Horoscopul dragostei, 8-14 noiembrie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 8-14 noiembrie 2021


Horoscop dragoste 8-14 noiembrie 2021, Berbec:

În această săptămână s-ar putea să trebuiască să te confrunți cu o alegere sau o schimbare în plan sentimental. Dar aici, probabil partenerul(a) de viață trebuie să aleagă. Ar trebui să fii atent(ă) cu reacțiile tale, mai bine eviți confruntarea și iei lucrurile cu calm, încetul cu încetul. Dificultățile prin care treci și care îți subminează stima de sine nu vor dispărea pocnind din degete.


Horoscop dragoste 8-14 noiembrie 2021, Taur:

În ceea ce privește dragostea, poate veni vorba despre nuntă sau de planificarea ei dacă e deja un subiect discutat și pus la punct. Inspirația ta este nelimitată. Lasă-ți sentimentele să-ți ghideze pașii, deoarece de multe ori ți le reprimi. În schimb, încearcă să faci totul din suflet, deoarece dacă există dorință, lucrurile vor ieși minunat.


Horoscop dragoste 8-14 noiembrie 2021, Gemeni:

Săptămâna aceasta poate fi săptămâna dragostei. Urmărește-ți e-mailul și în niciun caz nu ignora apelurile necunoscute pe care le primești, deoarece s-ar putea să ai parte de o surpriză mare. Poate fi o veche cunoștință pe care nu ai mai văzut-o de mult timp și care reapare cu intenții romantice, dar ar putea fi și o scrisoare de dragoste de la o persoană pe care ai întâlnit-o recent. Dacă nu ești căsătorit(ă), dar ești cu cineva, s-ar putea să crezi că partenerul(a) nu se grăbește să oficializeze relația, deoarece va evita subiectul și să te privească în ochi.


Horoscop dragoste 8-14 noiembrie 2021, Rac:

Săptămâna aceasta ai putea beneficia de pe urma sfaturilor altcuiva. De obicei, tu ești persoana care oferă sfaturi oamenilor din jurul tău, dar acum rolurile se inversează. Ar fi bine să nu te împotrivești, deoarece îndrumările pe care le vei primi te vor scuti să faci alegeri proaste. Poate e vorba de un/o prieten(a) de-al(a) tău(a) care încearcă să îți ofere sfaturi cu privire la îndoielile tale sentimentale. Deschide larg urechile!


Horoscop dragoste 8-14 noiembrie 2021, Leu:

Probabil că această săptămână nu este săptămâna ideală pentru a-ți exprima deschis resentimentele pe care le-ai acumulat față de anumiți oameni, cum ar fi partenerul(a) de viață. Ești puțin tensionat(ă) și iei totul mult prea personal. Fii răbdător(are) cu cei(le) dragi, dar și cu tine. Lasă rațiunea să te ghideze și nu sentimentele!


Horoscop dragoste 8-14 noiembrie 2021, Fecioară:

Uneori, ești prea pasiv(ă) și resemnat(ă) în ceea ce privește viața ta sentimentală. Cel mai probabil, aceasta este o atitudine excesivă și periculoasă a ta, deoarece orice om are nevoie să-și exprime sentimentele față de cei(le) dragi. Chiar dacă urăști conflictele și așa-zisele conversații periculoase, nu ar trebui să mergi prea departe în această săptămână. Dacă o faci, ar trebui să știi că te expui unor pedepse și neplăceri inutile.


Horoscop dragoste 8-14 noiembrie 2021, Balanţă:

Săptămâna aceasta te vei trezi pierdut(ă) în gânduri și te vei concentra cu greu. Te vei întreba constant cine ar putea fi partenerul(a) ideal(ă). Din păcate, totul rămâne la nivel de gânduri și vorbe, dar nicio faptă. Pentru a obține ceea ce îți dorești sau pentru a-ți îmbunătăți viața sentimentală, va trebui să iei atitudine. Nimic nu pică din cer!


Horoscop dragoste 8-14 noiembrie 2021, Scorpion:

Ar trebui să petreci mai mult timp cu oamenii pe care îi iubești, deoarece săptămâna aceasta e momentul perfect pentru asta. Dacă ești singur(ă), distrează-te cu prietenii(ele) tăi(ale). Dacă ai o familie, profită de orice ocazie pentru a dezvolta proiecte motivante în care toată lumea să se poată implica.


Horoscop dragoste 8-14 noiembrie 2021, Săgetător:

S-ar putea să te simți puțin singur(ă) săptămâna aceasta. Deși ești plin(ă) de entuziasm și ai multă iubire de oferit, pare că nu e nimeni potrivit pentru tine. Starea ta de spirit se va îmbunătăți spre weekend. Ai face bine să încerci să o menții.


Horoscop dragoste 8-14 noiembrie 2021, Capricorn:

Vei simți că plutești pe un nor de fericire și împlinire. Vei simți o atracție foarte puternică pentru partenerul(a) de viață. Dacă ești singur(ă) în acest moment, s-ar putea să ai parte de o întâlnire pasională cu cineva. Sentimentele tale se duc către o persoană reală care, fără îndoială, va domina aceste zile.


Horoscop dragoste 8-14 noiembrie 2021, Vărsător:

Acesta este un moment bun pentru a lua unele decizii. Trebuie să alegi persoana cu care vrei să fii, fără a juca la mai multe capete. Unul(a) dintre acești(ste) potențiali(e) parteneri(e) este perfect(ă) pentru tine, dar trebuie să cântărești bine lucrurile. Dacă ai deja o familie, ar fi bine să încerci să acorzi mai multă atenție celor dragi. Dacă ești singur(ă) și nu pare să se zărească nimic la orizont, nu te descuraja! Decât să fii într-un cuplu în care partenerii(ele) se simt nefericiți(te), mai bine rămâi singur(ă).


Horoscop dragoste 8-14 noiembrie 2021, Peşti:

Săptămâna aceasta te va găsi destul de senin(ă) și capabil(ă) de a-ți administra sentimentele. Unele amintiri ar putea ieși la suprafață și, cu siguranță, te vei întreba ce se întâmplă cu tine. Poate că ai stocat niște emoții care merită exprimate. Nu le mai ține în tine, deoarece după ce le lași să iasă, drumul tău în viață va fi mult mai simplu.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS