Zodiacul floral. Ce floare ești în funcție de zodia din horoscopul european

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail


    Zodiac floral
Floarea soarelui1, 10, 19, 28
Bujorul2, 11, 20, 29
Papucul Doamnei3, 12, 21, 30
Albăstreaua4, 13, 22, 31
Irisul5, 14, 23
Macul6, 15, 24
Orhidee7, 16, 25
Margareta8, 17, 26
Trandafir9, 18, 27


Berbec:

Caprifoiul vă defineşte pentru că sunteţi dulci şi reuşiţi să-i/le atrageţi pe ceilalţi(lelalte) în mod natural, prin farmec şi graţie. Sunteţi fermecători(are), sensibili(e), romantici(e) și seducători(are). Dulceața caprifoiului este irezistibilă pentru albine, la fel cum și nativii(ele) acestei zodii sunt percepute de restul oamenilor. Berbecilor li se potrivesc la fel de bine și Crizantema, Muşcata, Crinul.


Taur:

Macul se potrivește cel mai bine Taurilor, însă și violetele, margaretele sau trandafirii. Vă bucuraţi de siguranţă şi confort dar sunteţi, totodată, extrem de rezistenţi(te), reuşind să vă adaptaţi cu uşurinţă oricărui fel de condiţii. Sunteţi sensibili(e) și delicaţi(te), dar puternici(e) și hipnotizanţi(te) când este cazul. Roșul aprins al macilor reprezintă firea pasională a Taurilor, dar și roșul pe care îl văd în fața ochilor atunci când sunt scoși din răbdarea lor.


Gemeni:

Lavanda este cea mai potrivită floare pentru Gemeni. Sunteţi ingenioși(ase) şi vă place să vă împărtăşiţi ideile şi să obţineţi mai multe perspective de la cei(le) din jur. Sunteţi uimitor de productivi(e), creativi(e) şi cu o minte foarte activă. Uneori vă lipseşte lipsa de concentrare şi asta pentru că vă simţiţi atraşi(se) de mai multe lucruri. Florile care vă mai reprezintă pe voi sunt și liliacul, crizantema și orhideea.






Rac:

Florile albe, în special trandafirii albi, dar și lotus, crini albi sau mușcate albe sunt cele care definesc nativii(ele) acestei zodii. Sensibilitatea este cuvântul vostru de ordine. Sunteţi extrem de perceptivi(e), cu o intuiţie foarte dezvoltată şi complet deschisă când vine vorba de sentimente. Sunteți inocenți(te), sinceri(e), transmiteți căldură și blândețe și vă câștigați foarte ușor simpatia celorlalți(te).


Leu:

Floarea-soarelui vă defineşte complet. Sunteţi nişte adevăraţi(te) lideri(e), sunteţi calzi(de), deschişi(se) şi naturali(e). Sunteți firi solare, iubiți natura, libertatea, plimbările la malul mării, dar și prin lanurile de grâu, floarea soarelui sau rapiță, orice cultură care iubește soarele. Sunteţi generoşi(ase), iubitori(are) şi credincioşi(ase), astfel că prietenii(ele) şi familia voastră ar vrea să vă aibă alături mereu. Leilor li se potrivesc foarte bine și gălbenelele, rozmarinul și rostopasca.


Fecioară:

Floarea-de-colț le reprezintă cel mai bine pe Fecioare. O floare rară și absolut încântătoare, la fel ca și nativii(ele) acestei zodii. Plini(e) de afecțiune, îngrijiţi(te) și sociabili(e), aceşti(stea) se lasă mai greu cuceriţi(te), exact ca și floarea-de-colț.






Balanţă:

Florile care vi se potrivesc sunt margaretă, hortensie sau clopoței. Aveţi o abilitate unică de a vedea şi de a descoperi orice secret sau lucru ascuns intenţionat, fiind nişte persoane extrem de sincere şi de directe. Sunteţi romantici(e), pasionali(e) și nişte parteneri(e) de nădejde, fideli(e) și iubitori(are).


Scorpion:

Crizantema, laleaua, gardenia și cactusul sunt florile voastre. Sunteţi nişte persoane pline de surprize şi, de îndată ce cineva crede că vă cunoaşte, aveţi grijă să îi arătaţi că nu ştie aproape nimic despre voi. Sunteţi foarte intuitivi(e) şi extrem de perspicaci(e), atenţi(te) cu emoțiile și sentimentele celor din jur. Nu vă scapă nimic, dar nu din nevoia de a critica, ci pentru a ajuta unde este nevoie.


Săgetător:

Narcisele, garoafele roz, păpădia și bujorii sunt florile care vă reprezintă. Sunteţi direcţi(te) şi oneşti(ste), norocoşi(ase), puternici(e) şi naturali(e). Uneori prea naturali(e), iar excesul de sinceritate vă poate dăuna în anumite situații. Pe cât sunteţi de delicaţi(te), pe atât de bine rezistaţi în situațiile stresante, în care mulți oameni ar ceda mult mai ușor. Aveţi o imaginaţie foarte activă şi deseori vă pierdeţi, visând cu ochii deschişi!






Capricorn:

Garoafele, panseluțele, florile de cânepă și iedera sunt florile perfecte ale Capricornilor. Ambiţioşi(ase), autoritari(e) și siguri(e) pe ei(le), aceşti(ste) nativi(e) nu se dau la o parte de la nimic până nu își ating scopul. Rezistenta garoafă se potrivește de minune cu personalitatea femeii Capricorn. Vă place să faceţi totul singuri(e) şi nu ieşiţi foarte des din zona voastră de confort.


Vărsător:

Floarea care vă defineşte cel mai bine este orhideea, dar puteți fi la fel de bine și gladiolă, pasărea paradisului și Trilium. Sunteţi curioşi(ase) şi inventivi(e), iar uneori vă aflaţi în contradictoriu chiar şi cu voi. Aveţi o personalitate frumoasă, iar oamenii sunt foarte atraşi de voi. La fel ca și orhideea, dacă o femeie Vărsător nu are parte de iubire și de atenție, își pierde din strălucire.


Peşti:

Lotusul este floarea voastră, dacă sunteţi născuţi(te) sub semnul Peştilor. Vi se potrivesc și orhideea, macul și liliacul. Sunteţi foarte receptivi(e) şi profunzi(de) din punct de vedere emoţional. Uneori puteți fi mult prea empatici(e) și vă influențează prea mult emoțiile celor din jur. Aveţi încredere în intuiția voastră!





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS