Test de compatibilitate între parteneri

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail

O persoană liniştită interior, capabilă să-şi exprime emoţiile, gândurile, sentimentele şi să le pună în practică fără niciun blocaj (o astfel de persoană reprezintă un ideal) trăieşte relaţii înfloritoare şi armonioase. Şi invers, o persoană frustrată, care se jenează să-şi exprime sentimentele, care se blochează uşor, nu poate să trăiască decât relaţii conflictuale şi lipsite de armonie, pentru că atrage, în mod inconştient, tipul de partener asupra căruia poate proiecta propriile sale probleme. Va rezulta o reacţie conflictuală şi nearmonioasă din partea partenerului.

În schimb, cu cât veţi lucra mai mult asupra dumneavoastră înşivă, pentru a vă crea în interiorul fiinţei o stare de linişte, echilibru şi armonie, cu atât mai mult vor creşte şansele de a întâlni un partener alături de care să trăiţi acest echilibru şi această armonie. Secretul fericirii nu este în exterior, ci în noi. Toate persoanele care aleargă după o fericire exterioară, alcătuită din dragoste şi bogăţie, nu înţeleg că această fericire le scapă printre degete.

Este ceea ce demonstrează , arătând că oricărei stări interioare a fiinţei, oricărui comportament, oricărei calităţi le corespunde o întâlnire şi/sau un eveniment potenţiale în raport direct cu calitatea stării interioare. Aceasta constituie baza analogică a astrologiei. Dacă vă doriţi să aveţi relaţii bune cu ceilalţi, începeţi prin a construi relaţii bune cu voi înşivă. Dacă vreţi o transformare pozitivă a relaţiilor voastre, începeţi prin a vă transforma voi înşivă. Veţi vedea atunci că „peisajul“ vostru relaţional se schimbă. Vă veţi îndepărta de unii prieteni şi veţi întâlni alţii, care corespund mai bine stării voastre de spirit, noii voastre calităţi interioare.





Test de compatibilitate între parteneri

    Test de compatibilitate între parteneri




Horoscop






Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS