Zodiacul sexelor - Leu

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiacul sexelor - Leu
    
    (23 iulie - 22 august)

FEMEIA: Iubeşte şi manipulează bărbaţii ceea ce diferă de a domina deoarece asta nu înseamnă obligaţia de a câştiga. Maturitatea se#uală vine de foarte tânără dar cea emoţională foarte târziu. Se descoperă foarte căutată de bărbaţi şi mai cu seamă de cei vârstnici care fac totul pentru a-i câştiga favorurile. Ea vrea să afle acest tot care întotdeauna este atrăgător. În apropierea vârstei maturităţii, devine un suflet calculat care confirmă credulitatea nelimitată a amantului. Orice bărbat ce se interesează de o leoaică ori devine obiectul ei de joc ori refuză, pierzând în ambele cazuri. Dezechilibrul dintre se#ualitate şi slăbiciunea acestei se#ualităţi este problema care o revoltă. Armele ei ajutate de o îmbrăcăminte îngrijită se pot frânge doar în faţa echivalentului masculin al zodiei. Bărbatul care o abordează calm poate avea succese materiale cu condiţia să nu-i acorde importanţă. În acest caz el chiar inferior fizic şi intelectual nu are decât un rol de ornament în prezenţa ei realizându-şi numai planul se#ual. Ea nu are mare înclinaţie pentru s#x dar nici nu îl lasă neîntrebuinţat. Nu îi plac avânturile se#uale şi se opune la tot ceea ce în pat seamănă a gimnastică mai puţin din dezgust decât pentru că o plictiseşte sau pur şi simplu ar duce la stricarea unei pieptănături care costă bani sau timp. Întotdeauna ea nu se preocupă atât de mult de se#ualitate cum dau aparenţele de gândit.


BĂRBATUL: Face un cult al se#ului. Se ştie că el nu este un incapabil se#ual dar nu are nici o idee de ceea ce înseamnă dragoste. Nu cunoaşte decât dragostea fizică. Este gelos nu pe femei ci pe posibilitatea acestora de a cunoaşte o altă experienţă mai bună decât a lui. În pat este foarte dotat pentru s#x şi nu are întotdeauna multă experienţă. În preludiu se foloseşte de accesorii ca la carte fără a exprima ceva prin mângâierile sale. Iar se#ul funcţionează ca un întrerupător. Suferă mult în caz de eşec atribuindu-l incapacităţii sale.

© www.horoscop-urania.org

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS