11 iulie 2021: Mercur în Rac vestește liniște și calm în viața zodiilor

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
11 iulie 2021: Mercur în Rac vestește liniște și calm în viața zodiilor


Berbec:

Dacă te-ai regăsit în centrul unor drame sociale în ultima perioadă, acum este momentul să repari și să consolidezi ce a fost distrus. Ai ocazia de a renunța la orice fel de ură și de a face pace cu cei(le) cu care te-ai certat. Ar fi bine să abordezi rănile din trecut într-un mod tandru și iubitor și vei avea doar de câștigat.


Taur:

Ar fi bine să îmbrățișezi schimbarea, mai ales în plan sentimental. Se știe foarte bine că ești susținătorul(area) stabilității și a lucrurilor certe, însă câteodată este indicat să profiți de ocazie și să fii suficient de curajos(asă) încât să accepți ce se arată la orizont. Scapă de senzația de disconfort și răspunde afirmativ acelei întâlniri sentimentale, cu siguranță nu vei regreta.


Gemeni:

Ești în căutarea unei siguranțe din punct de vedere financiar și se prea poate să îți pui din ce în ce mai multe întrebări cu privire la viitorul tău profesional. Dacă suma pe care o încasezi lunar nu îți ajunge să îți satisfaci toate nevoile, ai putea lua în considerare și o investiție. Este un moment prielnic pentru a începe un plan de economii, care te va ajuta în lunile ce urmează. Poate vă interesează şi 10 iunie 2021: Luna Nouă în Gemeni acoperă Soarele într-o eclipsă.


Rac:

Tu deții controlul asupra vieții tale și este momentul să strălucești! Faci un apel la lumea ta interioară și descoperi că ești mai puternic(ă) decât credeai. Pe măsură ce dovedești și mai multă încredere în sine în fața celorlalți(te), s-ar putea ca unele persoane să se simtă amenințate de noua ta atitudine. Însă nu te lăsa descurajat(ă) și continuă să rămâi în top - o meriți din plin. Citiţi și 2-27 iunie 2021: Venus tranzitează zodia Rac.







Leu:

Mercur îți va oferi energia necesară de a-ți revendica „tronul” în cercul de amici(e) și să începi să organizezi întruniri și tot felul de petreceri, ca în vremurile bune. E posibil să vă placă şi 11 iunie - 29 iulie 2021: Marte în Leu aduce concentrare şi autenticitate.


Fecioară:

Se poate să duci lupte interioare crâncene în această perioadă, din pricina faptului că eziți între a acționa rațional sau a merge conform instinctului. Resimți puternic influența Racului și ești încurajat(ă) să ții mai mult cont de propriile dorințe. Ai încredere în modul cum te ghidează inima și nu vei da greș în niciun plan.






Balanţă:

S-ar putea să îți fie destul de greu să găsești un echilibru între carieră și viața personală. Oricât de mult ai încerca să te opui, acum grija ta principală trebuie să fie relația ta sentimentală. Orice proiect profesional mai poate aștepta, acum este momentul să consolidezi și mai mult legătura dintre voi.


Scorpion:

Ar trebui să te focalizezi mai mult asupra propriei persoane. Descoperă ce simți cu adevărat despre situațiile importante din viața ta, pentru că poți să îți rezolvi micile neînțelegeri pe care le-ai avut cu prieteni(ele) apropiați(te). Nu uita să te lași ghidat(ă) de emoțiile tale, în loc să te concentrezi exclusiv pe opiniile altora. Spune clar și răspicat ce crezi, fără teama că poate nu va fi pe placul celorlalți(te).


Săgetător:

Cu toate că ești mereu în căutare de aventură, ai putea să afli că există ocazia să simți adrenalina alături de prietenii(ele) vechi - nu trebuie să încerci să descoperi neapărat persoane noi. Plănuiește o întrunire alături de gașca ta, în cadrul căreia să aveți activități diverse, pe care nu le-ați mai încercat până acum și vei vedea că, într-un final, te vei distra foarte bine. Citiţi și: Ce ne aduce eclipsa totală de Lună în Săgetător din 26 mai 2021.






Capricorn:

Nu mai pune presiune pe tine și nu mai încerca să le faci pe toate de unul(a) singur(ă), fie acasă, fie la serviciu. Fă tu primul pas și spune-le celor din jur când simți că nu mai poți. Este singura cale prin care poți să eviți suprasolicitarea.


Vărsător:

Ești încurajat(ă) de aștrii să te îngrijești mai mult și aici nu ne referim din punct de vedere fizic. Poți introduce mici ritualuri de relaxare în rutina ta zilnică, precum o ședință mică de yoga în pauza de prânz sau câteva minute alături de o carte bună. Chiar dacă aceste acțiuni par neînsemnate, sunt mai mult decât importante pentru bunăstarea ta.


Peşti:

Ești mereu generos(asă), însă acum aștrii te sfătuiesc să ai mai multă grijă cui oferi. Intenția nu este să te izolezi complet, ci mai degrabă să te asiguri că persoanele în cauză merită grija și atenția ta și nu consideră că li se cuvine, indiferent de orice. S-ar putea să vă placă și: 13 mai - 28 iunie 2021: Jupiter tranzitează zodia Peşti. Vom fi mai idealiști!








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS