21 martie - 14 aprilie 2021: Planeta Venus tranzitează zodia Berbec

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
21 martie - 14 aprilie 2021: Planeta Venus tranzitează zodia Berbec


Planeta Venus tranzitează zodia Berbec între 21 martie și 14 aprilie 2021, făcând relațiile de dragoste mai directe și mai spontane.

Berbec:

Toate trăsăturile nativilor(elor) născute sub acest semn zodiacal vor fi amplificate de prezența lui Venus. Poate fi o perioadă provocantă, pătimaşă, interesantă, atât în relațiile personale cât și în domeniul financiar.


Taur:

Viața sentimentală va deveni mai dinamică, mai pătimaşă, sentimentele vor fi mai vii și mai ascunse. Sunt posibile secrete, relații ascunse, ale tale sau ale unor persoane din cercul tău de prieteni(e). Atenție, nu permite ca alții(tele) să se folosească de sentimentele și bunătatea ta!


Gemeni:

E o perioadă favorabilă, veselă, stimulativă. Viața socială va fi mai intensă, amuzantă, vei avea mai mult şarm. Poate vă interesează şi: Veşti bune pentru majoritatea zodiilor, dar în special pentru Gemeni!






Rac:

Farmecul conferit de Venus te va sprijini să ai succes social și să avansezi la locul de muncă. Meritele tale vor fi recunoscute și admirate.


Leu:

Vei fi atras(ă) sau vei atrage oameni din diverse medii culturale sau un/o partener(ă) care are simțul aventurii. Vei vrea ca partenerul(a) ta să aprecieze libertatea de mișcare și de expresie.


Fecioară:

Vei vrea mai multă profunzime în relațiile personale. Veți tinde la mai multă pasiune, iar unii(ele) nativi(e) se pot implica în relații trecătoare. Vei avea perspicacitate în problemele financiare și în gestionarea banilor familiei.






Balanţă:

Venus va aduce mai multă viață în relația cu cel(a) pe care îl/o iubiţi, mai multă dragoste, dar și eventuale conflicte pe neaşteptate, cu ieșiri dramatice. Din fericire, pe cât de repede se vor isca, pe atât de repede te vei împăca cu cel(a) drag(ă) ţie.


Scorpion:

Îţi vei exprima dragostea prin activități practice, prin fapte clare, va fi important pentru tine să faci lucruri prin care să demonstrezi că îţi pasă. La locul de muncă, te vei evidenţia prin şarm și prin creativitate.


Săgetător:

Dragostea va pluti în aer pentru Săgetători. Pentru persoanele aflate într-o relație, următoarea perioadă va fi dinamică, mai provocatoare. Săgetătorii singuri vor fi mai deschiși unei posibile relații romantice. Relațiile cu cei(le) mici vor fi tandre.






Capricorn:

Acest tranzit va aduce pentru Capricorni o nevoie mai acută de a acționa pentru a îmbunătăți condițiile din spaţiul vostru de locuit. Se prea poate să faci niște cheltuieli neaşteptate pentru a achiziţiona obiecte destinate gospodăriei.


Vărsător:

Vei fi expresiv(ă) în exprimare, mai comunicativ(ă), mai dispus(ă) să spui în faţă ce gândeşti și ce simți. Cu toate acestea, fineţea nu va fi punctul tău forte.


Peşti:

Gusturile tale vor deveni cam exagerate și nu vei da înapoi de la cheltuieli pentru a achiziţiona obiecte frumoase, de preţ, care îţi pot satisface orgoliul și îmbunătăți imaginea socială. S-ar putea să vă placă și: A început sezonul Peştilor! Sfatul Universului pentru toate zodiile.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS