Zodiac celtic. Află ce zodie eşti!

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiac celtic. Află ce zodie eşti!


Cerb/Căprioară (24 decembrie – 20 ianuarie):

Cerbul reprezintă o persoană idealistă, cu aspiraţii înalte. Dacă vrei să demarezi un proiect îndrăzneţ, cere ajutorul unui Cerb. Nu se vor da în lături de la nimic, sunt răbdători şi perseverenţi, concentraţi asupra succesului lor. Au un aer nobil, dar ştiu că prin muncă pot obţine un statut important.


Pisică (21 ianuarie – 17 februarie):

Pisicile sunt firi rapide şi foarte inteligente, se bazează mult pe al şaselea simţ. Persoanele care fac parte din această zodie pot fi considerate necredincioase, deoarece au tot timpul o viziune cu totul diferită de cea pe care cei mai mulţi dintre oameni ar putea-o avea. În plus, sunt persoane bune la suflet, iubitoare, creative, fine observatoare.


Şarpe (18 februarie – 17 martie):

Şarpele reprezintă o persoană curioasă, plină de întrebări, despre tot şi toate. Chiar dacă nu pune multe întrebări, Şarpele studiază, cercetează, caută răspunsuri, este un bun comunicator şi are o putere mare de convingere. Dacă sunt pasionaţi de un subiect vor da lumea peste cap ca să îşi îndeplinească obiectivul. Şerpii sunt spontani şi imprevizibili, foarte flexibili şi le place ca lucrurile să se rezolve în maniera lor. Dacă nu se întâmplă aşa, nu mai cooperează, mai ales dacă sunt forţaţi să facă altfel decât vor ei.






Vulpe (18 martie – 14 aprilie):

Vulpea este şireată şi ştie exact cum să-i(le) manipuleze pe ceilalţi(lelalte), folosindu-se de orice, de la trucuri viclene, la umor seducător. Agile, viguroase şi inteligente, Vulpile sunt aventuroase, bune povestitoare. Le plac vacanţele în locuri exotice, din care să aibă ce le spune celorlalţi(te). Vulpile nu se sfiesc să-şi arate loialitatea, iar dacă ai un/o prieten(ă) Vulpe, fii convins(ă) că-l(o) ai pentru toată viaţa.


Taur (15 aprilie – 12 mai):

Puternic, iubitor, stabil, Taurul este umărul pe care poţi plânge oricând. Este cinstit, onest, sfătos. Are o intuiţie bună şi simte un/o mincinos(asă) de la o poştă. Din pricina acestei intuiţii, de multe ori Taurul este greşit înţeles şi considerat schimbător şi exagerat de emotiv. Taurii au un bun-gust ieşit din comun, o eleganţă clasică, atât în ceea ce priveşte îmbrăcămintea, cât şi la capitolul decoraţiuni interioare.


Căluţ de mare (13 mai – 9 iunie):

Căluţul de mare este foarte flexibil şi plin de resurse. Este fix persoana de care ai nevoie pentru a se ocupa de finanţele tale sau de probleme de natură juridică. Are o memorie excelentă şi o minte ascuţită. Este versatil şi se adaptează remarcabil de repede. De asemenea, este o fiinţă drăgăstoasă pe care îţi este imposibil să nu o iubeşti.






Pitulice (10 iunie – 7 iulie):

Pitulicea este asociată prospeţimii, deschiderii către lucruri noi, optimismului. Persoanele din această zodie sunt iubitoare, darnice, mereu vesele. Rămân calme chiar şi în cele mai înceţoşate perioade ale vieţii şi lucrează rapid sub presiune. Pitulicea se motivează foarte repede, are un simţ extraordinar al moralităţii şi integrităţii. Persoanele din această zodie visează în secret la o viaţă nomadă, singuratică, pentru a călători în toate colţurile lumii.


Cal (8 iulie – 4 august):

Exuberant, expansiv, puternic, competitiv, Calul are o mulţime de talente care-l fac foarte potrivit pentru o carieră în finanţe sau afaceri. Are un al şaselea simţ când vine vorba despre strategie şi orientare. Persoanele născute în această zodie sunt foarte arătoase, au mare încredere în sine şi ştiu cum să-şi impună autoritatea. Sar imediat în ajutorul cuiva, mai ales dacă li se recunosc meritele.


Somon (5 august – 1 septembrie):

Nativii(ele) acestei zodii sunt intuitivi(e), însă nu se bazează foarte mult pe acest dar. Aceşti oameni au o perspectivă unică asupra vieţii, ceea ce-i face buni artişti, poeţi sau vizionari. Au nevoie de momente de introspecţie profundă, de izolare, iar când revin „la suprafaţă” vin cu idei strălucite de care toată lumea se miră.






Lebădă (2-29 septembrie):

Lebăda este evoluată spiritual şi nu se amestecă cu persoane care nu fac parte din aceeaşi clasă cu ea. Are standarde înalte, un simţ fin pentru frumos. Persoanele născute în această zodie sunt nobile, rafinate, pasionale. Au un aer aristocrat, sunt foarte concentrate pe detalii şi au idei clare despre ce trebuie făcut într-o anume situaţie. Dacă ai nevoie de cineva care să fie perspicace, organizat şi cu un bun gust ieşit din comun, Lebăda este omul tău!


Fluture (30 septembrie – 27 octombrie):

Fluturele este foarte prietenos, sociabil, petrecăreţ. Nu se poate abţine să nu vorbească cu cineva, să nu-şi facă cunoştinţe noi. Fluturii sunt visători, inventivi, luminează locul în care ajung prin veselia şi optimismul lor. Nu ar face rău nimănui şi misiunea lor este să le arate tuturor cât de frumoasă este viaţa.


Lup (28 octombrie – 24 noiembrie):

Lupul are un scop precis în viaţă şi nu se dă în lături de la nimic pentru a-l atinge. Lupul este curajos, neînfricat, rar face compromisuri. Dacă ai nevoie de un aliat de nădejde, Lupul este persoana pe care o cauţi. Persoanele născute în această zodie sunt oameni de onoare, îşi respectă întotdeauna cuvântul dat, îşi respectă haita şi îşi vor spune întotdeauna părerea sinceră.


Şoim (25 noiembrie – 23 decembrie):

Forţa cu care Şoimul pleacă să obţină ce vrea este remarcabilă. Dacă nu este interesat de un proiect, dă rapid înapoi. Persoanele născute în această zodie sunt înţelepte şi le place să le împărtăşească tuturor cunoştinţele dobândite. Şoimul este generos, integru, deschis la minte. Îşi susţine cu tărie ideile, însă poate fi convins rapid atunci când i se demonstrează că nu are dreptate.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS