Evenimente astrologice în luna august 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Evenimente astrologice în luna august 2021


2 august 2021: Saturn în opoziție cu Soarele

În 2 august, puternicul Leu împarte opoziția cu Saturn (retrograd în Vărsător). În aceste zile s-ar putea să avem stări și sentimente stranii - parcă nu suntem văzuți de oamenii din jurul nostru în felul în care ne dorim noi. De asemenea, încrederea în noi poate fi la un nivel scăzut, îndemnându-ne să ne reevaluăm și să creăm o relație adevărată cu noi înșine.


8 august 2021: Lună Nouă în zodia Leu

Luna Nouă răsare în semnul Leului, ajutându-ne să ne pregătim pentru un nou început. Acesta este un moment foarte bun pentru a descoperi și a împărtăși acele lucruri care ne fac speciali - mă refer la puterile noastre unice, diferite, creative. Avem ocazia să lăsăm copilul interior să iasă, să se joace și să îi permitem să ne arate ce înseamnă fericirea adevărată. Ar trebui să ne îndreptăm atenția asupra activităților relaxante și a planurilor legate de sport, recreere, pasiuni, romantism și întâlniri.


12 august 2021: Perseide (ploaia spectaculoasă de stele)

Perseide sunt o ploaie de meteori ce a început încă din luna iulie, însă punctul de apogeu va fi atins în noapte de 12 spre 13 august, când numărul de meteori va ajunge la 160-200 de bucăți pe oră. Acest eveniment este un reamintire anuală pe care ne-o dă Universul pentru a nu mai fugi de probleme. Este timpul să facem față conflictelor din viața noastră personală. Trebuie să fim sinceri(e) și să spunem ce avem pe suflet.


19 august 2021: Jupiter intră în opoziție

Această perioadă poate fi un moment în care încercăm să ne clarificăm niște lucruri, să înțelegem ce se întâmplă cu noi, însă va fi destul de dificil să ne aliniem gândurile cu sentimentele. Trebuie să avem răbdare și să nu luăm decizii importante. Aștrii ne sfătuiesc să privim în interior, în sufletul nostru, și să ajungem la o mai bună înțelegere a ceea ce avem nevoie cu adevărat.


22 august 2021: Lună Plină în zodia Vărsător

În 22 august are loc a doua Lună Plină în zodia Vărsător. Aceasta apare pentru a ne sugera să luăm decizii finale cu privire la situații pe care le tot amânăm. Această Lună Plină ne amintește din nou de nevoile noastre de a fi înconjurați(te) de iubire și de înțelegere. Este momentul să facem ceva în acest sens și să petrecem mai mult timp în preajma oamenilor la care ținem.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS