Calculare ascendent

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail

Ascendentul este semnul zodiacal care se ridică la răsărit în momentul naşterii voastre. Ascendentul se calculează ţinând cont de dată, ora şi locul naşterii şi este la fel de important în astrologie ca şi semnul vostru zodiacal; dacă sunteţi născuţi în semnul Taurului cu ascendent în Berbec puteţi să aveţi mai degrabă trăsături de Berbec decât trăsături de Taur.

În astrologie se consideră că ascendentul este masca pe care o purtăm în public, felul cum ne percep ceilalţi oameni la primul contact. Dacă vi se pare că persoanele din jur vă percep eronat, asta se întâmplă pentru că ele văd de fapt ascendentul vostru.

Pentru a vă putea calcula ascendentul trebuie să vă cunoaşteţi cu precizie ora naşterii, ea fiind la fel de importantă ca data şi ca locul naşterii. Apoi nu trebuie decât să introduceţi datele necesare şi vi se va calcula ascendentul.


Calcul ascendent

    Calculare ascendent
Ascendent
Horoscop


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS