Evenimente astrologice în luna iunie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Evenimente astrologice în luna iunie 2021


Venus schimbă două zodii

Încă din a 2-a zi din luna iunie 2021, Venus părăseşte Gemenii şi se mută în Rac, aducând mai multe şanse pentru reuniuni cu familia, orientarea către pasiuni mai vechi sau redecorarea casei. Va prinde bine o astfel de perioadă după tranzitul destul de agitat prin Gemeni.

Spre sfârşitul lunii, în 27 iunie 2021, Venus se instalează în Leu. Aşteptaţi-vă la o perioadă romantică, dinamică, creativă. Mutarea lui Venus în Leu poate fi declarată una dintre cele mai spectaculoase din acest punct de vedere.


Eclipsă de Soare în Gemeni

Ziua de 10 iunie aduce două evenimente importante. Luna Nouă în Gemeni acoperă Soarele într-o eclipsă. Este prima eclipsă solară a anului 2021. Discul Lunii acoperă total soarele, doar că, fiind mai departe de Pământ, Luna va lăsa Soarele cu o aură strălucitoare. Aura are o deosebită semnificaţie spiritual, fiind simbolul Divinităţii, a Luminii Divine care nu lăsa întunericul să domnească.






Marte în Leu

În 11 iunie 2021, Marte părăseşte zodia Rac pentru a se instala în Leu. Se simte imediat când o planetă intră în zodia Leu. Energia se schimbă, căci Leului îi place să fie văzut, să fie admirat.

Şi când Marte, planeta curajului şi a acţiunii, intră în Leu, temperatura creşte fără să vrei. Căci Marte în Leu aduce direcţie, aduce focus, aduce autenticitate. Vă veţi simţi mai încrezători(are) în forţele proprii, mai dornici(e) să faceţi ceea ce doriţi în viaţa voastră.


Jupiter retrograd

Jupiter intră şi el în mişcare retrogradă în zodia Peşti, în 20 iunie 2021. Când Jupiter îşi schimbă direcţia, întregul sistem de valori trebuie regândit. Cele mai multe credinţe pe care le avem sunt dobândite de la alţii(tele). Acum va fi momentul să scăpaţi de „împrumuturi” şi să acţionaţi după propriile principii, cele care vă definesc cu adevărat ca persoane.






Soarele intră în Rac

Ziua în care Soarele intră în Rac (21 iunie 2021), coincide cu solstiţiul de vară. Intrăm în vara astronomică (în emisfera nordică) şi în iarna astronomică (în emisfera sudică). Solstiţiul de vară este un punct culminant. Vom avea cea mai lungă zi, respectiv cea mai lungă noapte. Este un punct de răscruce: continuăm pe acelaşi drum sau ne schimbăm direcţia?


Mercur iese din retrograd

Ziua de 22 iunie 2021 marchează ieşirea lui Mercur din cea de-a 2-a retrogradare. Vom recupera claritatea mentală, concentrarea, simţul deciziei. Acum că Mercur este direct în zodia care înseamnă „acasă” va trebui să începeţi să reparaţi ce s-a deteriorat.


Lună Plină în Capricorn

Luna iunie se apropie de final cu alte două evenimente importante. În 24 iunie 2021 ne vom bucura de o optimistă şi strălucitoare Lună Plină în Capricorn. Este una dintre cele mai pozitive Luni Pline ale anului, datorită unghiului pe care îl face cu Pluto. Profitaţi de această perioadă şi de oportunităţile pe care le aduce!






Neptun, retrograd în Peşti

Cel de-al 2-lea eveniment despre care vorbeam mai sus este schimbarea direcţiei lui Neptun, din 25 iunie 2021. Când Neptun intră în mişcare retrogradă ies la lumină amintiri vechi, visuri vechi, dorinţe care au nevoie de împlinire. Pot apărea situaţii în care să vă simţiţi blocaţi(te), din care să nu mai ştiţi cum să ieşiţi, dar să se întâmple ceva brusc…

Faceţi un duş, ieşiţi la o plimbare, vă întâlniţi cu cineva şi… minune, de nicăieri, apare soluţia salvatoare. Aşa lucrează Neptun! Poate că Neptun este mai subtil, nu vă prindeţi din prima, dar el oferă soluţii.

Fiţi atenţi(te) la vise, la mesajele pe care le primiţi prin orice canal, la sentimentul că trebuie să faceţi ceva anume, la starea aceea de parcă aţi fi împinşi(se) de la spate către ceva...





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS