19 februarie 2021: Soarele intră în Peşti

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
19 februarie 2021: Soarele intră în Peşti


Berbec:

Următoarele zile promit multă bucurie în plan profesional, arată horoscopul special, publicat de horoscop-urania.org. S-ar putea să terminaţi câteva proiecte de care vă ocupaţi de ceva vreme și să vă bucuraţi de avantajele financiare sau chiar să vă puneţi în aplicare planurile îndrăznețe pentru un drum nou și plin de provocări frumoase, care vă vor scoate din zona de confort și vă vor învăța foarte multe lucruri.


Taur:

În următoarele zile încercaţi să vă îndreptaţi atenția asupra relației pe care o aveţi cu persoanele din jurul vostru, dragi nativi(e). Vreţi ca fiecare legătură de suflet să fie una solidă, bazată pe încredere, respect reciproc, onestitate și maturitate. Aveţi o atitudine de învingători(are) și, în sfârșit, după foarte multă vreme, începeţi să vă simţiţi liniştiţi(te).


Gemeni:

Aveţi un traseu foarte lin în viața profesională. Pentru început, sunteţi inspiraţi(te) să dezvoltați deodată câteva proiecte noi la serviciu. Şefii(ele) sunt impresionați(te) de evoluția voastră, răspund pozitiv la propunerile cu care veniţi și chiar vă oferă un bonus substanțial de care vă veţi bucura în ultimele zile ale lunii februarie 2021.






Rac:

Încercaţi să fiţi precauţi(te) la relația pe care o aveţi cu voi înşivă(sevă). Este timpul potrivit să vă puneţi câteva întrebări de care până acum aţi tot fugit. Încercaţi să fiţi sinceri(e) și să nu vă lăsaţi influenţaţi(te) de nicio situație, nicio întâmplare și nicio persoană. Trebuie să vă daţi seama singuri(e) care este drumul pe care vreţi să mergeţi mai departe.


Leu:

S-ar putea ca în următoarea perioadă să vă doriţi să rezolvaţi câteva probleme mai triste din trecut. Căutaţi să vă întoarceţi în acele locuri dificile, să faceţi pace cu tot ce s-a întâmplat și să iertați, astfel încât să puteți merge mai departe pe drumul vostru cu inima liniștită și sufletul împăcat. În sfârșit vă veţi simți liberi(e).


Fecioară:

Horoscopul special vă sfătuieşte să fiţi foarte precauţi(te) la modul în care relaţionaţi cu partenerul(a) de cuplu. Fiecare discuție ar trebui să fie una sinceră, fără ocolişuri. Puteți avea câteva diferențe de opinie, însă le veţi soluţiona fără probleme dacă împreună sunteți dispuși(se) să faceți compromisuri și să vă întâlniți la jumătatea drumului. Cu răbdare veți trece și peste acest impas.






Balanţă:

Aştrii sunt de partea voastră în următoarea perioadă și vă oferă câteva săptămâni extrem de avantajoase pentru voi în plan profesional. Vedeţi o îmbunătățire semnificativă a modului în care comunicaţi cu colegii(ele) de echipă, colaboratorii(arele) și şefii(ele). De asemenea, se prea poate ca la început de martie să primiţi un proiect nou care vă va schimba viitorul.


Scorpion:

O misiune semnificativă în plan personal, care a fost un motiv de mare îngrijorare pentru voi încă de la începutul lui 2021, va decurge fără probleme. Într-un final vă simţiţi împăcaţi(te) cu voi înşivă(sevă) și cu viața pe care o aveţi. Alegeţi să trăiţi în prezent și învăţaţi să fiţi recunoscători(are) pentru toate lucrurile mărunte și frumoase care vi se întâmplă.


Săgetător:

Următoarea perioadă va fi una interesantă pentru Săgetători(are) în ceea ce privește viața sentimentală. Horoscopul special vă sfătuieşte să vă îndreptaţi atenția asupra relației pe care o aveţi și să fiţi sinceri(e) cu partenerul(a) de cuplu, cu privire la planurile de viitor. În cazul în care sunteţi singuri(e), aveţi răbdare până în prima săptămână din martie; Cupidon este deja pregătit să vă facă cunoștință cu sufletul pereche (faceţi un test de compatibilitate aici).






Capricorn:

Sunteţi foarte competitivi(e) în această perioadă - nu doar în plan profesional, ci și în ceea ce privește viața personală. Din această pricină, s-ar putea să pierdeţi oameni dragi vouă, care vă iubesc foarte mult. Faceţi tot ce vă stă în putinţă pentru a fi mai atenţi(te) la emoțiile și sentimentele cu care alegeţi să hrăniţi relațiile din jurul vostru.


Vărsător:

În următoarea perioadă se prea poate să aveţi diferențe de opinii cu persoane dragi vouă - situație ce poate afecta negativ relația cu acestea. Este necesar să învăţaţi să faceţi compromisuri și să fiţi atenţi(te) la modul în care alegeţi să purtați o conversație. Nu uitaţi, de asemenea, cât de mult rău pot face niște afirmaţii necontrolate.


Peşti:

Pentru a avea o legătură puternică și reală între sufletul și inima voastră, alegeţi să petreceţi mai mult timp cu voi înşivă(sevă). Este timpul ideal să deveniţi cei(le) mai buni(e) prieteni(e) ai(le) voştri(astre), să vă respectați, să vă iubiţi necondiționat, să vă cunoaşteţi cu adevărat. Faceţi-vă timp pentru a vă descoperi și pentru a vă da seama că iubirea pe care o căutaţi este adânc înfiptă în voi.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS