Horoscopul banilor, septembrie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul banilor, septembrie 2021


Berbec:

În ceea ce privește banii, te vei descurca bine luna aceasta în ciuda activității reduse din viața ta profesională. Îți vei primi în continuarea salariul și viața și confortul tău nu vor avea de suferit. Încearcă totuși să nu cheltuiești prea mult și inutil! Situația ta financiară este într-o formă bună, poți cheltui, dar fără exces. Dacă te împotrivești impulsivității și îți faci timp pentru a te gândi bine înainte de a acționa și să ceri sfaturi cu privire la achizițiile majore, totul va fi în regulă. Ai putea face o investiție interesantă, de exemplu în domeniul imobiliar. Totodată, spre final de septembrie, șarmul tău va funcționa la locul de muncă și ai putea obține un bonus datorită rezultatelor tale sau a bunei reputații.


Taur:

Banii vor fi în centrul atenției tale luna aceasta. În ciuda stagnării afacerilor tale, nu vei fi afectat(ă). Fluxul numerar va continua să intre și vei avea oportunități bune de a câștiga bani cu afaceri interesante pe care nu le vei rata. Datorită relațiilor tale familiale, banii vor veni în prima jumătate din septembrie. Îți administrezi banii cu mult simț de răspundere și eficiență. Activitățile tale zilnice îți aduc bani și satisfacție, posibilele tale investiții sunt prudente, cheltuielile sunt sub control. Singurele dificultăți ar putea fi uneori legate de atracția pentru lucruri frumoase și luxoase. În general, dacă rămâi vigilent(ă) și disciplinat(ă), nu ar trebui să întâmpini probleme majore.


Gemeni:

Situația ta financiară va fi bună luna aceasta. E încă ușor instabilă, dar vei reuși să îți acoperi cheltuielile. Asta e cel mai important. Momentul în care buzunarele ți se vor umple nu a veni încă. Fii încrezător(are) în viitor, pentru că vor exista schimbări în lunile următoare și vei câștiga mai mult. Viața ta financiară este destul de stabilă, deși poți cădea în capcana unor achiziții impulsive. Cheltuiești mai ales pentru confortul casei, ceea ce înseamnă că poți face unele renovări. Gândește-te bine și ia în considerare câteva sfaturi înainte de a te lansa în proiecte mari, scumpe și care necesită mult timp. Poate vă interesează şi 10 iunie 2021: Luna Nouă în Gemeni acoperă Soarele într-o eclipsă.






Rac:

Cu banii o vei duce bine, deoarece muncești enorm pentru asta. Din această cauză, a timpului liber extrem de puțin, în familie vor exista confruntări și discuții. Este important să găsești un echilibru între aceste două planuri. Dacă vrei să te axezi doar asupra carierei și nimic altceva nu mai contează pentru tine, fă acest lucru clar și nu mai încurca pe nimeni. Nu este momentul să iei decizii financiare drastice, ci mai degrabă să le analizezi. Banii continuă să vină într-un ritm bun, dar ar fi recomandat să fii totuși chibzuit(ă). Citiţi și 2-27 iunie 2021: Venus tranzitează zodia Rac.



Leu:

Banii vor veni la tine cu ușurință în această lună. Oportunitățile de a-ți îmbunătăți situația financiară vin prin intermediul unor oameni de la care nu te aștepți. De asemenea, vei fi surprins(ă) de cât poți să economisești doar renunțând la un viciu. Norocul îți zâmbește, dar ai și energia și ambiția de a face lucrurile cum trebuie. Cu toate acestea, ești tentat(ă) să fii mult prea atent(ă) cu cei(le) din jurul tău, iar generozitatea ta te poate costa scump. Darurile pentru alții(tele) îți pot amenința bugetul. E posibil să vă placă şi 11 iunie - 29 iulie 2021: Marte în Leu aduce concentrare şi autenticitate.


Fecioară:

Progresele pe care le vei face se vor datora mișcărilor planetare care vor avea loc în această lună. Vor exista ușoare schimbări în economia ta, care îți vor aduce beneficii. Vei primi oferte bune, cum ar fi oferte de locuri de muncă interesante. Îți vor apărea brusc în față și nu vei avea cum să le ratezi. Trebuie doar să știi ce să alegi. Banii nu îți provoacă nicio îngrijorare specială și ai putea avea câteva surprize plăcute. Spre final de septembrie se anunță noroc, un vârf de prosperitate și popularitatea care ajută la promovări și evoluție. Dacă ai bani de investit, un domeniu bun este cel imobiliar.






Balanţă:

Situația ta financiară continuă să se îmbunătăţească și luna aceasta. Nu îți va merge deloc rău, dar totul se va mișca încet în septembrie. Primele două săptămâni din septembrie sunt favorabile pentru economii sau investiții solide. Dorințele tale se trezesc la viață și trebuie să fii atent(ă) pentru a nu ceda prea ușor în fața cumpărăturilor impulsive. Ai tot ce îți trebuie pentru a obține o promovare, îți mai lipsește răbdarea. Curajul și inițiativele tale vor da roade în curând. Ar fi bine să ai strategii inteligente și discrete pentru a-ți muta pionii și pentru a face afaceri minunate.


Scorpion:

Fluxul numerar este unul bun. Banii pe care îi obții luna aceasta îi vei folosi pentru a face unele investiții pentru casă și familia ta. Cheltuiești, de asemenea, achiziţionând haine, electrocasnice și în vacanțe. Te descurci cu totul, pentru că o duci bine din punct de vedere financiar. Visezi să îți cumperi propria locuință ori o casă sau să-ți îmbunătățești confortul din căminul actual. Aștrii îți susțin ambițiile și te ajută considerabil, mai ales în a te opri din a face orice nebunie.


Săgetător:

Cu banii vei sta bine în septembrie. Va fi o lună prosperă și nu vei avea probleme să câștigi bani și să te răsfeți cu niște capricii. Visezi să călătorești, fă-o! Oferă-ți acest capriciu! În primele două săptămâni, vei fi puțin limitat(ă) din punct de vedere financiar și s-ar putea să fii forțat(ă) să îți reduci cheltuielile. Munca ta nu promite remunerări fabuloase, dar poți ține cont de norocul tău. Te vei relaxa și îți vei putea permite multe... Citiţi și: Ce ne aduce eclipsa totală de Lună în Săgetător din 26 mai 2021.






Capricorn:

În ceea ce privește banii, situația se va îmbunătăți. Schimbările vor avea loc din a 3-a săptămână din această lună. Începând din acel moment, prosperitatea își face apariția în viața ta și vei începe să câștigi mai mult. Partenerul(a) de viață se descurcă foarte bine financiar și îți oferă stabilitate. Nu ai grija zilei de mâine chiar de-ar fi să nu îți mai meargă afacerile sau locul tău de muncă să fie în pericol.


Vărsător:

Cu banii vei fi bine luna aceasta, dar va fi nevoie de mai mult efort pentru a-i câștiga. Nimic nu va pica din cer. Important este că îți vei acoperi cheltuielile fără probleme și că nu va trebui să îți faci griji în legătură cu acest lucru. Drept urmare, merită să pui osul la treabă. Partenerul(a) de viață va câștiga mai bine decât tine, deci nu va trebui să îți faci griji cu privire la cheltuieli. Vei avea șansa să colaborezi profesional cu cineva cu care ți-ai dorit dintotdeauna.


Peşti:

O să te descurci foarte bine cu banii luna aceasta. Datorită contractelor și relațiilor tale sociale, vei face afaceri noi sau vei întâlni oportunități de muncă menite să îți aducă mai mulți bani. Este foarte convenabil pentru tine să cunoști oameni noi, deoarece carisma și darul tău de a relaționa cu cei(le) din jur te vor face demn(ă) de mai multe afaceri sau locuri de muncă mai bune. Dar, de asemenea, ar fi indicat să ai grijă când vine vorba de a bate palma cu cineva. Trebuie să știi în ce te bagi! S-ar putea să vă placă și: 13 mai - 28 iunie 2021: Jupiter tranzitează zodia Peşti. Vom fi mai idealiști!








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS