Venus intră în Fecioară și ne învață lecții valoroase despre iubire

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Venus intră în Fecioară și ne învață lecții valoroase despre iubire


În data de 21 iulie 2021, Venus își continuă călătoria cosmică anuală și tranzitează Fecioară, zodia care stă sub semnul perfecționismului.


Berbec:

Sunteţi inspiraţi(te) să aveţi mai multă grijă de voi și să vă preocupaţi de voi înşivă(sevă). Vă reorganizaţi dulapul, începeţi o nouă rutină de îngrijire a pielii, meditaţi, vă scrieţi rândurile în jurnal și, cel mai important dintre toate, nu mai mâncaţi nesănătos. Începeţi să vă gătiţi singuri(e) mâncarea și să faceţi un pas important pentru schimbare. Obiceiurile sănătoase pe care le stabiliţi acum vor avea un impact major asupra organismului vostru.


Taur:

Venus este planeta care vă guvernează, astfel că de câte ori are loc o tranziție în alt semn astrologic, vă simţiţi copleşiţi(te) de sentimente. Aveţi inclinarea să exprimaţi fie și cea mai neînsemnată trăire și să împărtășiţi totul cu persoana dragă. Transparența și sinceritatea voastră vă vor ajuta pe amândoi să vă apropiați și mai mult în relația voastră.


Gemeni:

Cea mai mare teamă a voastră, de acum și din trecut, este să vă luaţi un angajament serios în viața sentimentală. Profitaţi de energia zodiei Fecioară și încercaţi să fiţi mai practici(e) și să nu alergaţi după relații pasagere, când iubirea vieții voastre poate fi chiar în fața voastră. Aţi ratat de multe ori poveşti frumoase de dragoste, dar acum este cazul să vă hotărâţi și să renunţaţi la incertitudini. Poate vă interesează şi 10 iunie 2021: Luna Nouă în Gemeni acoperă Soarele într-o eclipsă.






Rac:

Cu toate că sunteţi destul de pretenţioşi(ase) când vine vorba despre întâlnirile romantice, acum aveţi șansa de a vă face noi conexiuni sau de a cunoaște mai bine o persoană pe care o plăceţi, dar nu sunteţi foarte siguri(e) că ar putea fi un/o partener(ă) fiabil(ă). Învăţaţi să acceptați, atât calitățile, cât și defectele acestuia(eia) și să vă faceți planuri frumoase împreună. Citiţi și 2-27 iunie 2021: Venus tranzitează zodia Rac.



Leu:

Venus în Fecioară are influențe puternice în zona financiară pentru voi și este foarte probabil să primiţi o sumă substanțială de bani. Schimbarea are, de fapt, loc în carieră. Primiţi o mărire de salariu, superiorii(arele) voştri(astre) fiind foarte mulțumiți(te) de treaba bună pe care aţi făcut-o în ultimele luni. E posibil să vă placă şi 11 iunie - 29 iulie 2021: Marte în Leu aduce concentrare şi autenticitate.


Fecioară:

Aveţi ocazia să fiţi voi înşivă(sevă) mai mult decât niciodată. Sunteţi expansivi(e), fermecători(are) și atrageţi persoanele ca un magnet în jurul vostru. Radiaţi pur și simplu, aveţi o energie foarte bună și jonglaţi cu ușurință cu toate sarcinile pe care le aveţi de îndeplinit. Îi/Le uimiţi pe cei(le) dragi cu atitudinea voastră bună, iar complimentele și aprecierile din partea lor nu vor întârzia să apară.






Balanţă:

Poziția planetară din această perioadă vă determină să vă analizaţi trecutul sentimental și să realizaţi care au fost problemele din fostele relații. Este necesară o revizuire a propriului comportament pentru a vă vindeca și a vă pregăti pentru următorul capitol din viața voastră sentimentală.


Scorpion:

Vibrațiile zodiei Fecioară se concentrează asupra cercului vostru social. Este un moment prielnic pentru a cunoaște oameni noi, alături de care să trăiţi alte experiențe și să mai schimbaţi puțin atmosfera. Cu siguranță v-aţi plictisit să mergeţi mereu la aceleași evenimente, cu aceeași oameni, așadar schimbarea este binevenită.


Săgetător:

Relațiile de la serviciu, în special cu șeful(a) vostru(astră), decurg fără probleme, cu toate că un/o coleg(ă) tot încearcă să vă aducă anumite acuzații și să vă pună într-o lumină defavorabilă. Deși atmosfera tensionată dintre voi și acea persoană vă cam dă bătăi de cap, reuşiţi să faceţi față provocărilor cu succes și să vă păstraţi imaginea nepătată. Citiţi și: Ce ne aduce eclipsa totală de Lună în Săgetător din 26 mai 2021.






Capricorn:

Începeţi să vă gândiţi din ce în ce mai mult să exploraţi și să aveţi parte de noi experiențe în cuplu. Este un moment excelent de a explora alături de partenerul(a) de viață, în special din punct de vedere intim.


Vărsător:

V-aţi săturat de programul vostru haotic și vă doriţi mai multă stabilitate. Așadar, puteți începe cu pași mici să vă modificaţi rutina zilnică, fie că este vorba despre respectarea orelor de masă sau a celor de somn. Dacă până acum aceste aspecte vi s-au părut total inutile, vă schimbaţi opinia și vreţi să fiţi ceva mai organizaţi(te).


Peşti:

Romantismul nu este o prioritate pentru voi acum deoarece vă doriţi să vă concentraţi mai mult asupra celor dragi. Aveţi parte de o întrunire cu toată familia, în cadrul căreia veți depăna amintiri și vă veți distra bine. Nu este exclus nici să aflaţi detalii interesante din copilăria voastră, care vor face lumină în privința unor temeri pe care le aveţi în prezent. S-ar putea să vă placă și: 13 mai - 28 iunie 2021: Jupiter tranzitează zodia Peşti. Vom fi mai idealiști!








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS