Zodiacul sexelor - Scorpion

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiacul sexelor - Scorpion
    
    (24 octombrie - 22 noiembrie)

FEMEIA: Are un apetit enorm pentru se#, care este perfect sănătos. Gusturile ei sunt vaste, fără reţineri de rasă sau credinţă. Se#ul o fascinează atât când vorbeşte cât şi când se dăruieşte. Se#ul este singura ei religie. Castitatea o ofensează ca şi cum ar fi un sacrilegiu. Este mândră de corpul ei, îl îngrijeşte şi şi-l scoate în evidenţă. Patul o fascinează şi face dragoste în aceeaşi măsură în care îi place să şi primească. Este alături de bărbat din toate punctele de vedere. Este imposibil să nu-şi găsească un bărbat, aşa cum un gurmand îşi găseşte un fel preferat de mâncare. Ea nu este niciodată infidelă bărbatului pe care îl ţine de braţ.


BĂRBATUL: Capacitatea sa se#uală este enormă, dar se#ul pentru el nu este o obsesie. El este mai puţin sigur şi trebuie să şi-o dovedească cât mai des, ceea ce femeii îi va conveni. El crede că femeia este slabă şi incapabilă să predomine şi se va manifesta cu mai puţină stabilitate faţă de ea. El studiază femeia şi nu se#ul, cum face Balanţa. Studiază căutând punctul slab ca la inamic. Succesele nu sunt un triumf, ci experienţă. Este un actor neîntrecut. El vede ceea ce poate face pe femeia respectivă vulnerabilă, utilizând o gamă largă de sentimente la pachet, pe care le manipulează cu răceală şi judecată. Nu participă niciodată cu sufletul şi nu este capabil să creeze relaţii adânci. De la căsătorie nu cere nimic în afară de s#x. Seria adulterelor va fi însă abandonată pe la mijlocul vieţii.

© www.horoscop-urania.org

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS