Zodiacul sexelor - Gemeni

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiacul sexelor - Gemeni
    
    (21 mai - 22 iunie)

FEMEIA: Pentru ea nu există decât un partener ideal şi poate trece o viaţă pentru a-l găsi. Dacă îşi găseşte jumătatea ceea ce urmează este paradisul terestru. Altfel se mulţumeşte cu bărbaţi apropiaţi felului ei de a fi şi dă cât poate. Dacă renunţă se căsătoreşte face un cămin excelent însă rămâne neînţeleasă într-o adâncă melancolie. Ca om exercită o mare atracţie pentru bărbaţi. Este femeia cu cele mai variate gusturi se#uale, dintre toate tipurile de femei.

Îi lipseşte total inhibiţia şi se dă fără reţinere actului se#ual, mulţumirea ei fiind dincolo de ce se întâmplă ca atare. Ea va căuta în continuare marea dragoste. Bărbaţii trecuţi pe la ea îi rămân parteneri. Îmbătrânită sufleteşte, pentru a se simţi plină de atracţie îşi va schimba din ce în ce mai, des amanţii.

Nici unul dintre ei nu va şti că această femeie vulgară nu este de fapt decât un suflet pierdut a cărui sensibilitate extremă este atât de des brutalizată. Foarte puţine sunt cele care îşi găsesc partenerul ideal. Pentru ele această tragedie sufletească se transformă în dorinţa de uitare în tot ceea ce poate duce la autodistrugere (alcoolism, prostituţ..)


BĂRBATUL: Îşi caută completarea dar o face cu răbdare ca şi cum ar fi dreptul său. Este exigent şi nu reţine decât femei de nota 10! Cu vârsta exigenţele devin absolute. Frustrat de a nu fi atras dragostea unei femei el va căuta ostilitatea ei. Abandonează greu, oricum nu se lasă până nu câştigă. O amantă are ce să-l înveţe în domeniul modestiei şi al sensibilităţii. Poate plânge doar în faţa imensei sale singurătăţi.

© www.horoscop-urania.org

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS