Horoscop aprilie 2021: dragoste, bani şi carieră, sănătate

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop lunar adevărat: aprilie 2021. Dragoste, bani şi carieră, sănătate


Horoscop aprilie 2021, Berbec:

Horoscop Berbec aprilie 2021
În a patra lună a lui 2021, cei(le) născuţi(te) sub acest semn zodiacal vor căuta neîncetat să-și cultive puterea de concentrare. Vestea bună este că Berbecii au tot ce le trebuie pentru a reuși acest lucru și, cu doar puțin efort, va fi posibil să realizeze orice și-au pus în minte.

Venus, Mercur și Soarele îi/le vor sprijini din punct de vedere profesional, iar viața socială poate fi resuscitată de prezența lui Marte. De asemenea, în prima jumătate a lunii aprilie 2021, Berbecii vor fi comunicativi, lucru benefic pentru relațiile lor.

Totuși, ei trebuie să fie atenți în privința sănătății lor, așa că este recomandat să mănânce bine, să se odihnească și să evite toți factorii de stres.






Horoscop aprilie 2021, Taur:

Horoscop Taur aprilie 2021
În luna lui Prier, cei(le) născuţi(te) sub acest semn zodiacal vor fi nevoiți(te) să facă analize amănunțite și să ia decizii importante căci urmează o perioadă în care se vor face multe schimbări.

Modificările se cereau de ceva timp și se poate ca ele să fie dificil de realizat, mai ales până în data de 20 aprilie, când Venus, Mercur și Soarele vin în ajutorul acestor nativi(e).

În cea de a doua săptămână, nu este exclus să apară conflicte în familie, pe care Taurii ar trebui să le abordeze cu mult tact. Stresul cauzat de aceste dezacorduri va veni și va dispărea, ceea ce înseamnă că sănătatea poate avea de suferit, dacă nativii(ele) nu vor acorda atenție acestui aspect.






Horoscop aprilie 2021, Gemeni:

Horoscop Gemeni aprilie 2021
A patra lună a anului va fi una lină, ușoară, fără mari incidente, în care cei(le) născuţi(te) sub acest semn zodiacal vor fi tentați(te) să facă modificări în plan profesional. Odată cu data de 20 aprilie, nativii(ele) vor fi ușurați(te), iar Saturn și Jupiter le creează cadrul perfect pentru a lua câteva decizii semnificative.

Recomandat este ca, în următoarea perioadă, Gemenii să ceară sprijin prietenilor(elor) vechi și să nu ignore nicio părere, căci un bun ajutor poate veni de la o persoană pe care au tot evitat-o.

În prima jumătate a lunii, Gemenii vor avea împliniri în plan sentimental, dar vor întâmpina greutăți în carieră spre finalul lui aprilie. Și relațiile cu familia vor fi tensionate, așa că sunt de evitat.






Horoscop aprilie 2021, Rac:

Horoscop Rac aprilie 2021
Cei(le) născuţi(te) în această zodie vor întâmpina greutăți în a-și controla emoțiile, iar așezarea planetelor le pot provoca probleme în primele zile ale acestei luni. Finanțele nu vor avea de suferit în primele săptămâni, asta datorită ajutorului acordat de Jupiter și Saturn.

O viziune diferită îi/le poate ajuta pe aceşti(ste) nativi(e) să își schimbe viața și relațiile. O eventuală ieșire din zona de confort îi/le va face să experimenteze noi senzații de neuitat, așa că nu este de neglijat.

În această lună, Racii care își doresc să devină părinți primesc șansa să-și vadă visul împlinit. Din păcate, apar conflicte în familia lărgită, iar unele momente îi provoacă pe Raci să devină arbitri.






Horoscop aprilie 2021, Leu:

Horoscop Leu aprilie 2021
Luna aprilie va fi plină de energie, care va scoate în evidență câteva calități definitorii ale acestei zodii: optimismul, ambiția și dăruirea. Mai mult, configurația planetelor va crea un plan prielnic Leilor care vor să termine sarcini lăsate în ultima sută de metri.

Marte va ajuta persoanele născute sub acest semn zodiacal să-și îmbunătățească viața socială, pe când Jupiter și Saturn îi/le va sprijini pe nativii(ele) acestei zodii să se adapteze rapid la situații noi.

Nu este exclus să apară probleme în plan profesional, mai ales după 20 aprilie, însă cei(le) mai mulți(te) nativi(e) le vor depăși cu ușurință.






Horoscop aprilie 2021, Fecioară:

Horoscop Fecioară aprilie 2021
Luna lui Prier va fi o lună în care aceşti(ste) nativi(e) vor avea multe de învățat. Dacă Fecioarele reușesc să rămână deschise la ideea de noi concepte și diferite feluri de a face lucrurile, atunci vor beneficia enorm de pe urma eforturilor făcute.

Mercur poate provoca probleme de comunicare la începutul acestei luni, dar Fecioarele vor vedea o schimbare profitabilă începând cu 20 aprilie. Și-n plan sentimental se vor resimți schimbări. Toată pasiunea, pe care cei(le) născuți(te) sub acest semn zodiacal o simt la începutul lunii, va dispărea subit la final.

Acest lucru le va oferi Fecioarelor ocazia de a își da seama ce doresc cu adevărat de la persoana iubită și dacă sunt deschiși(se) la a se lăsa pe mâna acesteia.






Horoscop aprilie 2021, Balanţă:

Horoscop Balanţă aprilie 2021
Pentru aceşti(ste) nativi(e), a patra lună a anului poate aduce multe lacrimi, din păcate. Balanţele vor pune mare accent pe relația cu persoana dragă lor și ce pot face pentru a îmbunătăți relația cu ea.

Pentru acei(le) dintre voi care sunt într-o relație, recomandat este să anticipeze certurile măcar până în 20 a lunii pentru că unele dintre ele pot declanșa procese în instanță. În relațiile sănătoase, sunt ocazii mari să se ajungă la o căsătorie și întâmpinarea unui(ei) nou(i) membru(e).

Din nefericire, influențele planetelor asupra sănătății persoanelor din zodia Balanță sunt negative și este indicat ca nativii(ele) să se îngrijească corespunzător de acest aspect.






Horoscop aprilie 2021, Scorpion:

Horoscop Scorpion aprilie 2021
Le place sau nu, aceşti(ste) nativi(e) vor avea parte de un aprilie în care vor trebui să fie precauți(te) la fiecare mișcare pe care o fac. Saturn și Jupiter aduc o mulțime de probleme în planul familial, așa că Scorpionii se pot simți copleșiți(te) din această cauză.

Cu toate acestea, cei(le) născuţi(te) sub acest semn zodiacal vor avea ocazia de a călători și a își găsi o activitatea care să-i/le rupă de realitatea crudă.

Influența lui Venus ar trebui să aducă celor născuţi(te) în această zodie energie și fericire. Nu se aplică la serviciu, unde vor exista doze mari de dramatism și probleme de comunicare.






Horoscop aprilie 2021, Săgetător:

Horoscop Săgetător aprilie 2021
Cei(le) născuţi(te) în această zodie au o lună grozavă și se pare că vor avea realizări în toate planurile, datorită pozițiilor benefice ale lui Jupiter, Saturn și Soare.

Unul dintre lucrurile care îi vor ajuta foarte mult pe Săgetători este abilitatea lor de a face compromisuri, calitate care îi va scoate din multe situații incomode. Acest tip de atitudine va sprijini avansarea în carieră, iar viața sentimentală va fi plină de fericire.

Armonia va fi clară în viața de familie, cât și în plan financiar, unde va exista o imbold de creștere.






Horoscop aprilie 2021, Capricorn:

Horoscop Capricorn aprilie 2021
Primele trei săptămâni ale acestei luni se vor dovedi grele pentru nativii(ele) acestei zodii. În vreme ce sănătatea va fi în parametri, serviciul poate provoca multă tensiune pentru Capricorni.

Cu toate acestea, a fi defensivi la birou nu pare strategia perfectă pentru persoanele născute sub acest semn zodiacal. Ei(le) preferă să fie șefi(e), dar unii(ele) plini(e) de compasiune și înțelegere. Asta nu-i/le ferește, din păcate, de răutățile colegilor(elor), care vor tinde să-i/le vorbească pe la spate.

După această perioadă, lucrurile vor lua o întorsătură bruscă, atât în plan personal, cât și în carieră. Din 20 aprilie încolo, îi/le așteaptă transformări minunate.






Horoscop aprilie 2021, Vărsător:

Horoscop Vărsător aprilie 2021
Se pare că Saturn și Jupiter lucrează în favoarea acestor nativi(e) în a patra lună a lui 2021. Primele trei săptămâni ar trebui să se desfășoare destul de domol, dar sfârşitul va fi unul încâlcit. De aceea, este recomandat ca Vărsătorii să-și planifice toate angajamentele sociale până în data de 20 aprilie.

Pe tot parcursul lunii aprilie, cei(le) născuți(te) sub acest semn zodiacal vor avea o energie deosebită, care-i/le va atrage pe ceilalți(lelalte) ca un magnet. Astfel, vor beneficia de bună înţelegere în dragoste.

Din punct de vedere financiar, lucrurile nu vor sta tocmai bine din pricina unor probleme de familie care vor altera echilibrul mult dorit.

Simțul de recunoștință al acestor nativi(e) va fi mare și asta va atrage bunătatea spre ei(le). În dragoste, Vărsătorii vor fi jucătorii principali și vor fi şarmanţi pentru fiecare persoană cu care interacționează.






Horoscop aprilie 2021, Peşti:

Horoscop Peşti aprilie 2021
Flexibilitatea va fi cartea de vizită al acestor nativi(e) în Luna lui Prier, dar acest tip de comportament nu va face bine nativilor(elor). Ei(le) sunt obișnuiți(te) cu rutina, însă uneori se plictisesc să facă ceea ce alții(tele) așteaptă de la ei(le).

Cu toate acestea, în următoarele săptămâni, este recomandat ca Peștii să iasă din zona de confort pentru a verifica lucruri ce-și vor pune, cu siguranță, amprenta asupra lor.

Situaţia financiară arată bine, pe tot parcursul lui aprilie, iar spre sfârşit, datorită lui Marte, perspectivele în carieră se întrevăd stabile și sigure.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS