Orele planetare

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Orele planetare

    În general, acţiunile noastre o iau înaintea mentalului. Oamenii acţionează mai întâi şi apoi văd efectele acţiunilor lor. Puţini dintre noi se gândesc înainte de a face o acţiune la ce rezultat va duce aceasta. În general, ne rezumăm să facem ceea ce simţim, dar a fi controlat de simţuri, a te lăsa în voia lor, ne pune permanent să nu realizăm de ce se întâmplă o situaţie, de unde vine rezultatul unei acţiuni. Subtilitatea ritmurilor naturii ne pune la experienţe destul de simple, de realizat, dacă înţelegem ce este necesar într-un anumit moment. Astfel, aceste necesităţi se repetă zilnic. Prin Astrologie, fiecare entitate are posibilitatea de a distinge aceste ritmuri, şi a se pune în acord cu ele. Îţi este mai uşor dacă şti ce ţi se cere.


Orele planetare se folosesc împreună cu Casele Astrologice şi cu Ascendentul. Permanent folosim trei termeni într-o "propoziţie" astrologică. Orele planetare ne dau posibilitatea controlării acestui mental al nostru. Calculul acestor ore planetare ţine cont de durata unei zile, care în funcţie de luna anului, poate să fie mai lungă sau mai scurtă decât durata nopţii. Astfel, noaptea va fi mai lungă în februarie, iar ziua mai scurtă, în august ziua va fi mai lungă decât noaptea. Fiecare zi a săptămânii este guvernată de o planetă; astfel: Lunea - de Lună, Marţea - de Marte, Miercurea - de Mercur, Joia - de Jupiter, Vinerea - de Venus, Sâmbăta - de Saturn, Duminica - de Soare. Fiecare Planetă are o influenţă specifică asupra unei zile, astfel:


Lunea - este o zi în care acţiunile începute vor continua în timpul săptămânii, putem face diverse treburi care necesită deplasare. Este o zi în care au loc o diversitate de acţiuni.


Marţea - este o zi în care se poate munci mult, fără ca organismul să se epuizeze, şi mai mult, acest efort, îl va ajuta să îşi stimuleze energiile, făcând omul mai activ, şi mai atent.


Miercuri - este o zi care se poate consacra călătoriilor, sau deplasărilor, discuţiilor sau afacerilor, studiului.


Joi - este ziua unei acţiuni de anvergură, fără eforturi mari.


Vinerea - ziua în care ne putem îngriji, să ascultăm muzică, să mergem la un teatru, la un film sau la o expoziţie.


Sâmbăta - este nevoie de calm şi răbdare, stăruinţă.


Duminica - spiritualitatea este la ea acasă, poate fi consacrată studiului şi perfecţionării omului.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS