Zodiacul sexelor - Capricorn

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiacul sexelor - Capricorn
    
    (22 decembrie - 21 ianuarie)

FEMEIA: Este victima unei imense emoţii care are profunde implicaţii în viaţa se#uala. Pentru că viaţa sa emoţională este intensă, îi este necesar foarte mult se# ceea ce o face îngrijorată şi încurcată. Cum impulsurile apar de mică este pusă în situaţia să se căsătorească de tânără şi să aibă familie când nu ştie încă bine pe ce lume se află imaginându-şi că bărbatul întâlnit este cea mai mare iubire a vieţii. După căsătorie amantul din bărbat se separă de soţ care devine jenant şi totul se amestecă în poezie şi gelozie. Simţul responsabilităţii o reţine dar dacă întâlneşte un altul îl va iubi la fel de arzător ca şi celălalt. Când nu este legată de bărbat spune că trăieşte pe jumătate şi totuşi se jură că nu se va mai repeta experienţa trăită însă uită repede pentru a întâlni un alt bărbat atractiv şi sensibil şi dacă aceasta i se întâmplă des simptomele, etapele amintite îi devin familiare. Este o amantă care merită toate complimentele şi care compensează cu largheţe ceea ce s-a investit în ea.

Este femeia care aplică cel mai des simularea în actul se#ual. Ştie totul din instinct fără a fi nevoie să se documenteze de undeva. Viaţa cu femeia capricorn nu este cinematograful cu happy-end. Emoţia îmbrăţişărilor se stinge, amantul, devine soţ, soţul devine insuportabil, apoi o nouă emoţie, un nou amant, un nou soţ.

Femeia capricorn va repeta fără încetare „este mai bine să iubeşti şi să pierzi decât să nu fi iubit niciodată”.


BĂRBATUL: Trăieşte cu capul în nori şi cu picioarele pe pământ. În concordanţă cu natura se#ualitatea îi pătrunde toată personalitatea. Nu-l interesează numai experimentarea fizică ci dăruieşte totul în se# până la uitarea de sine. Este excelent ca amant şi abordează cele mai variate tehnici în pat. O femeie care i se dăruieşte realizează cu el nirvana se#uala.

Se#ul este un act care îl obsedează. El este un prieten excepţional înainte de a fi amant. Faţă de cea care nu-l preocupă apare rece şi distant. Se#ul este pentru el doar o parte din ceea ce compune dragostea.

© www.horoscop-urania.org

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS