Zodiacul sexelor - Săgetător

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiacul sexelor - Săgetător
    
    (23 noiembrie - 21 decembrie)

FEMEIA: Savurează mai mult decât oricine propriul său corp, senzaţiile. Este înainte de toate obiectul care face şi primeşte dragostea. Ea are tendinţa să fie infidelă dar fără a fi perversă. Afecţiunea faţă de prieteni merge până la punctul culminant, adică în act deci unde va fi întotdeauna inventivă încercând şi făcând totul cu tandreţe. Se#ul are pentru ea adânci rădăcini, îşi termină pretenţiile în pat. De altfel ar fi păcat să califici drept poligamie aventurile de o noapte care pot trece neobservate celui care se consideră alături de ea în cea mai perfectă monogamie. De altfel soţul ar trebui să aibă o foarte mare capacitate se#uală pentru a mai răspunde şi ziua solicitărilor ei care şi aşa se ţin lanţ noapte de noapte. La ea adulterul nu este o necesitate vitală ci o licenţă mereu trecătoare. Rezultă că tânara săgetătoare ar face bine să examineze cu grijă vigoarea se#uală a viitorului soţ. Ea se e#cită foarte uşor dar este uşor să remarcăm că ea este întotdeauna în stare de semie#citare capabilă să sesizeze cu generozitate, cu voluptate ce răspunde plăcerii întotdeauna cu dublul ei. Amantul fericit nu va simţi niciodată că a fost ales ca o maşină de făcut dragoste.


BĂRBATUL: Arată entuziasm pentru toate manifestările simţurilor şi iubeşte mult femeia. Este cel mai amuzant amant, şi cel mai prost soţ. Este sincer dar şi frivol. Întâi iubeşte şi apoi devine pătimaş. Nu se supără din cauza capriciilor feminine. Poate fi la fel de sincer seară de seară cu altă femeie. Nu are noţiunea timpului şi nici a zilei de mâine. Este neobosit în pat.

© www.horoscop-urania.org

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS