Horoscopul zilei de duminică, 7 noiembrie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de duminică, 7 noiembrie 2021


Horoscop 7 noiembrie 2021, Berbec:

Azi îți vei folosi bine timpul și ești foarte aproape de a îndeplini toate obiectivele tale. Vei rezerva ceva timp și pentru a interacționa cu prietenii(ele) sau cu cineva apropiat care și-a propus să te distreze mai mult. Trebuie să de deconectezi din când în când de la rutina zilnică. E foarte important să fii odihnit(ă) zilnic, arată horoscopul zilei de duminică. Citiţi și 15 iulie - 19 decembrie 2021: Chiron retrograd în Berbec.


Horoscop 7 noiembrie 2021, Taur:

Nimeni nu trebuie să-ți stabilească provocările, trebuie să ți le stabilești singur(ă), deoarece în interiorul tău e nevoie să lucrezi la următorul pas pe care vrei să-l faci pentru a evolua și a te simți mai confortabil în pielea ta. Azi vei descoperi un nou mod de a face toate aceste lucruri atunci când discuți cu un/o prieten(duminică). E posibil să vă placă şi 19 august 2021 - 18 ianuarie 2022: Uranus retrograd în Taur.


Horoscop 7 noiembrie 2021, Gemeni:

Ești foarte încărcat(ă) emoțional în ultimul timp, dar o propunere importantă te va face să te simți mult mai bine. Ai planuri comune cu partenerul(a) de cuplu, iar acest lucru te împlinește. E nevoie de mult efort și de muncă continuă pentru a duce toate sarcinile la bun sfârșit, dar comunicarea este cea mai importantă.


Horoscop 7 noiembrie 2021, Rac:

Nu poți face ce vrei, oricând vrei. Acest mod de gândire poate strica bunul mers al lucrurilor din viața de familie. Ține cont de acest lucru atunci când iei decizii și dacă ți se propune să faci ceva din partea unei persoane dragi, ar trebuie să spui „nu”. Unitatea este cea mai importantă întotdeauna.


Horoscop 7 noiembrie 2021, Leu:

Cineva foarte apropiat, poate partenerul(a) tău(a), te încurajează să faci un lucru pe care nu l-ai mai făcut până acum. Acesta implică încălcarea unei prejudecăți la care țineai foarte mult. Dacă o faci, vei vedea că uneori barierele sunt doar mentale și că nu trebuie să-ți fie frică de nimeni și de nimic, arată horoscopul zilei de azi.


Horoscop 7 noiembrie 2021, Fecioară:

Nu ar trebui să renunți la acel plan pe care ți-l dorești atât de mult și care s-ar putea să se concretizeze mai devreme decât crezi. Acum ai făcut o pauză în relația de cuplu, dar nu încetezi să te gândești la evenimentele frumoase pe care le-ai trăit alături de partener(ă). Oportunitățile dispar dacă nu profiți de ele la momentul potrivit. Poate vă interesează şi: Venus intră în Fecioară și ne învață lecții valoroase despre iubire.


Horoscop 7 noiembrie 2021, Balanţă:

Unele probleme casnice pot ajunge să te secătuiască de energie, iar acest lucru nu te ajută deloc în niciun plan. În activitatea de la locul de muncă nu trebuie să exagerezi, sigur ai o mulțime de sarcini de rezolvat, dar ai grijă de sănătatea ta în primul rând. Încearcă să faci și alte lucruri, cum ar fi să citești sau să te relaxezi. Citiţi și 14 septembrie - 30 octombrie 2021: Marte în Balanţă.


Horoscop 7 noiembrie 2021, Scorpion:

Poate că azi ai impresia că lucrurile pe care ți le dorești cu adevărat se derulează foarte încet. Ar fi bine să te calmezi pentru că nerăbdarea nu face deloc bine. Agitația și stresul te fac să te grăbești și în astfel de situații lucrurile nu stau deloc bine. Comunică mai mult cu persoanele dragi, sunt șanse mari ca ele să te lămurească, arată horoscopul zilei. S-ar putea să vă placă și 10 septembrie - 7 octombrie 2021: Venus în Scorpion.


Horoscop 7 noiembrie 2021, Săgetător:

Dacă ți-ai făcut o promisiune pe care acum nu o poți îndeplini, nu trebuie să te pedepsești și să te simți prost toată ziua. Cel mai bun lucru pe care îl poți face este să discuți problema cu partenerul(a) de cuplu, cu un/o prieten(ă) de încredere. Mai presus de toate, trebuie să ai mai multă înțelegere atunci când vine vorba despre tine și să-ți acorzi ori câte șanse ai nevoie.


Horoscop 7 noiembrie 2021, Capricorn:

Este un moment bun astăzi să fii mai conștient(ă) de imaginea ta și să nu te lași descurajat(ă). Ai fost destul de plictisit(ă) în ultimul timp, iar cercul tău social s-a schimbat și s-a redus. Acest lucru nu trebuie să te influențeze. Trebuie să arăți și să te simți bine în fiecare zi.


Horoscop 7 noiembrie 2021, Vărsător:

Ar fi bine să stai cât mai aproape de telefonul mobil pentru că vei primi un apel sau un mesaj important de la un/o prieten(ă) care îți va spune că are mare nevoie de tine. Nu poți sta deoparte pentru că nivelul situației este ridicat și totul trebuie rezolvat rapid. Trebuie să-i oferi ajutorul și să lași egoismul deoparte, arată horoscopul de azi.


Horoscop 7 noiembrie 2021, Peşti:

Vei profita de zilele libere pentru a te pregăti intens pentru un test sau un interviu de angajare la care este multă concurență. O astfel de strategie îți va oferi mai multă siguranță în fața acestei provocări. Ai încredere în forțele proprii și acționează și în funcție de instincte.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS