10 septembrie - 7 octombrie 2021: Venus în Scorpion

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
10 septembrie - 7 octombrie 2021: Venus în Scorpion


Berbec:

Sunt posibile contacte, negocieri, relații contractuale cu instituții financiare. Pot ieși la suprafaţă adevăruri legate de relații secrete. Nu sunt excluse discuțiile, rezolvările sau luptele pentru putere în privința resurselor comune în cuplu sau parteneriate.


Taur:

E o perioadă în care crește atracția fizică în cuplurile deja formate, există șansa rezolvării unor dezechilibre în cazul persoanelor căsătorite sau al parteneriatelor profesionale. Pot fi eliminate obiceiuri, situații distructive împământenite sau să fie aflate secrete ori probleme adânc îngropate.


Gemeni:

Este o perioadă prielnică să te folosești de farmecul, de magnetismul personal pentru a îţi pune în valoare competențele profesionale la locul de muncă. Vei fi eficient(ă), creativ(ă), convingător(are), iar relațiile pe care le vei construi vor fi profitabile. Sunt posibile și atracții fizice puternice la birou.






Rac:

Romantismul, atracția fizică va fi în creștere în următoarea perioadă, iar dacă vei cunoaște o persoană, vei dori o relație de dragoste adevărată, nu doar un simplu flirt. Perioada va fi caracterizată de farmec personal, simț artistic, teatral, creativitate.


Leu:

Crește nevoia de frumos în locuință, vei simți nevoia să arunci din lucrurile vechi și să cumperi obiecte de artă sau piese de mobilier. Viața de cuplu va fi mai intensă, pot apărea și gelozii, lupte pentru putere, pot ieși la suprafață secrete vechi din familie.


Fecioară:

Sunt posibile relații romantice cu colegi(ele), cunoștințe, vecini(e). Sau pur și simplu te vei folosi de puterea de influență în creștere pentru a intermedia rezolvarea unor conflicte în anturajul sau vecinătatea ta, între frați/surori sau veri(șoare), de exemplu. De asemenea, s-ar putea să cumperi un telefon nou, sau accesorii pentru mașină.






Balanţă:

Sunt posibile investiții, contracte de muncă plătite mai bine sau achiziții de obiecte de valoare prin care vei putea ieși în evidență. La polul opus, s-ar putea să analizezi cu atenție și să elimini din cheltuielile inutile.


Scorpion:

Venus în semnul tău poate face minuni, sporind magnetismul personal, fizic și mintal. Este o șansă pentru a cere ceea ce îţi dorești, șansele de reușită vor fi mari. Poţi investi în imaginea proprie, să îţi înnoieşti garderoba, de exemplu.


Săgetător:

Este o perioadă a plăcerilor sau a relațiilor secrete. Pot ieși la iveală secrete sau dorințe ascunse. Este o perioadă favorabilă să îţi concentrezi toată atenția asupra unui singur obiectiv. Dacă ești singur(ă), acest lucru te va deranja mai puțin ca altă dată, vei folosi următoarele săptămâni pentru a te relaxa sau medita mai mult.






Capricorn:

Venus în Scorpion crește importanța relațiilor de prietenie adevărate. O prietenie poate deveni ceva mai mult sau vei întâlni un/o prieten(ă) ori un grup de amici(e) cu care să ai o legătură puternică. În schimb, nu pot fi excluse rivalitățile, geloziile, luptele pentru putere între prieteni(e).


Vărsător:

Te poţi folosi de şarm, de creativitate și de flerul financiar pentru a avansa în carieră. Ambiția va fi mai mare. Poţi investi în piese de vestimentație care să îţi îmbunătățească imaginea profesională. S-ar putea să cunoşti persoane bine situate care să te ajute să avansezi.


Peşti:

Vei visa mai mult la o călătorie sau o vacanță în străinătate. Rămâne de văzut dacă va fi posibil. Sunt posibile relații romantice cu persoane din afara țării. Sunt susținute educația superioară și preocupările spirituale, capacitatea intelectuală și ambiția vor fi în creștere. De asemenea, sunt avantajate activitățile de cercetare, de investigație legate de justiție.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS