Zodiacul sexelor - Taur

 
Abonare prin e-mail la Horoscop Urania.org
Zodiacul sexelor - Taur

  
    (21 aprilie - 20 mai)

FEMEIA: Oferă imaginea frigidităţii absolute. Ea nu poate fi nici convinsă nici sedusă fiindcă singurul rezultat posibil este când alege ea. Atunci ea va releva pasiuni inimaginabile deşi capriciile ei rămân exigente. Amantul ei se va lovi de perioade cu comportament ce se poate afla la toate extremele posibile. O particularitate este că va fi fidelă în sensul arătat mai multor bărbaţi în acelaşi timp. Acest lucru i se pare atât de firesc încât nici nu îl observă. Pe de altă parte suferă cumplit de gelozie. Nu are scrupule şi dispreţuieşte bărbaţii cu care se culcă.

Când pătrunde totuşi în patul unui bărbat pe care nu l-a ales, ea va rămâne o frigidă şi o nemulţumită. Ea poate crea alesului ei în numai câteva minute cele mai alese virtuţi ale extazului magic. Omul ales se mulează întru totul iar după câteva ore de e#citare progresivă poate rămâne zile întregi în stare de a face dragoste oră de oră. Dă dragoste pentru a primi dragoste iar simplul contact fără alte înveşmântări nu o mulţumeşte.


BĂRBATUL: Nu se îndoieşte de virilitatea sa în care are mare încredere. În acelaşi timp el este un om sensibil la frumos. Prezenţa sa face pe orice femeie să se simtă tânără şi frumoasă. Orice legătură capăta un aspect fericit. Prin felul de a face dragoste poate fi numit amant. Îi place să facă dragoste dar nu este esenţial pentru el.

Lasă foarte rar o femeie nesatisfăcută.

© www.horoscop-urania.org


Trimite pe Facebook Trimite pe Twitter Abonare prin RSS la Horoscop Urania.org