Horoscopul anului 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop 2021


...


Previziunile astrologice ale anului 2021
Horoscop 2021, Berbec

Horoscop Berbec 2021

Dragoste şi cuplu:
Berbecii îndrăgostiți vor obține rezultatele dorite în 2021. Cu toate acestea, începutul acestui an nu va fi atât de bun pe cât v-aţi dori. Dar, perioada dintre aprilie şi septembrie se va dovedi foarte favorabilă pentru viața voastră sentimentală.

În tot acest interval de timp, nativii(ele) acestei zodii și partenerii(ele) lor de viață vor rămâne îndrăgostiți(te) unii(ele) de ceilalți(lelalte) și ar putea chiar decide să se căsătorească. Vă veţi bucura de fiecare moment alături de persoana dragă vouă și vă veți simți cu adevărat fericiţi(te) și optimişti(ste). De asemenea, ați putea planifica împreună să mergeți într-o călătorie.

Trebuie să vă luaţi unele măsuri de precauție la mijlocul lunii noiembrie, deoarece viața voastră sentimentală poate trece prin situații dificile, iar familia celui(ei) pe care îl/o iubiţi va fi cauza principală a tuturor problemelor. Într-o astfel de situație, va trebui să acordaţi prioritate relației voastre și să îi explicaţi persoanei iubite cum stă treaba.

Divergențele din cuplu pot apărea și între iunie și iulie din pricina impactului nefavorabil al tranzitelor planetare asupra vieții voastre, scrie horoscop-urania.org. Folosirea excesivă a telefonului mai mult decât este necesar va fi singurul motiv din spatele conflictelor voastre. Într-o astfel de situație, îndepărtaţi-vă de tehnologie cât mai mult posibil.


Bani şi carieră:
Vorbind de situația financiară a persoanelor născute în acest semn zodiacal, anul 2021 va fi mai puțin bun decât 2020. Vor apărea mai multe provocări care vă pot pricinui probleme. Bugetul vostru va fi sensibil. Cu toate acestea, în ciuda acestui fapt, veţi fi văzuţi(te) muncind din greu pentru a vă îmbunătăți viața financiară și pentru a face progrese.

În intervalul aprilie-septembrie 2021, se vor observa semne de revenire financiară, chiar dacă sunt mici. În perioada septembrie-noiembrie 2021 vor exista din nou fluctuații economice, ceea ce va duce la creșterea stresului mental. Din decembrie încolo, va începe un moment prielnic pentru voi, datorită numeroaselor oportunități de a câștiga bani. Cu toate acestea, aştrii vă recomandă să rămâneţi vigilenţi(te) și atenţi(te), pentru că doar așa veţi reuși să beneficiaţi de șanse cu ușurință.

Tranzitele planetare din 2021 semnalează faptul că v-aţi putea îmbolnăvi, ceea ce va contribui la creșterea cheltuielilor și vă veţi simți constrânşi(se) financiar. Aceasta fiind situația, fiţi preventivi(e) și aveţi grijă din timp de sănătatea voastră. Chiar dacă nu e nimic grav, mai bine tăiați răul de la rădăcină.

În ceea ce privește cariera voastră, veţi obține rezultate bune în acest an. Acest lucru este posibil, deoarece Saturn va rămâne în a zecea casă din semnul vostru zodiacal pe tot parcursul lui 2021 și se va arăta avantajos. Aşadar, veţi obține rezultate mai bune decât în 2020.

Veţi izbuti să avansaţi cu ajutorul mai multor oameni din diferite domenii. Veţi avea oportunitatea să vă creaţi relații externe. Pentru a vă spori interacțiunea cu surse străine și pentru a obține profituri bune, vi se va cere să depuneţi eforturi în permanenţă. Dacă sunteţi angajaţi(te), veţi fi promovaţi(te) la locul de muncă, superiorii(arele) și colegii(ele) voştri(astre) fiind mulțumiți(te) de voi.

Cu toate acestea, unele probleme pot apărea de la începutul lui 2021 până la mijlocul lunii aprilie. În tot acest timp, s-ar putea să vă confruntaţi cu o suprasolicitare care vă poate deteriora imaginea. Dacă lucraţi în comerț sau afaceri, atunci puteți suferi pierderi din cauza prezenței planetei Venus în casa a opta. Cu toate aceste obstacole în față, veţi reuși să vă extindeţi afacerea și să creaţi noi strategii pentru profit.


Sănătate:
Referitor la starea voastră de sănătate din acest an, aceasta va fi mai bună decât media, deoarece aspectul planetar nu vă va aduce probleme grave de sănătate. Cu toate acestea, vă veţi simți în mod constant obosiţi(te) și stresaţi(te), iar irascibilitatea voastră va fi mai vizibilă și mai deranjantă.

De asemenea, puteți întâmpina unele probleme digestive. Cu toate că nu sunt grave, va trebui să aveţi o grijă deosebită de obiceiurile alimentare. În afară de probleme minore, cum ar fi probleme de sânge, dureri de spate, insomnie sau indigestie, starea voastră de sănătate va rămâne în mare parte bună în 2021. Doar că pe ici pe colo, tratarea micilor afecțiuni va fi costisitoare.
Horoscop 2021, Taur

Horoscop Taur 2021

Dragoste şi cuplu:
Viața voastră sentimentală nu va fi una ieșită din comun în 2021. Veţi petrece momente deosebite cu cel(a) pe care îl/o iubiţi. Cu toate acestea, vor exista și situații tensionate din pricina faptului că persoana dragă vouă nu vă oferă timpul și atenția de care aveţi nevoie.

În ciuda acestui fapt, amândoi veți încerca să vă rezolvați problemele, făcând eforturi din când în când. Lunile mai și septembrie vă vor aduce momente uimitoare în ceea ce privește dragostea. În tot acest timp, amândoi vă veți apropia unul(a) de celălalt(alaltă) și vă puteți organiza, de asemenea, o aventură romantică. Indiferent de confruntările pe care le veți avea, cel(a) de lângă voi nu vă va părăsi și nici invers.

Pe de altă parte, aveţi grijă, pentru că unele discuții pot apărea între voi din cauza unei a treia persoane. Dacă ies la suprafaţă dovezi clare despre infidelitatea oricăruia(eia) dintre voi, poate ar trebui să vă gândiţi și la separare.


Bani şi carieră:
În ceea ce privește situația voastră financiară, cheltuielile vor crește destul de mult în 2021. Va trebui să vă administraţi mai bine banii și să ţineţi în frâu cheltuielile fără rost, altfel poate apărea o criză financiară serioasă. Prima lună a anului, sfârșitul lunilor septembrie și noiembrie se vor dovedi a fi perioade neprielnice. Aştrii vă sfătuiesc să fiţi precauţi(te) în timp ce realizaţi orice tranzacție monetară; în caz contrar, s-ar putea să aveţi pierderi substanțiale.

Veţi cheltui pentru soțul(ia) sau iubitul(a), pentru că se poate că aceștia(stea) să vă ceară lucruri pe care nu vi le permiteți. Într-o astfel de situație, gândiţi de două ori înainte de a le îndeplini dorința. Din luna aprilie până la jumătatea lunii septembrie, Jupiter aduce rezultate și situații favorabile pentru voi.

Acest lucru va duce la o creștere a surselor de venit. Dacă lucraţi la stat, nu este exclus să obţineţi o casă sau un automobil între lunile august și septembrie, pe lângă alte beneficii materiale.

Privitor la cariera voastră, 2021 se anunță a fi un an excelent. Norocul va fi de partea voastră și veţi obține un succes uriaş în viața voastră profesională. Datorită lui Saturn veţi reuși să vă angajaţi în altă parte, pe o funcție mai importantă. Deci, dacă vă gândiţi să vă schimbaţi serviciul, depuneţi eforturi în acest sens pentru că va merita din plin.

Veţi avansa doar dacă ieşiţi din zona voastră de confort și vă doriţi schimbarea. Nu e simplu, însă merită! Dacă sunteţi implicaţi(te) în afaceri, ar fi indicat să fiţi foarte precauţi(te). Mai ales în cazul în care administraţi o afacere în parteneriat cu cineva. Există pericolul ca aceasta să fie un eșec imens și să aibă un impact negativ asupra relației cu partenerul(a) voastră de afaceri. Aşadar, evitaţi să luaţi decizii la nervi. Deși pot apărea probleme la începutul anului, succesul va fi prezent în viața Taurilor din luna aprilie până în luna septembrie.


Sănătate:
În ceea ce privește starea voastră de sănătate din 2021, ar fi recomandat să acordaţi mai multă atenție acestui sector al vieții voastre decât de obicei. Pot apărea noi afecțiuni sau agravarea unor boli mai vechi.

Punctual vorbind, lunile februarie și martie vor fi cele mai neplăcute din acest punct de vedere. În acest interval de timp, o boală cronică mai veche va reapărea și vă va agita. Cu toate acestea, veţi găsi o rezolvare în timp util și vi se va lua o piatră de pe inimă.

În 2021 va trebui să renunţaţi total la mâncăruri grele și alimente uleioase, pentru că în mod normal aveţi tendința de a le consuma. De asemenea, trebuie să aveţi grijă de ochi, deoarece sunteţi mai sensibili(e) decât de obicei. Femeile se pot confrunta cu probleme legate de menstrua*ie.
Horoscop 2021, Gemeni

Horoscop Gemeni 2021

Dragoste şi cuplu:
2021 va fi un an favorabil în ceea ce privește viața voastră sentimentală. La început de an, adică între lunile ianuarie și februarie, se prea poate să vă căsătoriţi cu dragostea vieții voastre.

Fericirea va predomina în viața voastră sentimentală, iar voi și persoana dragă vouă veți petrece clipe de neuitat împreună. Pe de altă parte, unii(ele) nativi(e) s-ar putea confrunta cu situații critice.

În acest caz, dacă vă iubiţi cu adevărat partenerul(a) de cuplu, atunci veţi reuși să treceţi peste aceste provocări. Dacă sunteţi nestatornici(e), rezultatul va fi total opus. Începutul lui 2021 va fi favorabil, însă apoi va trebui să aveţi grijă să îi acordaţi atenție persoanei iubite și nu să vă pierdeţi timpul cu lucruri inutile.

Străduiţi-vă să clarificaţi orice îndoială fără să vă angrenaţi în luptă. Dacă cel(a) pe care îl/o iubiţi va fi nevoit(ă) să plece de lângă voi în interes de serviciu, rămâneți conectați(te) la telefon și comunicați des. Lunile ianuarie, martie, aprilie, mai, iunie, iulie și septembrie se vor dovedi a fi cele mai prielnice luni pentru Gemeni. Pe durata lor, puteți lua o decizie importantă legată de viața voastră sentimentală.


Bani şi carieră:
Situația financiară a persoanelor născute în această zodie se va menține la un nivel normal în acest an. Cu toate acestea, unele influențe astrale vă pot aduce pierderi în cazul în care nu sunteţi precauţi(te) când efectuaţi tranzacții de orice natură. Dar, nu vă temeţi, după orice astfel de decădere, se vor observa unele îmbunătățiri și veţi avea mai multe oportunităţi de a obține profituri. Pe de altă parte, veţi fi supuşi(se) stresului tot timpul.

Căutaţi să vă distrageţi atenția cu orice. Sfârșitul lui ianuarie, februarie, aprilie, mai și apoi septembrie vor fi cele mai prielnice luni. Pe durata acestor perioade, orice efort depus din partea voastră va avea rezultate categorice, ceea ce vă va aduce stabilitate din punct de vedere financiar. Când vă veţi confrunta cu cheltuieli neașteptate, veţi încerca să faceţi o prioritate din a controla situația. Orice fel de criză financiară vă va afecta în mod direct viața personală.

Se întrevăd multe schimbări pozitive la locul de muncă în 2021, deoarece veţi întâlni mai multe oportunități cu ajutorul colegilor(elor). Acest lucru vă va aduce beneficii în mare măsură și veţi avea succes în carieră. Datorită impactului tranzitelor planetare, veţi putea termina fiecare sarcină la timp.

Incă de la începutul anului până în aprilie veţi avea parte de mai multe provocări, dar le veţi putea face față tuturor cu succes. Văzându-vă devotamentul și atenția pe care o acordaţi muncii voastre, superiorul(ara) voastră va fi extrem de impresionat(ă) de voi.

Drept urmare, acesta(asta) ar putea lua în considerare promovarea voastră. Perioada dintre septembrie și noiembrie va fi ușor nefavorabilă. Dacă aveţi un/o partener(ă) de afaceri, fiţi atenţi(te) la acesta(asta), deoarece s-ar putea să profite de voi.


Sănătate:
Starea de sănătate a nativilor(elor) Gemeni ar putea fi șubredă pe tot parcursul lui 2021. În tot această perioadă, aveţi grijă de voi și fiţi atenţi(te) la stilul vostru de viață și la obiceiurile alimentare. De asemenea, aştrii indică posibilitatea apariției unor boli respiratorii sau de sânge.

Bine ar fi să nu consumaţi alimente grase și să vizitaţi locuri cu praf cât mai mult posibil. Insomnia vă poate afecta viața de zi cu zi. Indicat ar fi să vă faceţi un program și să vă ţineţi de el cu strictețe. Dacă nu săriţi nicio masă și vă odihniţi bine, problemele cu somnul ar trebui să dispară încă din prima lună.
Horoscop 2021, Rac

Horoscop Rac 2021

Dragoste şi cuplu:
Bani şi carieră:
Sănătate:
Horoscop 2021, Leu

Horoscop Leu 2021

Dragoste şi cuplu:
Bani şi carieră:
Sănătate:
Horoscop 2021, Fecioară

Horoscop Fecioară 2021

Dragoste şi cuplu:
Bani şi carieră:
Sănătate:
Horoscop 2021, Balanţă

Horoscop Balanţă 2021

Dragoste şi cuplu:
Bani şi carieră:
Sănătate:
Horoscop 2021, Scorpion

Horoscop Scorpion 2021

Dragoste şi cuplu:
Bani şi carieră:
Sănătate:
Horoscop 2021, Săgetător

Horoscop Săgetător 2021

Dragoste şi cuplu:
Bani şi carieră:
Sănătate:
Horoscop 2021, Capricorn

Horoscop Capricorn 2021

Dragoste şi cuplu:
Bani şi carieră:
Sănătate:
Horoscop 2021, Vărsător

Horoscop Vărsător 2021

Dragoste şi cuplu:
Bani şi carieră:
Sănătate:
Horoscop 2021, Peşti

Horoscop Peşti 2021

Dragoste şi cuplu:
Bani şi carieră:
Sănătate:

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS