Zodiacul sexelor - Rac

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiacul sexelor - Rac
    
    (22 iunie - 23 iulie)

FEMEIA: Este copleşită de propria-i personalitate şi face totul pentru a domina. Această dorinţă îi interzice să se folosească de s#x. Câteodată, bărbaţii cu dorinţa de a fi dominaţi găsesc în ele amante satisfăcătoare. Bărbatul care vrea să domine va duce o luptă pentru putere. Ea nu va permite să fie văzută goală numai pentru a nu se simţi trădată. Tot cu lumina stinsă. Nu este o amantă neglijabilă deşi nu angajează nimic în ea cu excepţia pielii care este foarte sensibilă. Satisfacerea se#uală o obţine greu. Singurul obiectiv în dragoste este propriul se# şi de altfel nu este dificil să fie e#citat cu toate că actul în sine nu are nici o putere asupra ei.


BĂRBATUL: Este sigur de se#ul său şi nu simte nevoia să facă curte femeilor. El nu îşi neglijează femeia decât pentru metresa sa. Este excelent în pat. Nu poate fi posedat de femei. Este o fortăreaţă de care femeile se lovesc în van.

© www.horoscop urania.org

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS