13 mai - 28 iunie 2021: Jupiter tranzitează zodia Peşti. Vom fi mai idealiști!

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
13 mai - 28 iunie 2021: Jupiter tranzitează zodia Peşti. Vom fi mai idealiști!


Berbec:

Acest tranzit îţi va aduce încredere în divinitate, compasiune, dorința de a-i/le ajuta pe ceilalți(lelalte), nevoia de liniște și de meditație. Vei fi cam cam tăcut(ă), retras(ă) în lumea ta. Citiţi și: 21 martie - 14 aprilie 2021: Planeta Venus tranzitează zodia Berbec.


Taur:

Jupiter în Peşti îţi va aduce distracții, activități de grup, pornirea de a face excese în aceste privințe. Îţi faci singur(ă) norocul. E posibil să vă placă şi: 14 aprilie - 8 mai 2021: Planeta Venus tranzitează zodia Taur.


Gemeni:

În perioada acestui tranzit vei avea o capacitate mare de adaptare la situații în carieră și în activitățile sociale. Mai mult, vei avea parte de noroc, recunoaștere profesională. Nu îţi va lipsi şi tentația de a încălca normele în interesul propriu. Poate vă interesează şi: 9 mai - 2 iunie 2021: Venus în Gemeni. Schimbări mari pentru relaţii.






Rac:

Vei avea parte de intuiție, imaginație, credință, interes pentru locuri îndepărtate, mai ales cele aflate pe malul apelor. Ai o nevoie de extindere a orizontului.


Leu:

În perioada acestui tranzit vei avea parte de pasiuni sau relații ascunse şi pornirea de a te lăsa în voia simțurilor. Sunt posibile complicații, tentații sau riscuri financiare, naivitate în problemele bănești.


Fecioară:

Acest tranzit îţi va aduce popularitate, capacități bune de negociere și de adaptare la situații în cuplu, parteneriate și colaborări. Vei avea o gândire flexibilă în activitățile profesionale, dragoste, pasiune în cuplu.






Balanţă:

Acest tranzit îţi va aduce noroc, intuiție, inteligență flexibilă la locul de muncă și în activitățile curente. Atenție la excese, în special la băuturi care pot afecta ficatul!


Scorpion:

În perioada acestui tranzit vei avea parte de dragoste pasională în relațiile romantice, posibile triunghiuri sentimentale, creativitate artistică şi imaginație bogată.


Săgetător:

Cu Jupiter în Peşti vei avea parte de şarm, confort și relaxare în căminul tău. Vei crea o atmosferă romantică, inclusiv prin cumpărarea unor obiecte de artă. Legătura de dragoste dintre membrii(ele) familiei va avea de câștigat.






Capricorn:

În perioada acestui tranzit vei avea parte de dezvoltare și comunicare spirituală cu persoane care gândesc la fel ca tine. Nu sunt excluse relațiile cu străinătatea. Vei observa imaginea de ansamblu a unor situații.


Vărsător:

Vei vrea să te extinzi pentru a câștiga mai mult și a îţi asigura o situație confortabilă, vei face planuri pe termen lung, iar gândirea ta va fi ușor adaptabilă. Atenție la așteptările nerealiste și la riscurile asumate!


Peşti:

Cu Jupiter în Peşti vei avea parte de optimism, atitudine prietenoasă, deschisă, compasiune pentru persoanele care au nevoie de sprijin. Vei fi cam distrat(ă), de parcă ai avea capul în nori. Vei dori să faci multe, dar va trebui să faci diferența dintre realitate și fantezie. S-ar putea să vă placă și: A început sezonul Peştilor! Sfatul Universului pentru toate zodiile.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS