Horoscop indian, 19-25 iulie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop indian, 19-25 iulie 2021


BERBEC, Mesha:

Săptămâna se anunţă fructuoasă în plan profesional. Evită, însă, tendinţele perfecţioniste. Eşti perfect(ă) aşa cum eşti. Ia deciziile în conformitate cu propriile credinţe şi analizează bine înainte să hotărăşti. Numai tu ştii ce este mai bine pentru tine şi nimeni altcineva. Atenţie la cheltuielile în exces!


TAUR, Vrishabha:

Bucură-te de viaţa socială în această săptămână. Contactele noi pe care le vei câştiga în această perioadă te vor ajuta să-ţi consolidezi poziţia în domeniul profesional. Dacă lucrezi în industria frumuseţii, se anunţă o perioadă încărcată, însă beneficiile vor fi pe măsură.


GEMENI, Mithun:

Profită de această săptămână favorabilă în sfera profesională. Dacă studiezi sau ai examene în această perioadă, sunt şanse mari să studiezi cu spor şi să iei note bune. Dacă lucrezi într-un domeniu creator, inovator, ideile tale vor prinde contur şi pot aduce câştiguri substanţiale. Fii pozitiv(ă) şi priveşte întotdeauna cu încredere înainte.






RAC, Kataka:

Spontaneitatea şi simţul umorului îţi vor fi de ajutor în parcursul întregii săptămâni. Magnetismul şi optimismul vor atrage oameni care te vor sprijini în domeniul profesional, indiferent că eşti angajat(ă) sau lucrezi în cont propriu. Vei fi apreciat(ă) şi rezultatele se vor vedea. Dacă lucrezi în zona administrativă, cercetare, scris, activităţi online, se anunţă o săptămână aglomerată! Succes!


LEU, Simha:

Dacă te gândeşti să îţi redecorezi locuinţa, acum este momentul prielnic pentru a face acest lucru. Săptămâna se anunţă bună şi în planul sănătăţii. Dacă ai o afacere singur(ă) sau intenţionezi să dezvolţi un proiect nou, sunt şanse mari de reuşită dacă te apuci acum de treabă. Călătoria poate fi lungă, dar rezultatele vor fi favorabile.


FECIOARĂ, Kanya:

Dacă te gândeşti să te muţi la casa ta, urmăreşte zona de imobiliare, terenuri, proiecte de construcţii. Sunt şanse mari să găseşti ceea ce ţi se potriveşte. În carieră se anunţă progrese remarcabile, în special dacă lucrezi într-un domeniu care are legătură cu metalele. Se anunţă o săptămână de succes în sfera profesională.






BALANŢĂ, Tula:

Dacă nu ocupi o poziţie de conducere, poate ar fi cazul să te pregăteşti în această direcţie. Ai toate calităţile necesare. Îţi mai lipseşte un singur lucru: încrederea de sine. Lucrează cu tine pentru a dezvolta mai mult această latură a ta. Eşti muncitor(are), inteligent(ă), organizat(ă). Dacă ai probleme legate de greutatea corporală, ia măsuri acum, înainte să apară problemele de sănătate!


SCORPION, Vrishchika:

A venit vremea unor planuri şi acţiuni concrete. Nu mai bate pasul în loc, indiferent de domeniul de activitate. Extinde-ţi orizonturile, fii îndrăzneţ(aţă). Se anunţă dezvoltări interesante din punct de vedere profesional. Dar pentru asta ai nevoie de curaj ca să rişti! Succes!


SĂGETĂTOR, Dhanus:

Ai încredere în forţele proprii. Dacă eşti mai înclinat(ă) spre creşterea spirituală şi manifestarea religioasă, nu te lăsa oprit(ă) din drum de părerile celorlalţi(te). Urmează-ţi calea şi chemarea. Dacă ai nişte termene de predare la locul de muncă şi simţi că nu poţi să le finalizezi, fă un pas în spate, analizează situaţia, respiră adânc, linişteşte-te şi concentrează-te. Vei vedea că vei prinde puteri.






CAPRICORN, Makara:

Energia şi entuziasmul tău te ajută să îţi atingi obiectivele. Vei resimţi îmbunătăţiri semnificative în domeniul de activitate. Dacă urmăreşti un post nou, poţi primi veşti bune în acest sens. Comunici foarte uşor cu persoane tinere care îţi dau o energie mai optimistă.


VĂRSĂTOR, Kumbha:

Ai încredere în forţele proprii şi mergi înainte cu curaj. Această atitudine te va ajuta să depăşeşti orice obstacol întâlnit şi să îţi duci la bun sfârşit fiecare sarcină. O întâlnire surprinzătoare te va ajuta să lămureşti unele îndoieli în ceea ce priveşte alegerile tale.


PEŞTI, Meena:

Dacă eşti într-o poziţie de conducere, vei observa o creştere a respectului şi admiraţiei celor care te înconjoară. Profită de perioada acesta în care comunicarea se face la nivel superior şi vorbeşte-le, încurajează-i(le). Atenţie la discuţiile din familie, nu folosi cuvinte care să îi/le jignească sau să le rănească sentimentele. Se anunţă veşti bune în plan financiar.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS