Zodiacul sexelor - Balanţă

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiacul sexelor - Balanţă
   
    (23 septembrie - 23 octombrie)

FEMEIA: Este victima unui conflict între plăcerea fizică şi incapacitatea de a o savura. Este incapabilă să ia iniţiativă, pasivitatea ei fiind enormă de altfel şi dorinţa. Ea nu face niciodată dragoste; poţi face cu ea. În mod surprinzător se e#cită la primul semn sau mângâiere. Dacă nu este obligată să ia iniţiativă se supune tuturor fanteziilor se#uale. Preliminariile raportului se#ual o plictisesc şi o neliniştesc. Plăcerea ei este strict genitală. Nu înţelege expresia „a face dragoste” pentru că la ea nu există tandreţe.


BĂRBATUL: Are forţă dar rare sunt posibilităţile de a o manifesta. Totul porneşte de la incapacitatea sa de a vedea în femeie o fiinţă umană. Este un robot se#ual, el crede în dreptul său şi se miră când lucrurile nu merg de la sine. Nu este egoist şi crede că ceea ce doreşte i se cuvine pe drept. În pat este viguros şi poate surprinde prin rezistentă dar nu iubeşte şi este incapabil să facă dragoste, cu o femeie care nu-i place în mod deosebit. Sansa sa este o femeie scorpion sau săgetător care iubeşte la fel de mult se#ul.

© www.horoscop-urania.org

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS