Zodiacul sexelor - Fecioară

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiacul sexelor - Fecioară
    
    (23 august - 22 septembrie)

FEMEIA: Fericit cel ce iubeşte o femeie fecioară şi este iubit de ea. Nimic calendaristic ori ceas nu o împiedică să facă dragoste iar „amorul” pentru ea este întotdeauna nou, întotdeauna înnoit. Alege pe moment şi se poate avea încredere în ea. Nu o inhibă nimic, nici timp nici loc. Cu minimum de intimitate consimte să se dea în situaţii ce ar înspăimânta pe cea mai mare parte dintre femei. Răspunde la nebuniile cele mai complicate ale patului.

Nu va găsi niciodată plăcere în pat decât cu cel pe care-l iubeşte. Nu-şi ascunde niciodată afecţiunea care de altfel este uşor de intuit. Indiferent de vârstă retrăieşte mereu extazul primei iubiri şi e nefericită să doarmă singură, iar când nu este singură, doarme ţinându-şi în braţe iubitul pentru ca nu cumva acesta trezindu-se să piardă ocazia. Dacă îi refuzi o mângâiere ea va găsi că o faci din vanitate. Nu este niciodată obosită. Este credincioasă până la virtute iubitului cu tendinţa de a o afişa. Este o excelentă soţie, mamă, amantă.


BĂRBATUL: Chiar şi la 30 de ani poate fi întârziat se#ual. Startul este târziu, este timid şi consideră femeia o pură. Evită vulgaritatea şi reuşeşte rar. Este timid şi fascinat de femei. Se căsătoreşte după 30 de ani, şi vede un miracol în posesia femeii. Dar nu va putea să treacă dintr-o frustrare în alta ca o refulare, el va dori să facă dragoste, să fie iubit mai des şi oriunde, chiar şi la 50 de ani de către femeile lipsite de romantism. Atunci când descoperă lumea are un şoc şi va comite primul adulter. Fiind sedus se descoperă puternic şi viaţa sa se#uală devine fără limită.La alţii primul adulter le poate aduce o inhibiţie care se poate transforma în impotenţă totală sau parţială. Trăieşte atunci cu regretul vieţii pierdute şi prezentul devine un deşert se#ual.

© www.horoscop-urania.org

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS