10 iunie 2021: Luna Nouă în Gemeni acoperă Soarele într-o eclipsă

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
10 iunie 2021: Luna Nouă în Gemeni acoperă Soarele într-o eclipsă


Berbec:

Luna Nouă vă determină să reflectaţi asupra experiențelor din copilărie. Există anumite frici pe care le aveţi, dar nu ştiţi exact care este sursa lor. Acum este un moment bun să faceţi o analiză a trecutului vostru, să rezolvaţi relații distruse cu anumiți(te) membri(e) ai(le) familiei și să ajungeţi la o stare de pace și echilibru interior.


Taur:

Puneţi mare accent pe mărirea cercurilor sociale și vă doriţi să aveţi mai multe persoane în preajma voastră de la care puteți învăța lecții valoroase. Bucuraţi-vă de tot acest proces de descoperire și interacțiune cu diverși oameni, este un moment foarte bun de a vă dezvolta abilitățile de comunicare. E posibil să vă placă şi: 14 aprilie - 8 mai 2021: Planeta Venus tranzitează zodia Taur.


Gemeni:

Ziua de 10 iunie va avea un iz revelator pentru Gemeni. Realizaţi că sunteţi nişte pioni foarte importanţi în rezolvarea unor conflicte din familie și faceţi tot posibilul de a juca rolul de mediatori(are). Vă simţiţi foarte bine că puteți aduce liniște în viața altor oameni și puteți să le demonstraţi tuturor cât de altruişti(ste) sunteţi. Poate vă interesează şi: 9 mai - 2 iunie 2021: Venus în Gemeni. Schimbări mari pentru relaţii.






Rac:

Conflictele riscă să fie iscate din orice. O privire mai ciudată, un cuvânt înțeles greșit, orice poate declanșa un scandal între voi și partenerul(a) de viață. Aştrii vă sfătuiesc să practicaţi meditația pentru a putea elimina emoțiile negative care vă determină să aveţi o astfel de atitudine.


Leu:

Înainte de a vă împărtăși ideile cu persoanele din jur, asiguraţi-vă că gândiţi de două ori înainte de a rosti un cuvânt. Aveţi tendința să denaturaţi realitatea și să consideraţi că doar ceea ce spuneţi voi este corect. În fapt, acum aveţi șansa de a învăța mai bine să vă exprimaţi și să luaţi în considerare și opiniile altor oameni, indiferent de domeniul vieții voastre.


Fecioară:

Răsare o oportunitate avantajoasă de a lucra alături de persoane noi. Chiar dacă sunteţi reticenţi(te) prima oară când auziţi propunerea şefilor(elor) voştri(astre), încercaţi să nu vă limitaţi singuri(e) și să cădeţi în capcana comodității. Fiţi deschişi(se) către noutate pentru că acum este momentul perfect de a lua contact cu tipologii interesante de oameni.






Balanţă:

Un strop de neatenție v-ar putea determina să rataţi un mesaj important din partea Universului, care v-ar putea schimba destinul. Viața voastră sentimentală are șansa să înflorească armonios în data de 10 iunie, iar sufletul vostru pereche este mai aproape decât aţi crede. Vă poate apărea în cale în cele mai neașteptate momente, așa că fiţi pe fază.


Scorpion:

Vă va fi pusă la încercare răbdarea, mai ales în relația de cuplu. Dacă aveţi mereu tendința să-l/o controlaţi pe partener(ă) și vreţi mereu să se comporte doar într-un anumit fel, acum se va întoarce roata pentru că va încerca să vă exprime dorința de a avea parte de mai multă libertate, iar voi trebuie să fiţi maleabili(e) și să i-o oferiţi.


Săgetător:

Ar trebui să începeţi să vă consolidaţi relația cu persoanele apropiate. Dacă în ultimul timp aţi fost delăsători(are) și aţi considerat că trebuie doar să primiţi, fără să oferiţi nimic în schimb, acum puteți încerca să faceţi voi primul pas. Organizaţi o întrunire cu prietenii(ele), petreceţi mai mult timp cu familia și partenerul(a) și veţi observa că eforturile voastre vor fi apreciate pe măsură. Citiţi și: Ce ne aduce eclipsă totală de Lună în Săgetător din 26 mai 2021.






Capricorn:

Nu trebuie să vă găsiţi alinarea doar în muncă și să consideraţi că doar proiectele voastre profesionale sunt cele care vă aduc fericire în viață. Începeţi să exploraţi mai mult, fie prin prisma călătoriilor sau participării la diferite evenimente. Puteți chiar să începeţi un curs nou, poate de pictură sau dans, orice vă va scoate din zona voastră de confort.


Vărsător:

Sunt foarte mari șanse ca planul vostru financiar să fie afectat în această zile. Aflaţi o veste, poate de natură legislativă, care vă va pune în pericol orice inițiativă de a câștiga mai mulți bani. Puteți găsi ajutor din partea unui(ei) prieten(e) apropiat(e), trebuie doar să fiţi sinceri(e) cu privire la situație și veţi putea să vă rezolvaţi problema.


Peşti:

Eclipsa de Soare din Gemeni vă va semnala că este momentul să acordaţi o mai mare importanță stării voastre de sănătate. S-ar putea să vă simţiţi slăbiţi(te) și fără vlagă, însă fără o vizită la medic nu veţi putea să aflaţi cauza reală. De asemenea, ar trebui să încercaţi să vă relaxaţi și să vă odihniţi mai mult. S-ar putea să vă placă și: 13 mai - 28 iunie 2021: Jupiter tranzitează zodia Peşti. Vom fi mai idealiști!








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS