9 mai - 2 iunie 2021: Venus în Gemeni. Schimbări mari pentru relaţii

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
9 mai - 2 iunie 2021: Venus în Gemeni. Schimbări mari pentru relaţii


Berbec:

Pregăteşte-te ca viaţa ta de zi cu zi să devină mai plăcută. Este un tranzit super sociabil pentru tine. Popularitatea îţi creşte abrupt şi se pare că sunt tot felul de oameni interesanţi care îţi luminează lumea. Poţi folosi această perioadă de vreme bună ca să îţi promovezi interese, să îţi creşti o nouă afacere şi să îţi îmbunătăţeşti finanţele. Citiţi și: 21 martie - 14 aprilie 2021: Planeta Venus tranzitează zodia Berbec.


Taur:

Dragostea îţi va vorbi prin posesiunile tale şi prin lucrurile pe care ai dori să le faci să fie ale tale – fie că sunt obiecte sau chiar oameni. Ai grijă să nu cheltui exagerat în afara casei în căutarea iubirii. E posibil să vă placă şi: 14 aprilie - 8 mai 2021: Planeta Venus tranzitează zodia Taur.


Gemeni:

Tu eşti favoritul(a) zeiţei iubirii pentru următoarele săptămâni, cu Venus în zodia ta, transformându-te în cea mai atractivă persoană a zodiacului. Imaginea ta distinctivă şi tinerească şi alura incitantă devin acum irezistibile şi chiar şi ochii tăi jucăuşi par mai puşi pe flirt ca oricând… Popularitatea e spre maxim, deci ieşi acolo între oameni şi ia ce îţi doreşti! Poate vă interesează şi: Veşti bune pentru majoritatea zodiilor, dar în special pentru Gemeni!






Rac:

Cu Venus în zona cea mai ascunsă a hărţii tale, este timpul pentru tine să îţi pui ochelarii fumurii şi să mergi sub acoperire o vreme… Dragostea va fi întâlnită printre străini sau în reuniuni secrete, în activităţi din spatele scenelor, în spitale sau în alte locuri retrase… Deasemenea poţi descoperi că ai un/o admirator(are) secret(ă).


Leu:

Venus în Gemeni îţi va lumina speranţele, visele şi zona prieteniei. Dragostea poate fi găsită cu uşurinţă în grupuri, cluburi, zone sociale, în comunităţile frecventate unde eşti cu prieteni(e). Mai poate fi găsită şi în planurile şi visurile pe care le ai pentru viitor. Acest tranzit al iubirii te face foarte popular(ă) în cercul tău social şi aduce întâlniri plăcute şi interesante.


Fecioară:

Există tot felul de forme de iubire iar dragostea pentru vocaţia ta nu este cu nimic mai puţin valoroasă. Pentru tine este mai mult o lună profesională, dragă Fecioară. Decât dacă nu eşti prins(ă) într-o iubire la locul de muncă, sentimentul tău de a te simţi fericit(ă) şi iubit(ă) va veni pur şi simplu ca urmare a unei munci bine făcute. Venus în Gemeni intenţionează să îţi dea un profil profesional ridicat care să îţi crească statutul social şi imaginea publică. Cei(le) superiori(are) sunt cu ochii pe tine şi vor să îţi intre în graţii. Dacă ţi se dau responsabilităţi şi ai de supervizat oameni, Venus va avea grijă să acţionezi cu graţie şi să fii foarte plăcut(ă) de cei(le) de sub tine.






Balanţă:

Venus în Gemeni îţi trezeşte dorinţa de a te plimba haihui şi te pune în dispoziţie pentru o vacanţă romantică. Dragostea poate fi găsită în locuri exotice îndepărtate, într-un avion ori tren, vapor sau într-un campus studenţesc. Pregăteşte-te şi pentru o creştere de popularitate chiar când eşti în starea de spirit de a experimenta ceva nou şi diferit.


Scorpion:

Este vremea să îţi condimentezi din plin viaţa sentimentală. Aerul tău personal poartă acum un magnetism suplimentar şi poţi fi mult mai pasional(ă) faţă de persoana iubită. Unde vei găsi şi simţi dragostea? Desigur că în zona privată a dormitorului. Poţi totodată şi să ai parte de o creştere financiară sau de un cadou special.


Săgetător:

Acest tranzit îţi face relaţiile mult mai plăcute şi îţi aduce în cale tot felul de oameni frumoşi şi minunaţi. Cineva arată incredibil de atractiv în faţa ta şi nu îi poţi rezista jocurilor şi flirturilor nevinovate. Lasă-i(le) pe alţii(tele) să te seducă. Acum simţi nevoia să te răsfeţi în fiecare capriciu şi până la urmă de ce nu? Despre ce este viaţa până la urmă, nu-i aşa?






Capricorn:

Pentru tine, acest tranzit este mai mult despre muncă şi mai puţin despre dragoste decât dacă munca şi iubirea nu sunt interconectate. O iubire la birou este o posibilitate sau poţi doar să iubeşti să munceşti destul de mult chiar în această perioadă (ceva ce nu este o surpriză pentru un Capricorn). Este totodată şi un timp excelent să îţi revigorezi o poveste de dragoste cu un program nou de sănătate şi sport, ca să te simţi şi mai în formă şi să fii fericit(ă).


Vărsător:

Ai tras lozul câştigător în dragoste! Venus se află chiar în zona ta de dragoste. Este timpul să flirtezi cu nebunie dacă eşti singur(ă), să te implici în momente foarte romantice dacă eşti în cuplu şi profund îndrăgostit(ă), dar şi să te bucuri de multă popularitate. Încrederea de sine, creativitatea şi atractivitatea sunt mari cu Venus în Gemeni pentru tine, deci pregăteşte-te pentru săptămâni de distracţie.


Peşti:

Acest tranzit îţi îndulceşte viaţa de acasă, făcându-te să te simţi mai fericit(ă) în jurul chipurilor şi locurilor familiare. Este un timp excelent să îţi reîntăreşti legăturile de iubire cu persoana dragă şi să îţi înfrumuseţezi căminul. Dacă doreşti să fii romantic(ă), atunci invită o persoană specială la tine acasă şi găteşte-i ceva deosebit! S-ar putea să vă placă și: A început sezonul Peştilor! Sfatul Universului pentru toate zodiile.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS