Zodiacul sexelor - Vărsător

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiacul sexelor - Vărsător
   

    (21 ianuarie - 18 februarie)

FEMEIA: Nu prezintă caracteristici se#uale pregnante. Nu este nici pasionată nici frigidă. Suferă greu defectele altora, reproşează des, nu face paradă de se#. Deviza ei este moderaţie, curăţenie şi sănătate. Va face totul ca să-l întâlnească pe cel iubit dar nu va plânge ca săgetătorul. Nu strecoară dubii bărbatului. Pentru ea totul se petrece în cameră noaptea drept care se dezbracă, se spală, se parfumează, se îmbracă lejer şi vine să facă dragoste cu el care tocmai se plictiseşte citind ziarul. Este dificil să eviţi să spui că este o amantă ternă şi fără imaginaţie dar îi lipseşte spontaneitatea şi nu este întreprinzătoare totuşi nu puteţi spune că nu este bună la pat.

Pentru că nu se reţine şi execută ceea ce-i spui. Ea se bizuie pe mulţumirea de a şti că a făcut plăcere dând dragoste bărbatului dar acesta nu înţelege şi nu-l satisface nimic mai mult decât plăcerea de a da şi femeii ceea ce este fundamental. Restricţiile ei sunt mai degrabă de teamă decât de amant. Adoarme întotdeauna repede şi satisfăcută. Plăcerea violentă îi este necunoscută. Regulile sunt clare. Ea încetează raporturile se#uale cu o săptămână înaintea menstrei ca şi când toată lumea ar face asta. Soţul trebuie să devină cronometru englezesc. Cu alte cuvinte femeia vărsător nu este lipsită de viaţă se#uala dar aceasta este limitată. Ea este cea mai nenorocită ipostază a tuturor zodiilor pentru bărbatul viril. Se conduce după o manieră tot atât de implacabilă în pat ca şi la masă. Îi place ordinea până şi în viaţa se#uala.


BĂRBATUL: Are se#ualitaea scăzută. Impulsul psihologic poate face pentru el se#ul important sau neglijabil. Depinde de impulsul se#ual al femeii pentru a face treabă bună Are forţa să-şi dirijeze impulsurile se#uale. Aşteaptă ca femeia să fie liberă pentru a o face să cedeze. El împarte cu leul mitul masculin cel mai discreditat asupra virilităţii.

Tratează femeia cu gentileţe şi respect şi o fereşte de greutăţi materiale. Îi place să facă dragoste des dar nu este în stare să provoace femeia. Are tendinţa să exprime afecţiunea ceea ce se adăugă negativ la impulsurile sale scăzute. În interior este unul dintre cele mai sentimentale semne ale zodiacului. Maltratat, neînţeles şi exclus de femeia dorită el caută consolare oriunde. Nu are nici o şansă deşi poate crede în gloria sa amoroasă. Poate trăi cu iluzii gândindu-se doar la femeile cu care s-a considerat fericit.

© www.horoscop-urania.org

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS