14 aprilie - 8 mai 2021: Planeta Venus tranzitează zodia Taur

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
14 aprilie - 8 mai 2021: Planeta Venus tranzitează zodia Taur


Planeta Venus intră în zodia Taurului în ziua de 14 mai 2021, semn pe care îl va tranzita până în data de 8 mai 2021.


Berbec:

Focalizează-te pe aspectele materiale ale vieții, vei aprecia mai mult calitatea și valoarea. Îţi vei putea mări veniturile din activități legate de îngrijirea personală și înfrumusețare.


Taur:

Personalitatea ta va deveni mai incitantă și magnetică, vei vrea să te bucuri de plăcerile vieții. Nu îţi va lipsi nici spiritul comercial.


Gemeni:

Te fereşti să îţi arăţi nevoile tale afective, romantice. Vei fi în schimb mai generos(asă) și vei tinde să pui pe primul plan interesele celui(ei) pe care îl/o iubeşti.


Rac:

Vei deveni prieten(ă) drăgăstos(asă) și devotat(ă), iar viața socială va înflori. Te vei înţelege de minune cu oamenii, fiind posibil să formezi și amiciţii noi.






Leu:

Şarmul personal va fi la cote mari, iar acest lucru se va observa la nivel social și în carieră. Prezența ta va fi observată, atât fizic cât și mulţumită creativității de care vei da dovadă.


Fecioară:

Dragostea îţi va face plăcere, dar în același timp vei vrea să îţi păstrezi deschise posibilitățile. Venus este reprezentanta dragostei și a plăcerilor, a luxului și a banilor, iar în cazul tău te vei bucura de aspectele fizice și neastâmpărate ale dragostei.






Balanţă:

Emoțiile și pasiunile vor în creștere; vei avea nevoie de o conectare emoțională profundă cu alte persoane. În domeniul financiar vei băga de seamă oportunităţile care pot să-ţi aducă profit.


Scorpion:

Va fi o perioadă foarte avantajoasă pentru cupluri, dragostea și atracția vor fi în creștere. Parteneriatele profesionale vor fi inventive și rentabile.


Săgetător:

În următoarea perioadă vei avea mai multă grijă de sănătate, vei mânca mai natural și te vei odihni mai bine. Vei avea nevoie de reducerea stresului, de activități de zi cu zi, care să îţi dea un sentiment de stabilitate, de predictibilitate.






Capricorn:

Nu vei duce lipsă de energie, vei iubi romantismul și gesturile teatrale. Persoanele aflate într-o relație de dragoste vor avea parte de mai mult romantism, iar cele care nu au un/o partener(ă) de cuplu vor avea parte de mai mult şarm și vor fi deschise unei relații noi.


Vărsător:

Urmează o perioadă în care te vei bucura de mai mult linişte sau vei vrea să creezi o atmosferă agreabilă și confortabilă acasă, fie prin gesturi tandre și cadouri oferite membrilor(elor) familiei, fie prin achiziţionarea unor obiecte decorative.


Peşti:

Urmează câteva săptămâni agitate din punctul de vedere al relațiilor publice. Vei fi în lumina reflectoarelor și vei avea succes mai ales mulţumită talentului teatral și al energiei pozitive pe care o vei transmite.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS