timp.

Aşadar, nu ignoraţi avertismentele și mergeţi la medic cât mai repede. Lunile ianuarie, februarie, martie și aprilie se vor dovedi a fi cele mai neplăcute. În restul timpului, vă veţi simți destul de bine.




Horoscop 2021, Săgetător

Horoscop Săgetător 2021

Dragoste şi cuplu:
Viaţa sentimentală a Săgetătorilor va fi afectată în mod major în 2021. Chiar dacă partenerul(a) de viață vă iubește cu adevărat, certurile dintre voi vor fi vizibile clar.

Veţi fi excesiv de sensibili(e) și vă veţi enerva destul de repede. În luna februarie e momentul oportun pentru a planifica o călătorie cu iubitul(a) în încercarea de a vă apropia. În tot acest timp, veţi depune constant eforturi pentru a rezolva fiecare ceartă.

Conjuncția planetară va aduce mai multe conflicte în viața voastră sentimentală decât de obicei. Lunile aprilie, iulie și septembrie se vor dovedi cele mai favorabile în ceea ce privește dragostea, iar luna martie cea mai nepotrivită.

Deci, aştrii vă sfătuiesc să vă controlaţi temperamentul și să vă măsuraţi cu atenție cuvintele. De asemenea, nu permiteţi unei terţe persoane să se amestece între voi, altfel lucrurile se pot complica.






Bani şi carieră:
Sănătate:
Sănătatea Săgetătorilor va fi într-o formă mult mai bună decât în 2020. Deși conjuncțiile planetare vor arunca și provocări în calea voastră, nu veţi suferi de vreo boală gravă.

Cu toate acestea, probleme mici precum febră, furuncul sau tuse nu vă vor ocoli, dar nici nu vă vor afecta prea mult. Ar fi bine să vă protejaţi de orice infecție.

Potrivit horoscop-urania.org, în general, acest an va fi unul bun pentru Săgetători. Aerul curat și natura vă vor face să vă simţiţi fericiţi(te) și vă vor menține sănătatea.




Horoscop 2021, Capricorn

Horoscop Capricorn 2021

Dragoste şi cuplu:
2021 va fi un an bun pentru Capricorni, în ceea ce privește viața sentimentală. Veţi reuși în dragoste pe tot parcursul anului și veţi obține fericire neașteptată.

Relația dintre voi și iubit(ă) va înflori și veți petrece momente memorabile unul(a) cu celălalt(alaltă), scrie horoscop-urania.org. De asemenea, în 2021 veţi face multe eforturi pentru a câștiga inima persoanei pe care o iubiţi.

Predicțiile arată că anul acesta iubitul(a) vostru(astră) va fi cel(a) mai fericit(ă) și va avea o dorință mai puternică de a face orice pentru a menține această frumoasă relație de dragoste.

În luna mai, se prea poate să vă căsătoriţi. De la începutul acestui an până în luna mai pare să fie o perioadă specială pentru Capricorni. Acesta este momentul în care vă veţi apropia de partenerul(a) de viață. Ați putea planifica amândoi să plecați într-o călătorie.

Cu toate acestea, trebuie să evitați orice ceartă care ar putea să apară în relația voastră în luna martie și între lunile iulie și august. Altfel, iubitul(a) vostru(astră) poate deveni supărat(ă) pe voi.

Această situație nu e benefică și vă poate distrage atenția de la ce este cu adevărat important. La sfârșitul lui 2021, din cauza tranzitelor planetare, pot apărea mai multe ciocniri între voi din cauza orgoliului vostru.

Într-un astfel de caz, ar fi indicat pentru voi să comunicaţi deschis cu persoana iubită și să rezolvaţi orice problemă. În afară de asta, anul 2021 va părea un vis frumos pentru Capricorni.






Bani şi carieră:
Sănătate:
Sănătatea Capricornilor în anul 2021 va rămâne bună datorită influenței pozitive a lui Saturn. Veţi adopta un stil de viață mai sănătos și beneficiile se vor observa.

De asemenea, veţi putea trata orice boală veche sau cronică anul acesta. Începutul lui 2021 poate da naștere mai multor probleme, însă sunt mult prea mici ca să fie luate în seamă.

Cu toate acestea, puțin efort fizic zilnic v-ar prinde bine. De asemenea, consumaţi alimente sănătoase și fiţi cât puteți de relaxaţi(te).




Horoscop 2021, Vărsător

Horoscop Vărsător 2021

Dragoste şi cuplu:
2021 va fi un an bun pentru viața voastră sentimentală. Iubitul(a) va reuși să vă cucerească definitiv inima cu gesturile sale adorabile.

Intensitatea iubirii va rămâne ridicată pe tot parcursul anului. Dacă împreună aveți același scop, se poate să luați o decizie importantă privitoare la relația și viitorul vostru. Tranzitul lui Jupiter din aprilie în semnul Vărsător poate aduce o căsătorie în ultima parte a anului.

Deși anul 2021 va fi bun pentru voi, totuși va trebui să depuneţi mai multe eforturi pentru a înțelege situațiile cu care partenerul(a) de viață se confruntă, deoarece e posibil ca acesta(asta) să fie nevoit(ă) să plece de lângă voi în interese de serviciu, lucru care vă poate irita.






Bani şi carieră:
Sănătate:
Pentru Vărsători, 2021 poate veni cu unele probleme de sănătate precum dureri ale membrelor inferioare, balonare, aciditate, articulații inflamate, indigestie, răceală sau tuse.

Din pricina acestor neplăceri, nu veţi putea să vă concentraţi prea bine asupra obiectivelor voastre, motiv pentru care vi se cere să nu treceţi cu vederea astfel de situații și să mergeţi la doctor cât mai repede posibil.

În principal, va trebui să aveţi o grijă deosebită de sănătatea voastră din luna aprilie până în luna septembrie, scrie horoscop-urania.org.




Horoscop 2021, Peşti

Horoscop Peşti 2021

Dragoste şi cuplu:
În 2021 vor apărea unele probleme în viața voastră sentimentală, mai precis în relația voastră. Încă de la începutul anului, va trebui să vă confruntați cu urcușuri și coborâșuri în materie de dragoste.

După asta, însă, de la sfârșitul lui ianuarie până la sfârșitul lui aprilie va fi ceva mai bine. Pe parcursul acestor luni, puteți decide să vă uniţi destinele cu cel(a) pe care îl/o iubiţi, iar familia vă va sprijini. Dragostea dintre voi va crește în ultima parte a anului, mai precis între 15 septembrie și 20 noiembrie.

Cu toate acestea, certurile nu vor lipsi, dar vor fi constructive. Va trebui să fiţi atenţi(te) între 2 iunie și 20 iulie! Altfel, încăpățânarea vă poate duce la o ceartă serioasă cu persoana iubită. Conform horoscop-urania.org, ultima lună a lui 2021, adică începând cu 5 decembrie, va fi cel mai bun moment pentru viața voastră sentimentală.






Bani şi carieră:
Sănătate:
Pentru Pești, anul 2021 pare să fie unul bun pentru sănătatea voastră. Cu toate acestea, din 6 aprilie până în 15 aprilie, trebuie să fiți atenţi(te).

Atunci s-ar putea să vă confruntați cu probleme de sănătate. După aceea, veţi avea parte de liniște până în 20 noiembrie, când starea voastră de sănătatea va fi din nou mai delicată. În acest caz, ar fi indicat să adoptați un stil de viață sănătos pentru a evita stresul mental și fizic.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS