A început sezonul Peştilor! Sfatul Universului pentru toate zodiile

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
A început sezonul Peştilor! Sfatul Universului pentru toate zodiile


În ziua de 19 februarie a început în mod oficial sezonul Peștilor. Iată care este sfatul Universului pentru toate zodiile...


Berbec:

Este musai să acceptați ce se întâmplă în acest moment în viața voastră, să vă acomodaţi schimbărilor și să vă continuaţi drumul, scrie horoscop-urania.org. Poate că lucrurile nu sunt ca în visurile voastre, însă în scurt timp veţi fi mai fericiţi(te) ca niciodată. Aveţi răbdare și permiteţi-i Universului să lucreze în favoarea voastră.


Taur:

Nu mai căutaţi răspunsuri la întrebările la care nimeni nu vă poate răspunde. Este timpul ideal să alegeţi să faceţi pace cu trecutul, să vă liniştiţi, să vă învăţaţi lecțiile și să mergeţi mai departe. Trăiţi pentru prezent, este singurul care contează.


Gemeni:

În următoarea perioadă puteți dezvolta un proiect foarte interesant în plan profesional; trebuie doar să aveţi încredere în voi și, chiar dacă primiţi sfaturi bune de la persoanele din jurul vostru, să vă lăsaţi conduşi(se) de intuiție și să luaţi decizii în funcție de ce vă sugerează sufletul. Voi ştiţi cel mai bine ce trebuie să faceţi.






Rac:

Alegerile pe care le faceţi în această perioadă vă dictează viitorul. Aveţi prilejul să faceţi un pas în spate și să vă întrebaţi ce vă lipsește, ce trebuie să schimbaţi și la ce trebuie să renunţaţi. Optaţi să fiţi sinceri(e) cu voi - altfel veţi ajunge pe un drum pe care îl veţi regreta mai încolo.


Leu:

Trebuie să fiţi puternici(e) pentru oamenii dragi vouă. În această perioadă au loc câteva modificări mai puţin plăcute în plan personal și este important să învăţaţi să le acceptați fără să luptați prea mult împotriva planului Universului. Mergeţi mai departe și totul va fi bine.


Fecioară:

Învăţaţi să fiţi recunoscători(are) pentru lucrurile neînsemnate pe care le aveţi. Învăţaţi să nu vă mai trăiţi viața în funcție de ce zic sau fac persoanele din jurul vostru. Daţi-vă seama ce vă face cu adevărat împliniţi(te) și luptaţi pentru a găsi liniștea de care aveţi atât de mare nevoie.






Balanţă:

Problemele cu care vă confruntați în aceste clipe sunt trecătoare; învăţaţi să aveţi răbdare, să faceţi un pas în spate și să îi permiteți Universului să lucreze în favoarea voastră. Veţi observa că în scurt timp lucrurile vor reveni pe traseul lor normal iar voi vă veţi bucura de viața pe care o aveţi.


Scorpion:

Învăţaţi să vă asumaţi riscuri. Acum ori niciodată. Această perioadă este una foarte prielnică pentru voi în plan profesional; aveţi oportunitatea să vă dezvoltați, să creşteţi, să învăţaţi lucruri noi. Treceţi peste comoditate și urmaţi-vă visurile. Va fi din ce în ce mai frumos.


Săgetător:

Pentru a face pace cu trecutul, trebuie să iertați oamenii care v-au greșit și, cel mai important, să vă iertați pe voi înşivă(sevă). Aveţi ocazia să închideţi definitiv acea ușă, să aruncaţi cheile pentru a nu o mai deschide niciodată și să începeţi să scrieţi un nou capitol.






Capricorn:

Învăţaţi să nu mai aveţi așteptări de la alți oameni - astfel nu veţi mai fi răniţi(te). Nu încercaţi să îi schimbaţi și nici să îi vindecaţi. Dacă vor avea nevoie de ajutorul vostru, vi-l vor cere la momentul oportun. Aveţi prilejul să îi acceptați pentru ceea ce sunt - cu bune și cu rele - și să îi iubiţi necondiționat.


Vărsător:

Nu mai luptaţi împotriva schimbării; acomodaţi-vă la tot ce se întâmplă în viața voastră pentru că altfel pierdeţi timp prețios, încercând să vă întoarceţi în trecut. Nimic nu mai este acolo. Viața voastră este în acest moment, acceptaţi-o și învăţaţi să vă bucuraţi de ea.


Peşti:

Relația cu oamenii din jurul vostru se poate schimba radical în această perioadă și asta deoarece optaţi să vă faceţi timp pentru a petrece mai multe clipe în preajma lor, pentru a îi asculta, a îi înțelege și a le demonstra cât de mult înseamnă pentru voi. Sunteţi mai emotivi(e) ca niciodată - iar acesta este un lucru bun.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS