Horoscopul sănătății, august 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul sănătății, august 2021


Berbec:

Ia aminte să te hidratezi corect în zilele toride și consumă lichide cu cât mai multe săruri, dar cu puțin zahăr. Zodia Berbec este expusă durerilor de cap, migrenelor și problemelor legate de tensiunea arterială în zilele fierbinți din luna lui Gustar.


Taur:

Fă un mic efort şi renunţă să mai porţi zi de zi tocuri, mai ales în zilele în care nu trebuie să te duci la birou. Încălțămintea sport este la modă şi se potrivește multor ţinute. Protejează-ţi picioarele, pentru că s-ar putea să te accidentezi, să calci strâmb şi să te alegi cu o entorsă dureroasă.


Gemeni:

Cele mai mari probleme le vei avea din pricina inimii și a tensiunii arteriale, în zilele caniculare. Ferește-te de soare, încearcă să stai în spații răcoroase și cât mai mult la umbră. Soarele nu este deloc prietenul tău în luna lui Gustar, mai ales dacă ai trecut de 40 de ani. Poate vă interesează şi 10 iunie 2021: Luna Nouă în Gemeni acoperă Soarele într-o eclipsă.






Rac:

Căldura și sedentarismul își vor spune cuvântul și vei avea mai des dureri ale membrelor inferioare. Acum este o perioadă bună să înoți, dacă mergi mai des la mare, mai ales că durerile de picioare pot fi legate și de coloana vertebrală. Mergi la masaj terapeutic câteva săptămâni, dacă ai ocazia, sau încearcă să faci mai mult sport. Citiţi și 2-27 iunie 2021: Venus tranzitează zodia Rac.



Leu:

Colonul şi glandele endocrine par a fi zonele cele mai delicate în perioadele fierbinți ale lunii lui Gustar pentru nativii(ele) zodiei Leu. Dacă ştii deja că ai probleme legate de aceste organe, nu uita să treci pe la medicul specialist când vine vremea unui nou set de analize. Și consumă cât mai multe alimente suculente și cât mai multe fructe proaspete. E posibil să vă placă şi 11 iunie - 29 iulie 2021: Marte în Leu aduce concentrare şi autenticitate.


Fecioară:

Marte guvernează în lunile de vară Casa sănătăţii şi te sfătuieşte să nu uiţi de suplimentele cu vitamine, fier şi magneziu, dacă ţi-au fost recomandate. Caută să îţi schimbi alimentaţia şi fă-ţi meniul zilnic bogat în verdeţuri și fructe suculente precum pepenii, piersicile sau fructe de pădure.






Balanţă:

Apar tot felul de afecţiuni care te determină să îţi schimbi nu numai planurile de concediu, dar şi programul de lucru. Ai multe de făcut pentru a te bucura de o stare de sănătate mai bună. În primul rând, încearcă să te odihneşti mai mult şi să mănânci mai sănătos. Redu şi cantitatea obişnuită de sare.


Scorpion:

Jupiter retrograd avertizează asupra unor intoxicaţii alimentare şi asupra unor probleme de ficat la începutul lunii august. Pot fi destul de serioase și se prea poate să te oblige să soliciţi concediu medical. În perioada caniculară a lunii ai nevoie și de mai multă relaxare.


Săgetător:

Vor fi foarte puține probleme de sănătate pentru nativii(ele) zodiei Săgetător, mai ales vara, dacă știu să aibă grijă de sănătatea lor. Dureri și disconfort mai apar din când în când legate de alimentație, dar problemele gastrice sunt trecătoare. De altfel, starea de sănătate nici nu este o preocupare pentru această zodie. Citiţi și: Ce ne aduce eclipsa totală de Lună în Săgetător din 26 mai 2021.






Capricorn:

Consumă mai puţine lactate şi mai puţină carne grasă, iar nivelul de colesterol se va păstra în limite normale. În zilele toride din august sunt recomandați pepenii și supele ușoare de legume. Spre sfârşitul lunii lui Gustar poţi avea probleme de piele, dacă nu te protejezi de soare.


Vărsător:

Fii precaut(ă) la cea mai mică durere şi la cel mai ciudat simptom în cea de a doua parte a lunii august. Ele pot fi semnele unei afecţiuni mai serioase, pe care o poţi trata foarte uşor dacă o descoperi dinainte. În primele zile de august se pare că te va supăra o infecţie în gât pentru care vei avea nevoie de tratament.


Peşti:

Un control medical se impune dacă începi să ai probleme din cauza caniculei. Ar fi indicat să repeţi şi analizele de sânge, dacă tot ajungi la un laborator medical. De la mijlocul lunii lui Gustar, nu trebuie să îţi mai faci griji decât pentru arsurile solare, dacă te duci mai des la mare sau în drumeții pe la munte. S-ar putea să vă placă și: 13 mai - 28 iunie 2021: Jupiter tranzitează zodia Peşti. Vom fi mai idealiști!








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS