Zodiacul sexelor - Berbec

 
Abonare prin e-mail la Horoscop Urania.org
Zodiacul sexelor - Berbec
     
    (21 martie - 20 aprilie)


FEMEIA: Este mai întâi de toate o actriţă în rolul realităţii de moment, cu o viaţă ce pare bogată în emoţii. Ea nu disimulează, ci exprimă direct ceea ce simte, ceea ce o face irezistibilă. Ea poate fi strălucitoare sau marcată de lamentaţii după cum este dispusă sau depăşită de evenimente. Dacă a făcut un mariaj nenorocit devine periculoasă şi va juca rolul de femeie ce suferă în linişte. De aceea trebuie să fie lăsată să trăiască cu ea însăşi pentru a nu trezi prin constrângere o dorinţă de evadare.

În pat nu mai este aceeaşi actriţă bună de viaţă. Celor înflăcăraţi le va crea dezamăgiri. Ea va crea cu naivitate un decor adecvat pentru dragoste crezând că aceasta îi va servi. Este atrasă de probleme culturale şi preferă întotdeauna o apropiere prietenoasă decât un contact se#ual. Toată viaţa nu va şti unde începe femeia şi unde sfârşeşte actriţa. Ea va fi atrasă de frumos în artă şi de bărbaţii sensibili.


BĂRBATUL: Pentru el nu contează nici prada vânătorii, nici mijloacele folosite, adică o "crimă" perfectă nu este aceea a cărui autor rămâne necunoscut ci aceea despre care nu se va afla niciodată. El cultivă misterul iar intriga devine un mod de a fi. Caută cooperări pentru alibiuri. Aşteaptă să fie convins şi ajutat asupra capacităţii sale se#uale. Aduce mereu o emoţie de care este nevoie în viaţa cucoanelor. El poate da dragoste unei femei numai prin cuvinte. Nu se leagă de femei agresive.

Rar este infidel şi nu merge prea departe.

© www.horoscop-urania.org


Trimite pe Facebook Trimite pe Twitter Abonare prin RSS la Horoscop Urania.org