3 martie - 23 aprilie 2021: Marte tranzitează zodia Gemeni

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
3 martie - 23 aprilie 2021: Marte tranzitează zodia Gemeni


Berbec:

Marte activează în primul rând relațiile cu cercurile de prieteni(e) și rudele, dar și toate formele de comunicare, scrie horoscop-urania.org. S-ar putea ca în perioada următoare să socializezi mai mult decât de obicei, prin toate mijloacele și să faci foarte multe drumuri scurte. Sunt avantajate în mod special activitățile intelectuale, de învățare și cele legate de acte și contracte.


Taur:

Ideile, spiritul de inițiativă și flexibilitatea aduse de acest tranzit vor sprijini activitățile financiare, interviurile de angajare și semnarea de contracte. Nu te amesteca în prea multe proiecte însă, pentru că se prea poate să îţi iroseşti energia și să nu le termini așa cum ar trebui.


Gemeni:

Acest tranzit îţi va mări calitățile și defectele. Vestea bună este că vei gândi mult mai rapid, vei avea spirit de inițiativă, farmec și atractivitate în creştere, iar vestea rea e că te vei implica haotic în prea multe activități.






Rac:

Dispoziția ta se va îndrepta către interior, vei gândi mai profund, vei avea idei geniale, vei face planuri, dar nu le vei dezvălui și altor persoane, până când nu vei pune la punct toate detaliile.


Leu:

Pentru Lei urmează o perioadă neliniştită, cu multe întâlniri cu amicii(ele), activități de grup și multe discuții. Vei face planuri cu mult elan, dar nu este exclus să te și răzgândeşti pe parcurs sau să nu le termini pe toate.


Fecioară:

Acest tranzit susține sectorul carierei și al imaginii tale publice, unde vei avea ocazii de reușită datorită capacității bune de comunicare şi de exprimare în public. Mintea ta va fi ageră, ideile se vor succeda cu viteză și te vei putea adapta din mers la schimbări.






Balanţă:

Balanţele vor avea mai bune capacități de învățare, memorie şi reușite la examene. Sunt avantajate în mod special activitățile din domeniul educației, justiției, cele care implică mintea, exprimarea publică, acumularea de cunoștințe. Vei fi interesat(ă) de călătorii, unele cu tentă spirituală, inclusiv în afara ţării sau de activități din care te poţi alege cu beneficii în viitor.


Scorpion:

Vei putea trece cu ușurință peste situații complicate sau dificile datorită gândirii maleabile, a capacității de acomodare la schimbările neașteptate. În plan sentimental vei avea pornirea de a flirta, vei dori să schimbi ceva în relațiile personale. În domeniul financiar vei fi atras(ă) de speculații.


Săgetător:

E o perioadă prielnică pentru cupluri și toate tipurile de parteneriate, datorită sociabilității și a disponibilității de integrare. Vei avea nevoie de o comunicare la nivel intelectual, bazată pe idei și de activități captivante, care să te scoată din rutină.






Capricorn:

Acest tranzit te va impulsiona să devii mai sociabil(ă), să comunici mai eficient cu colegii(ele). În cazul negocierilor, gândirea ta va deveni mai maleabilă, vei prinde ocaziile din zbor. Dispoziția ta la locul de muncă va deveni mai deschisă și mai relaxată.


Vărsător:

În relațiile romantice vei admira libertatea și comunicarea, schimbul de idei captivante. Vei vrea să te distrezi mai mult, să nu iei toate lucrurile în serios. Acest tranzit va avantaja activitățile intelectuale și flexibilitatea. Relațiile cu cei(le) mici vor fi agreabile, iar activităţile amuzante.


Peşti:

Urmează o perioadă de bun augur în relațiile de familie, pentru că vei fi comunicativ(ă) și nu vei lua lucrurile prea în serios. Acest tranzit va aplana certurile și va aduce dorința de a petrece mai mult timp cu cei(le) apropiaţi(te).








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS