15 iulie - 19 decembrie 2021: Chiron retrograd în Berbec

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
15 iulie - 19 decembrie 2021: Chiron retrograd în Berbec


Chiron este un asteroid mic, descoperit în anul 1977, care orbitează între planetele Uranus și Saturn. Începând cu 15 iulie și până în ziua de 19 decembrie se va afla în mișcare retrogradă în constelația Berbecului - un eveniment astral care trimite influențe puternice pe Pământ și care își va pune amprenta asupra vieților nativilor(elor) din zodiac.


Berbec:

Micul asteroid este în mișcare retrogradă chiar în semnul Berbecului, ceea ce denotă că vei resimți puternic influenţele acestuia. Chiron îți reamintește că ești stăpânul(a) propriei tale realități și că situația ta prezentă este rezultatul unor alegeri din trecut. Conștientizarea acestora este primul pas către vindecare.


Taur:

Ești nevoit(ă) să accepți faptul că gândurile tale tulburi sunt mai importante decât crezi, nu trebuie să le mai ignori. Ești nesigur(ă) și ai pornirea să te îndoiești de sentimentele partenerului(ei) tău(ale) de viață. Acesta este un mesaj din partea Universului și are legătură cu o lecție karmică pe care trebuie să o înveți, pentru a ieși din această confuzie. Ai mai multă încredere în cel(a) drag(ă), iubirea lui/ei este foarte sinceră.


Gemeni:

Tendințele egoiste se amplifică acum, iar tu simți nevoia să te simți adulat(ă) mereu, mai ales în cercul de amici(e). Dacă cineva nu îți răspunde cerințelor, îi întorci spatele, fără să mai ții cont de nimic. Trebuie să încerci să moderezi acest comportament și să înțelegi că nu poți fi mereu în centrul atenției, ai nevoie de un echilibru dacă îți dorești să îți păstrezi prietenii(ele) aproape. Poate vă interesează şi 10 iunie 2021: Luna Nouă în Gemeni acoperă Soarele într-o eclipsă.






Rac:

Ești influențat(ă) să renunți la toate obstacolele emoționale care te împiedică să te bucuri cu adevărat de persoanele din jurul tău. Impactul pe care îl ai asupra celorlalţi(te) se schimbă și reușești să te faci înțeles(asă) cu o mai mare lejeritate. Fii sincer(ă) și reală, doar așa vei câștiga inima oricui. Citiţi și 2-27 iunie 2021: Venus tranzitează zodia Rac.



Leu:

Ai ocazia de a scăpa de rutina plictisitoare de la serviciu și să începi proiecte noi. Intri în vizorul șefilor(elor), care îți vor încredința un proiect nou. Ai suficientă energie pentru a da tot ceea ce ai mai bun și este oportunitatea ta să strălucești în domeniul profesional. E posibil să vă placă şi 11 iunie - 29 iulie 2021: Marte în Leu aduce concentrare şi autenticitate.


Fecioară:

Reușești să lași trecutul în spate și să faci anumite conexiuni de care ai cu adevărat nevoie. Există mari șanse să începi o relație cu o persoană pe care o știi de foarte mult timp, iar acest lucru te va ajuta să uiți complet o fostă iubire și să treci la următorul capitol în sfera sentimentală.






Balanţă:

În timpul retrogradului lui Chiron în zodia Berbec, simți nevoia să îți acorzi mai multă atenție. Consideri că tu ești principala ta prioritate și că trebuie să începi să îți satisfaci toate dorințele. Deși unele persoane ți-ar putea reproșa că ești egoist(ă), acest lucru te va ajuta să îți redobândești pacea interioară.


Scorpion:

Pentru tine dragostea este în prim-plan și ești atras(ă) în vârtejul unor pasiuni dezlănțuite. Dragostea va aduce noi culori în viața ta și, fie că ești deja implicat(ă) într-o relație sau ești singur(ă), vei petrece multe momente frumoase alături de o persoană specială.


Săgetător:

Dacă lucrurile a fost destul de plictisitoare pentru tine, de acum înainte te bucuri de aventura vieții tale în viața sentimentală. Chiron îți oferă ocazia de a începe o relație interesantă și de a simți, din nou, fiorii iubiri la cea mai mare intensitate. Citiţi și: Ce ne aduce eclipsa totală de Lună în Săgetător din 26 mai 2021.






Capricorn:

Ai mintea deschisă și suficient de mult curaj de a accepta propuneri de întâlniri din partea unor persoane noi. Ai o energie foarte bună, domini discuțiile și le aduci tuturor un zâmbet larg pe buze. Fii atent(ă) la toate semnele, sufletul tău pereche ar putea fi mai aproape decât crezi!


Vărsător:

Simți nevoia de puțină adrenalină în viața ta și ești sub influența unor momente de spontaneitate, inspirat(ă) de curajosul Berbec. Sfatul aștrilor este să încerci o activitate nouă, poate un salt cu parașuta sau un alt sport extrem, pentru că astfel cu siguranță îți vei satisface această nevoie.


Peşti:

Ai putea fi tentat(ă) să pășești în singurătate în ultima vreme, dar nu din pricina unor evenimente actuale, ci mai degrabă a unor răni din trecut care te tulbură acum și care nu îți dau pace. Ia-ți câteva zile libere, retrage-te într-un loc intim și petrece puțin timp cu tine pentru a-ți face ordine în gânduri. S-ar putea să vă placă și: 13 mai - 28 iunie 2021: Jupiter tranzitează zodia Peşti. Vom fi mai idealiști!








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS