11 iunie - 29 iulie 2021: Marte în Leu aduce concentrare şi autenticitate

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
11 iunie - 29 iulie 2021: Marte în Leu aduce concentrare şi autenticitate


Berbec:

Acest tranzit activează sectorul dragostei, relațiile cu cei(le) mici, gândirea și creativitatea. În dragoste vei fi mai activ(ă), mai îndrăzneţ(aţă), mai pasional(ă) și mai posesiv(ă). Relațiile cu copiii vor fi mai distractive, iar creativitatea mai mare.


Taur:

Te focalizezi mai mult asupra familiei și a proprietăților. Ai grijă ca familiei să nu îi lipsească nimic, vei fi tentat(ă) să faci gesturi măreţe, cheltuieli extravagante. Sunt posibile plecări în vacanțe, vei dori să te simți bine, să te bucuri de lux. E posibil să vă placă şi: 14 aprilie - 8 mai 2021: Planeta Venus tranzitează zodia Taur.


Gemeni:

Vei remarca o intensificare a relațiilor sociale, vei vrea să fii în centrul atenției și probabil vei reuși acest lucru. Te vei exprima verbal sau în scris în mod creativ, iar astfel vei atrage atenția asupra ta. Poate vă interesează şi: 9 mai - 2 iunie 2021: Venus în Gemeni. Schimbări mari pentru relaţii.






Rac:

Proiectele tale financiare, contractele încheiate, precum și cheltuielile vor avea ca obiectiv final imaginea ta în lume. S-ar putea să faci niște achiziții scumpe (bijuterii, de exemplu), care îţi vor crește stima de sine.


Leu:

Orice vei face va fi pentru a fi în centrul atenției. Vei avea nevoie să simți stima oamenilor, orgoliul va fi mare, dar și talentul tău oratoric, capacitatea de a juca teatru. Oamenii vor fi atrași în jurul tău în mod natural.


Fecioară:

Mulțimile mari de oameni nu vor fi pe gustul tău. De fapt, cel mai bine te vei simți în cercuri mai restrânse, în care vei fi în largul tău și îţi vei putea exprima cel mai bine ideile.






Balanţă:

E o perioadă ideală pentru a îţi lărgi cercul de cunoștințe și de prieteni(e). Vei atrage interesul oamenilor prin farmecul și creativitatea ta. Nu va lipsi orgoliul și nici lauda de sine, dar persoanele din jurul tău vor trece cu vederea acest lucru, datorită personalității tale magnetice.


Scorpion:

Vei avea oportunitatea să te afirmi la nivel social și în domeniul carierei, datorită ambiției, gândirii fulgerătoare și a capacității de a îţi expune ideile cu claritate. Va fi o perioadă în care îţi veți asuma rolul de lider(ă).


Săgetător:

Perioada următoare va fi una dominată de spiritul dreptății, vei fi animat(ă) de idealuri înalte. Planurile vor fi mari, pe termen lung, vei avea încrederea că poţi realiza tot ceea ce îţi propui. Citiţi și: Ce ne aduce eclipsă totală de Lună în Săgetător din 26 mai 2021.






Capricorn:

În relațiile de dragoste vei aduce mai multă căldură, pasiune, dar și eventuale reacții impulsive sau de gelozie. În domeniul financiar ai ocazii de reușite, dar și tentația de a cheltui.


Vărsător:

Acest tranzit aduce multă dragoste, angajament onest și inițiative în relația de cuplu și în parteneriatele profesionale. Vei avea inclinaţia să îţi impui punctele de vedere, considerând că știi mai bine ce este de făcut.


Peşti:

Urmează câteva săptămâni de activități intense la locul de muncă, ambiție, curaj, inițiative, multe idei creative. Proiectele vor fi pe termen îndelungat, vei avea încredere și imagine de ansamblu. S-ar putea să vă placă și: 13 mai - 28 iunie 2021: Jupiter tranzitează zodia Peşti. Vom fi mai idealiști!








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS