Horoscop februarie 2021: dragoste, bani şi carieră, sănătate

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop lunar adevărat: februarie 2021. Dragoste, bani şi carieră, sănătate


Horoscop februarie 2021, Berbec:

Horoscop Berbec februarie 2021
Dragoste

Viața socială se activează în luna aceasta, iar cei născuți în zodia Berbec au șansa să cunoască persoane noi, să lege noi prietenii. Cei singuri pot fi atrași de parteneri din anturaj sau cunoscuți prin intermediul anturajului sau în mediul online, însă mai degrabă mențin socializarea la nivel de prietenie decât de iubire. Cu toate astea, șansele ca o relație amicală să se transforme în ceva mai serios sunt foarte mari. În cuplu se conturează momente frumoase, reconectare la partener și nativii pot face planuri de viitor.

Carieră

Nativii Berbec nu prea vor suporta restricțiile profesionale și nici autoritatea celor cu care colaborează, însă nu este momentul deciziilor radicale. Nativii încă ar trebui să reevalueze situația, proiectele în care sunt implicați și să aleagă pentru ei ceea ce-i pune cel mai mult în valoare. În continuare oportunitățile pot veni din zona proiectelor de grup sau colaborărilor cu mari organizații. În prima parte a lunii s-ar putea să apară nemulțumiri și chiar o instabilitate profesională cu efecte financiare.

Bani

Cei născuți în zodia Berbec pot încheia unele proiecte care nu le aduc per total beneficiile așteptate, însă aspectele financiare sunt în continuare determinante și stimulante, așa că nativii pot găsi noi surse de venit, fiind favorizate colaborările.

Sănătate

Mercur, planeta care le guvernează sănătatea, retrogradează și le cere nativilor să-și reevalueze starea de sănătate, să fie mai atenți la stilul de viață abordat, la odihnă și alimentație. Este o perioadă bună să facă aceste schimbări, mai ales dacă se simt suprasolicitați, obosiți. Meditația, introspecția sunt de bun augur luna aceasta pentru nativi.






Horoscop februarie 2021, Taur:

Horoscop Taur februarie 2021
Dragoste

Cei născuți în zodia Taur au ocazia luna aceasta să-și reanalizeze viața sentimentală, să vadă care le sunt exact sentimentele, fie față de partener, fie de o persoană nou cunoscută. Se pot rediscuta obiective de viitor în cuplu. A doua jumătate a lunii poate fi mai tensionată pentru nativii care nu sunt hotărâți ce să facă cu o relație, încotro să o conducă. Oricum, nativii nu vor suporta să le fie încălcată libertatea și independența.

Carieră

Este o lună foarte importantă din punct de vedere profesional pentru cei născuți în zodia Taur. Nativii sunt dornici de schimbări în carieră, mai ales în cazurile în care nu sunt mulțumiți de situație, și, deși sunt mai conflictuali cu superiorii, o fac pe bună dreptate pentru că interesul lor este să-și îmbunătățească situația. Taurii pot avea acum parte de șanse importante pentru a-și atinge niște obiective propuse.

Bani

Dat fiind că Mercur, planeta care le guvernează banii, retrogradează în casa carierei, cei născuți în zodia Taur au ocazia acum să-și renegocieze salariul sau veniturile, comisioanele obținute din activitățile profesionale întreprinse. Oricum este o perioadă de reanaliză financiară pentru nativi.

Sănătate

Faptul că se produc schimbări în viața nativilor, deși benefic, nu este prea ușor perceput, mai ales că ei acum învață lecția adaptabilității. Deci este posibil ca și luna aceasta să experimenteze stări de neliniște, de teamă, de agitație și stresul poate fi uneori copleșitor, de aceea organizarea programului cu mai multă strictețe îi poate ajuta să depășească mai bine perioada, fără consum de energie inutil.






Horoscop februarie 2021, Gemeni:

Horoscop Gemeni februarie 2021
Dragoste

Cei născuți în zodia Gemeni care sunt singuri pot cunoaște noi persoane în călătorii sau la studii, la seminarii, cu atât mai mult cu cât acestea se petrec online. Dorința de aventură, de experimentare a unor noi stări, de schimbare în viața sentimentală este mare, iar unii nativi vor căuta parteneri spirituali sau reconectarea spirituală la partener. În cuplu se pot afla unele secrete legate de viața intimă sau pot apărea certuri din cauza banilor, iar conflictele de idei nu sunt excluse.

Carieră

Cei născuți în zodia Gemeni sunt sfătuiți să nu ia decizii profesionale majore până pe 21 februarie, cât timp Mercur, guvernatorul lor, retrogradează, mai ales că atunci când Soarele va intra în Pești și le va activa cariera vor avea o nouă viziune asupra situației. Tot jumătatea lunii poate aduce viziuni mai clare despre strategia de atingere a unor obiective. Până atunci, reevaluările și reanalizele sunt binevenite.

Bani

Din punct de vedere financiar nu sunt cele mai optimiste previziuni pentru cei născuți în zodia Gemeni. Nativii pe o parte pot pierde niște bani sau niște oportunități de a face bani, iar pe de altă parte pot fi întârziați cu niște fonduri. Este important să nu se avânte în decizii financiare neanalizate suficient.

Sănătate

Cei născuți în zodia Gemeni se pot confrunta luna aceasta cu propriile lor frici și temeri, cu propriile slăbiciuni, angoase, anxietăți și chiar cu propriile probleme de sănătate pe care nu le-au tratat sau le-au tratat superficial. Pot găsi remedii din zona spirituală, ezoterică, chiar și homeopate. Trebuie să țină cont că starea emoțională poate sta la baza manifestării multor simptome. Unii nativi se vor lupta cu propriul lor trecut, dar tot acest context îi va ajuta în evoluție. Este momentul să spargă barierele minții și să nu mai repete greșelile trecutului.






Horoscop februarie 2021, Rac:

Horoscop Rac februarie 2021
Dragoste

Cei născuți în zodia Rac pot avea parte de unele răsturnări de situație în viața de cuplu la care nu s-ar fi așteptat. Este posibil să apară conflicte din cauza nevoii de libertate și independență, iar acele relații în care acestea lipsesc pot fi testate acum. De asemenea, finanțele comune și viața intimă, poate o infidelitate a unuia dintre parteneri, pot fi o altă temă de tensiune în cuplu care în anumite cazuri poate aduce rupturi. Vor fi Raci care vor face partaje, vor împărți moșteniri acum.

Carieră

Nu este momentul renunțărilor la asocieri, decât dacă nativii au propuneri mai bune, dar atenție ca acestea să fie și sigure. Sunt nemulțumiri, dezamăgiri care vin din zona colaborărilor. Situația se va mai îmbunătăți abia către finele lunii.

Bani

Cei născuți în zodia Rac au parte de aspecte financiare care trebuie luate în serios pentru a nu fi păgubiți mai târziu. Tranzitele din casa banilor deținuți cu alții, acolo unde și Mercur retrogradează, atrag atenția nativilor că trebuie să-și redreseze niște comportamente, să îndrepte niște greșeli făcute vizavi de moșteniri, litigii, taxe, impozite. Pe de altă parte, poate fi o perioadă mai instabilă financiar, mai ales în cazul nativilor care au investit resurse în proiecte sau care au colaborări din care-și obțin veniturile.

Sănătate

Este o perioadă favorabilă pentru curățenie interioară și transformări profunde, iar cei născuți în zodia Rac sunt sfătuiți să se debaraseze de angoase, frici și obiceiuri nocive, chiar și de relații toxice care le afectează starea de spirit.






Horoscop februarie 2021, Leu:

Horoscop Leu februarie 2021
Dragoste

Nu mai este nicio noutate că sectorul relațional al celor născuți în zodia Leu este aglomerat de planete, deci și viața de cuplu a nativilor este dezechilibrată și, în general, modul în care interacționează cu cei din jur. S-ar putea ca luna aceasta, ca urmare a unor aspecte tensionate, fie să se reformuleze de la zero baze pe care un cuplu funcționează, fie să încheie definitiv relații. Cu siguranță, schimbarea va apărea într-o formă sau alta, poate sub haina unei revitalizări a relației, poate se alungă monotonia instalată. Deciziile majore legate de cuplu, inclusiv de oficializarea unei relații, nu trebuie luate până pe 21 februarie pentru că nu vor fi definitive, dat fiind că Mercur retrogradează aici. Cei singuri nu sunt sfătuiți să intre în această perioadă în noi relații, însă se pot întoarce la cineva din trecut.

Carieră

Aspectele tensionate care au impact asupra vieții de cuplu, asupra colaborărilor, asupra relațiilor profesionale, asupra asocierilor, iar cei născuți în zodia Leu pot ajunge la conflicte serioase în aceste zone care pot aduce pierderea unor contracte. Este, în schimb, o perioadă bună de renegociere a unor contracte profesionale. Pot apărea tensiuni dese cu superiorii, iar unii nativi pot renunța la unii colaboratori, în timp ce alții își pot schimba direcția în carieră.

Bani

În ceea ce privește sectorul financiar, cei născuți în zodia Leu se izbesc din nou de retrogradarea lui Mercur, planeta care le guvernează banii, prin sectorul relațiilor și asocierilor, semn că banii din astfel de contracte pot întârzia. Este momentul unor renegocieri salariale.

Sănătate

Cei născuți în zodia Leu sunt sfătuiți să aibă mai multă grijă la sănătate, mai ales la problemele pe care le pot dezvolta ca urmare a stresului profesional. Agitația și starea continuă de tensiune nu vor aduce nimic bun și vor trebui să se responsabilizeze mai mult vizavi de acest sector.






Horoscop februarie 2021, Fecioară:

Horoscop Fecioară februarie 2021
Dragoste

Cei născuți în zodia Fecioară trec prin momente confuze în plan relațional. Pe de o parte, dorința de noutate îi incită, iar pe de altă parte vor ceva stabil și de lungă durată. Dat fiind că și Mercur, guvernatorul lor, retrogradează, ar fi de preferat să evite acum noile povești de dragoste. În plus, finele lunii pot aduce șanse cu adevărat remarcabile pentru o nouă relație. De asemenea - și în cuplu se va îmbunătăți considerabil situația după jumătatea lunii.

Carieră

Probabil că deja cei născuți în zodia Fecioară se confruntă cu multe nemulțumiri profesionale și asta pentru că schimbarea le bate la ușă. Nativii au multe planete în casa muncii și nu este exclus ca unii să-și dea acum demisia pentru a porni pe un nou drum sau alții să-și schimbe locul de muncă. De preferat ar fi ca aceste decizii să fie luate după 21 februarie pentru a avea stabilitate. Luna februarie este benefică reevaluărilor profesionale, revizuirii atitudinii față de muncă, iar nativii pot avea adevărate revelații despre ce vor să facă în viitor.

Bani

Din punct de vedere financiar, cei născuți în zodia Fecioară se bucură de tranzitul lui Venus, planeta care le guvernează banii, prin sectorul muncii, aspect care poate ajuta unii nativi să-și dea seama cum să câștige venituri mai mari. Nativii care au mai multe surse de venit și sunt obosiți din această cauză vor ști ce este de făcut să eficientizeze problema, cu care să continue și cu care nu.

Sănătate

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de retrogradarea lui Mercur, guvernatorul lor - și în sectorul sănătății - deci reevaluarea stării de sănătate devine primordială. Nativii își pot face analize amânate sau pot revizui stilul de viață, programul, sarcinile zilnice astfel încât să se bucure de mai mult timp liber, de odihnă și relaxare. Dacă nu se vor responsabiliza în acest sens, pot avea parte de probleme de sănătate și multe chiar cauzate de stres și oboseală.






Horoscop februarie 2021, Balanţă:

Horoscop Balanţă februarie 2021
Dragoste

Cei născuți în zodia Balanță au parte de o lună intensă în plan sentimental, dat fiind că toate planetele care tranzitează Vărsătorul se află în casa iubirii lor și, în plus, au parte și de o Lună Nouă aici. În viața sentimentală a celor singuri pot apărea situații contradictorii, dat fiind că și Mercur retrogradează aici, confuzia poate exista. Astfel, nativii trebuie să-și reconfigureze idealurile sentimentale, felul de a iubi și de a se raporta la iubire. Aventurile sentimentale nu sunt susținute, ci mai degrabă nativilor li se cere maturitate și responsabilitate afectivă.

Carieră

Cei născuți în zodia Balanță ar putea fi ajutați de prieteni în această perioadă, fie pentru a-și găsi un loc de muncă, fie pentru a-și pune în practică niște proiecte. Finalul de lună poate veni cu o iluminare în acest sens, cu mai multe opțiuni profesionale.

Bani

Din punct de vedere fiananciar, Balanțele nu traversează o perioadă satisfăcătoare, însă întocmai faptul că sunt nemulțumiți îi poate stimula să-și dezvolte niște talente și abilități. Este important să fie la zi cu ratele la credite, taxele și impozitele, datoriile și să evite speculațiile financiare.

Sănătate

Cei născuți în zodia Balanță au tendința de a se distra mai mult ca de obicei și de a face excese în această direcție. Dezvoltarea unor pasiuni îi va ajuta, dar nu și cheltuirea resurselor în acest sens. Atenție mare la riscul unor boli transmisibile! O vizită la medic va fi de bun augur acum.






Horoscop februarie 2021, Scorpion:

Horoscop Scorpion februarie 2021
Dragoste

Relațiile în familie sunt tensionate, iar cei născuți în zodia Scorpion trebuie să dea dovadă de multă maturitate și responsabilitate ca acestea să nu se destrame, fiind vorba mai ales de familia construită de nativi, însă conflictele pot să apară și cu părinții, mai ales din cauza principiilor de viață diferite. Nativii care sunt singuri pot avea parte de mai mult romantism și intimitate abia după jumătatea lunii februarie.

Carieră

S-ar putea ca o serie de colaborări, asocieri în care sunt implicați nativii să se încheie în această lună. Ceea ce este important acum este ca Scorpionii să găsească un real echilibru între muncă și familie, între casă și carieră. Destabilizările datorate unui interes prea mare într-o zonă, pot conduce la încheieri, finalizări în cealaltă zonă.

Bani

Din punct de vedere financiar, cei născuți în zodia Scorpion pot traversa o etapă de instabilitate financiară sau de neajunsuri, context relaționat cu pierderea unor colaborări. Nativii nu trebuie sub nicio formă să facă investiții acum sau credite imobiliare, ci să aștepte cel puțin ca Mercur să iasă din retrogradare.

Sănătate

Cei născuți în zodia Scorpion se pot simți foarte vulnerabili emoțional în această perioadă și ar fi bine să acorde mai multă atenție stărilor interioare, trecutului. Sunt cazuri în care traume din copilărie se pot activa, tipare emoționale toxice pot să-și pună amprenta și vindecarea vine din acceptarea trecutului, acceptarea și iubirea de sine.






Horoscop februarie 2021, Săgetător:

Horoscop Săgetător februarie 2021
Dragoste

Cei născuți în zodia Săgetător sunt sfătuiți de Mercur retrograd să-și reevalueze relația de cuplu, mai ales modul în care comunică cu partenerul de viață. Lipsa dialogului poate aduce probleme serioase, tensiuni și certuri. Se pot relua acum discuții mai vechi și se poate ajunge la noi viziuni de viitor. Reîntoarcerea la un fost partener, pentru cei singuri, poate fi un motiv de frământare.

Carieră

Sunt nemulțumiri profesionale pe care cei născuți în zodia Săgetător le trăiesc din plin în această perioadă și care îndeamnă la reevaluarea carierei lor. Ar putea studia ceva nou, ar putea obține o diplomă, orice ce i-ar putea să se dezvolte în direcția dorită.

Bani

Financiar, luna februarie nu este de bun augur pentru cei născuți în zodia Săgetător. Nativii pot pierde o sursă de venit, pot avea parte de schimbări la locul de muncă care implicit să le reducă veniturile, fie o tăiere de salariu, fie o minimizare a unui comision. Este momentul să-și valorifice un talent sau o abilitate.

Sănătate

Nativii din zodia Săgetător sunt sfătuiți să fie mai atenți la starea lor de sănătate, la odihnă, la stilul de viață pentru că pot apărea surprize neplăcute de natură să-i oblige să se responsabilizeze. Posibil ca niște analize să nu fie chiar pe placul lor.






Horoscop februarie 2021, Capricorn:

Horoscop Capricorn februarie 2021
Dragoste

Cei născuți în zodia Capricorn s-ar putea să facă schimbări remarcabile în modul în care iubesc, în felul în care se raportează la viața sentimentală. Nativii au nevoie de mai multă libertate și luptă pentru a o obține. Sunt situații în care sistemele de valori ale nativilor nu coincid cu cele ale persoanei de care sunt atrași. În cuplu se discută foarte mult despre aspectele financiare și pot apărea tensiuni din cauza cheltuielilor.

Carieră

Cei născuți în zodia Capricorn care-și caută un loc de muncă s-ar putea să fie nemulțumiți de condițiile financiare sau de faptul că nu se pot pune în valoare așa cum și-ar dori. Alți nativi pot renegocia salariul sau alți termeni ai contractelor de muncă.

Bani

Sunt multe planete care tranzitează sectorul financiar, plus Mercur care retrogradează aici, așa că nativii din zodia Capricorn sunt sfătuiți să fie excesiv de prudenți în tot ce ține de finanțele lor. Nu este momentul cheltuielilor imprudente și nici al investițiilor riscante sau al speculațiilor financiare.

Sănătate

Cei născuți în zodia Capricorn au tendința de a se suprasolicita întocmai pentru a face bani și starea de sănătate le poate fi pusă la încercare. Alți nativi suferă că nu se simt apreciați și recâștigarea stimei de sine poate fi un punct important al acestei perioade cu repercusiuni asupra stării de spirit.






Horoscop februarie 2021, Vărsător:

Horoscop Vărsător februarie 2021
Dragoste

Cei născuți în zodia Vărsător pot continua și luna aceasta șirul tensiunilor în familie sau legate de faptul că nu-și înțeleg vulnerabilitățile emoționale. Pentru nativii singuri nu este momentul să înceapă o nouă relație, cât mai degrabă să se întoarcă la cineva din trecut. Și în cuplu se pot repara situații din trecut și se poate alunga monotonia instalată.

Carieră

O nouă viziune profesională, cam acesta este mesajul pe care cei născuți în zodia Vărsător ar trebui să-l înțeleagă și să-l integreze în viața lor acum. Posibil ca mulți nativi să treacă prin tensiuni cu colaboratorii și asociații, cu partenerii de afaceri și să se gândească serios dacă un contract poate merge mai departe, dacă este de viitor.

Bani

Din punct de vedere financiar, cei născuți în zodia Vărsător trebuie să-și reevalueze situația unor bunuri de patrimoniu, a unor bunuri materiale sau situația conturilor. Este de preferat să-și returneze datoriile și nicidecum să facă altele noi și să-și plătească restanțele la facturi, rate, credite, asigurări, etc…

Sănătate

Cei născuți în zodia Vărsător, chiar dacă nu au probleme mari de sănătate, sunt măcinați de trecut și de tipare emoționale toxice. Este momentul ca luna aceasta să facă tot posibilul pentru a se vindeca emoțional pentru că sunt sprijiniți astrologic.






Horoscop februarie 2021, Peşti:

Horoscop Peşti februarie 2021
Dragoste

Cei născuți în zodia Pești sunt ancorați în trecut și luna aceasta le poate aduce o rupere din rădăcinile unor suferințe, deziluzii și traume. Cei singuri sunt sfătuiți să evite atât începerea unei noi relații, cât și reîntoarcerea la cineva din trecut. Șansele ca o nouă poveste să se nască apar doar în cazul unei relații pacient-medic, în cazul în care nativii văd în potențialul partener un salvator, un vindecător, cineva care îi ajută să evolueze spiritual și-i înțelege. Sunt nativi care pot avea relații ascunse acum. În cuplu trebuie reevaluată comunicarea cu partenerul de viață și nu este exclus ca secrete, infidelități, să iasă la suprafață și să tulbure relația.

Carieră

Cei născuți în zodia Pești trebuie să se decidă care este direcția de viitor pe care vor să o adopte, ce le place să facă, ce nu le place să facă - și în funcție de aceste aspecte să viseze mai departe la planurile lor. În prima parte a lunii, nativii sunt întorși către trecut, către un fost loc de muncă, însă situația se va schimba radical ulterior, când Soarele, guvernatorul casei muncii, le va activa zodia și le poate aduce noi perspective sau recunoașteri la locul de muncă.

Bani

Din punct de vedere financiar, cei născuți în zodia Pești pot beneficia acum de ajutorul celor din jur, fie de o sponsorizare, de o investiție, fie de un împrumut sau de o susținere a partenerului de viață, însă trebuie să administreze fondurile cu responsabilitate și maturitate.

Sănătate

Cei născuți în zodia Pești sunt sfătuiți să caute sprijin în zona spirituală. Cu atât de multe planete în casa sănătății, nu este exclus ca afecțiuni mai vechi, netratate sau tratate necorespunzător, să revină, iar cele cronice să se manifeste. Schimbarea mentalității și a convingerilor avute îi poate ajuta pe nativi să depășească stările de anxietate și teamă și să se reechilibreze emoțional și psihic. Vor avea parte din plin și de susținerea Soarelui în tranzit prin zodia lor, aspect care le va readuce energia și pofta de viață.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS