Ce ne aduce eclipsa totală de Lună în Săgetător din 26 mai 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Ce ne aduce eclipsa totală de Lună în Săgetător din 26 mai 2021


Berbec:

Universul vă sfătuiește să renunţaţi la zidurile pe care le-aţi construit în jurul inimii voastre și să învăţaţi să comunicaţi deschis și sincer. Împărtăşiţi secretele pe care le aveţi cu oamenii din jurul vostru pentru a vă apropia de ei și a vă exprima nevoia de iubire. Citiţi și: 21 martie - 14 aprilie 2021: Planeta Venus tranzitează zodia Berbec.


Taur:

Următoarea perioadă este ideală pentru eliberarea emoțională; este timpul să lăsaţi deoparte grijile, întrebările fără răspuns, scenariile și toate lucrurile care nu vă permit să vă bucuraţi de viața pe care o trăiţi acum. Învăţaţi să apreciaţi și să fiţi fericiţi(te) cu ce aveţi. E posibil să vă placă şi: 14 aprilie - 8 mai 2021: Planeta Venus tranzitează zodia Taur.


Gemeni:

Această perioadă vă învață să renunţaţi la sentimentele suprimate legate de relațiile din trecut. S-ar putea să fiţi dezamăgiţi(te) și răniţi(te), însă asta nu înseamnă că trebuie să vă întoarceţi de fiecare dată acolo unde a durut cel mai mult. Mergeţi mai departe cu viața voastră. Poate vă interesează şi: 9 mai - 2 iunie 2021: Venus în Gemeni. Schimbări mari pentru relaţii.






Rac:

Învăţaţi să vă exprimaţi deschis, să comunicaţi fără perdea astfel încât să rezolvaţi problemele pe care le aveţi în relațiile din viața voastră. Nimeni nu citește gânduri, nimeni nu știe ce se află în sufletul vostru dacă nu vorbiţi despre asta.


Leu:

În această perioadă trebuie să analizaţi mai bine, într-o manieră mai realistă, obiceiurile voastre zilnice și să fiţi oneşti(ste) cu voi. Sunteţi fericiţi(te)? Aveţi ceva de schimbat la viața voastră? Ce puteți face pentru a aduce și mai multe zâmbete? Cum vă puteți bucura sufletul?


Fecioară:

Această perioadă este ocazia perfectă pentru a ieși din zona de confort. Pe plan personal alegeţi să vă exprimaţi clar emoțiile profunde; în ceea ce privește viața profesională, ieşiţi din zona de confort, vă asumaţi responsabilități și învăţaţi lucruri noi.






Balanţă:

Începeţi să fiţi mai sinceri(e) și mai deschişi(se) cu oamenii din jur. Învăţaţi să dărâmaţi zidurile pe care le-aţi construit în jurul inimii voastre și să vă arătați vulnerabilitatea. Vorbiţi fără perdea despre sentimentele și emoțiile voastre, iar aceste lucruri aduc binecuvântări neașteptate în viața voastră.


Scorpion:

Toate la timpul lor. Nu mai complicaţi lucrurile singuri(e), nu vă mai faceţi scenarii, nu mai încercaţi să căutaţi răspunsuri la întrebări care vă macină. Învăţaţi să faceţi un pas în spate și să vă lăsaţi purtaţi(te) de val. Încercaţi să îi permiteți Universului să preia controlul.


Săgetător:

De obicei încercaţi să ajutați oamenii din jurul vostru, punându-vă mereu pe ultimul loc. Ei bine, în următoarea perioadă lucrurile se schimbă radical pentru Săgetători. Acum este momentul ideal pentru a vă acorda prioritate și a vă concentra pe nevoile voastre.






Capricorn:

Trebuie să vă reevaluaţi valorile dacă vreţi că această eclipsă de lună să fie uimitoare pentru voi. Încercaţi să faceţi lucruri care să vă bucure cu adevărat. De asemenea, este momentul să vă eliberaţi de emoțiile ascunse în sufletul vostru, de lucrurile inutile și de oamenii toxici.


Vărsător:

Următoarea perioadă pare să fie una plină de schimbări pentru Vărsători. Îndrăzniţi să vedeţi ce este dincolo de zona de confort. Universul vă sfătuiește să îi permiteți spiritului vostru să se dezlănțuie și să se exprime cum știe mai bine. Lăsaţi-vă conduşi(se) de intuiție și vedeţi către ce vă îndreaptă.


Peşti:

Trebuie să încercaţi să construiţi relații bune cu oamenii din jurul vostru; socializaţi părăsind zona voastră de confort. Visurile voastre ar putea fi împlinite dacă vă permiteți să vă exprimaţi și să comunicaţi liber, fără perdea. Aveţi ocazia să întâlniţi oameni potriviţi care să investească în planurile voastre. S-ar putea să vă placă și: 13 mai - 28 iunie 2021: Jupiter tranzitează zodia Peşti. Vom fi mai idealiști!








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS