Horoscopul lunii mai 2024

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul lunii mai 2024

Aștrii ne zguduie un pic în luna mai! Jupiter pășește în Gemeni la data de 26, iar Marte ne alimentează cu energie întreaga lună.


Berbec:

Luna mai vă energizează cu dorința de a face lucrurile cum v-ați dorit mereu. Marte vă ajută, dar vă poate face și irascibili. Mișcarea fizică e esențială. Aveți curajul de a începe ceva nou, dar fiți atenți la temperament. Jupiter vă pregătește pentru schimbare, scrie horoscop-urania.org.


Taur:

Până la data de 26 mai, Jupiter vă susține să faceți schimbările dorite. După, prioritatea devine gestionarea finanțelor. Aveți grijă de sănătatea voastră și a partenerului.


Gemeni:

Primele 3 săptămâni sunt dedicate introspecției și grijii de sine. Din 26 mai, Jupiter vă pune în centrul atenției, aducând noi oportunități.






Rac:

Concentrați-vă asupra rezolvării problemelor și eliberării de poverile emoționale. Jupiter vă pregătește pentru un an important din punct de vedere emoțional. Fiți atenți la cuvintele prietenilor.


Leu:

Primele 3 săptămâni sunt favorabile carierei. Spre final, simțiți nevoia de a vă conecta cu ceilalți. Socializarea devine cheia succesului.


Fecioară:

Jupiter vă îndeamnă să învățați și să explorați. După 26 mai, cariera capătă avânt. Asigurați-vă că valorificați cunoștințele dobândite.






Balanţă:

Marte aduce agitație în relații. Distingeți clar motivele reale ale supărărilor partenerului. Dacă sunteți singuri, Marte vă poate face mai atractivi, dar fiți prudenți.


Scorpion:

Primele 3 săptămâni aduc transformări majore în viața sentimentală. Fiți realiști. E o perioadă bună pentru a găsi un partener sau a consolida o relație existentă.


Săgetător:

Doză maximă de pasiune, creativitate și senzualitate. Aveți șanse mari de a găsi dragostea sau de a intensifica o relație existentă. Eliminați monotonia din viața de cuplu.






Capricorn:

Saturn vă susține pe tot parcursul lunii. Fiți sinceri și deschiși cu cei dragi. Primele 3 săptămâni sunt favorabile petrecerii timpului de calitate cu copiii. Bucurați-vă de pasiune și romantism.


Vărsător:

Agitație maximă: drumuri, comunicare intensă. O perioadă excelentă pentru a accepta schimbările.


Peşti:

Prioritatea maximă pentru voi este sănătatea. Până la data de 26 mai, aveți șansa să vă mutați, să vindeți/cumpărați o casă sau să vă relocați. Asigurați-vă că aveți un buget de rezervă.


Urmăriţi-ne în Ştiri Google







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS