Horoscopul lunii noiembrie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul lunii noiembrie 2021


Berbec:

Horoscopul lunii noiembrie 2021 aduce multe vești bune pentru Berbeci. Luna aceasta te vei simți plin(ă) de energie și încrezător(are). Ești gata să iei ceea ce trebuie să fie al tău. Chiar și în vremurile mai dificile o să găsești o cale pentru a străluci în fața celorlalți(te). Ești un/o maestru(ă) în a obține ceea ce îți dorești de la viață. Cu toate acestea, ar fi bine să nu iei decizii majore spre sfârșitul lunii acesteia.


Taur:

Planeta Marte a fost retrogradă încă de la începutul lunii septembrie, iar acest aspect ți-a pus multe piedici în viața personală și cea profesională. Din acest motiv ai ajuns să nu ai o părere foarte bună despre tine. Încearcă să treci peste această etapă și să nu te mai pui singur(ă) la pământ. Pe umerii tăi se află mai multe responsabilități decât ar trebui. Detașează-te de lucrurile pe care nu poți să le controlezi și lasă-ți mai mult timp pentru tine. Curând va începe sezonul Săgetătorilor, iar acest lucru îți va aduce multă energie și entuziasm față de ceea ce faci. Stabilește-ți așteptări realiste și nu te abate cu ușurință de la drumul tău.


Gemeni:

În general ești o persoană foarte sociabilă, dar în luna noiembrie s-ar putea să întâmpini câteva dificultăți în a te face înțeles(asă). Luna Nouă în Scorpion te va influența în mod negativ și va fi nevoie să-ți acorzi mai multe momente pentru a te apropia mai mult de pasiunile tale. Ia în calcul și programul solicitant pe care ți l-ai pregătit pentru perioada următoare. Poate ar fi momentul să reconsideri anumite aspecte din acesta. La jumătatea lunii noiembrie va începe sezonul Săgetătorilor. Acela va fi momentul în care te vei simți din nou plin(ă) de energie. Ai parte de multe momente care îți vor aduce împlinire în plan personal și în plan profesional. Horoscopul lunii noiembrie 2021 ți-a pregătit multe clipe de neuitat.


Rac:

Intuiția ta va fi cea care te va ghida în toată luna noiembrie. Instinctele tale nu te înșală niciodată, prin urmare ar fi bine să nu le ignori. Încearcă să eviți momentele stresante și să pui mai mult accent asupra timpului liber petrecut alături de familie și de prietenii(ele) apropiați(te). O parte din tine se simte copleșit(ă) de multitudinea de lucruri pe care le ai de rezolvat. Cealaltă parte vrea să dovedească de ce ești cunoscut(ă) drept un/o adevărat(ă) luptător(are). Încearcă să găsești un echilibru și să nu sari de la o extremă la alta. După un an care a început destul de stresant pentru tine, ar fi bine ca la final să-l faci să fie exact așa cum îți dorești.


Leu:

Prietenii(ele) și familia vor pune foarte multă presiune asupra ta luna aceasta. Încearcă să rămâi răbdător(are) și să nu pui la suflet răutățile primite de la cei(le) din jur. Nu uita că ești o zodie de foc extrem de puternică, iar optimismul tău va răzbate în orice situație dificilă. Arată-le celor din jur de ce ești în stare și fii mai puternic(ă) în fiecare zi. Sfârșitul lunii noiembrie îți va aduce multe vești bune.


Fecioară:

Horoscopul lunii noiembrie 2021 te sfătuiește să ieși puțin din zona de confort. Luna aceasta vei avea tendința să fii mai retras(ă) decât în mod obișnuit, iar relațiile tale sociale vor avea de suferit. Ascultă-ți intuiția și nu uita că cele mai multe persoane te percep ca pe un/o lider(ă) spiritual(ă). Rămâi puternic(ă) în ciuda momentelor dificile care vor apărea în această lună și nu uita cine ești cu adevărat. Luna noiembrie va fi destul de haotică pentru tine. Ar fi bine să pui mai mult accent asupra sănătății tale și să-ți iei din când în când câteva zile pentru a te detașa de lucrurile care pun presiune asupra ta. Ai grijă să nu te lași copleșit(ă) de oamenii care așteaptă îndrumare din partea ta.


Balanţă:

Luna noiembrie vine cu multe vești bune pentru Balanțe. În plan emoțional, lucrurile vor sta foarte bine pentru tine. Fii precaut(ă) și pregătit(ă) să răspunzi acelor mesaje pe care le-ai așteptat atât de mult timp. În momentul în care planeta Marte își va finaliza mișcarea retrogradă s-ar putea să observi o schimbare majoră în viața ta sentimentală. Venus, planeta ta guvernantă, va intra curând în zodia Scorpionului. Acest lucru îți va aduce câteva oportunități pentru a-ți crește economiile. Profită de fiecare aspect pozitiv al acestei luni.


Scorpion:

Horoscopul lunii noiembrie 2021 va aduce câteva provocări pentru Scorpioni. Începutul de lună vine cu multe momente stresante pentru tine. Treci prin câteva schimbări și trebuie să înveți cum să te adaptezi la necunoscut. Casa comunicării va fi și ea influențată spre sfârșitul acestei luni. Vei fi mult mai vorbăreţ(ață) și vei avea șansa să legi câteva prietenii de lungă durată.


Săgetător:

Sezonul Săgetătorilor începe în luna noiembrie într-un mare fel. În timp ce sezonul Scorpionilor este pe cale să se sfârșească, energia vibrantă a zodiei tale va aduce multe aspecte pozitive în viața nativilor(elor) din zodiac, dar mai ales în viața ta. Planeta ta guvernantă, Jupiter, va forma o conjuncție armonioasă cu planeta Pluto, a renașterii. Acest lucru îți va aduce un impuls de energie, dar și multe oportunități în plan profesional. Vei găsi calea perfectă de a sărbători alături de cei(le) dragi aceste momente speciale pentru tine.


Capricorn:

Încearcă să fii mai blând(ă) cu tine. Luna aceasta vei avea multe momente dificile de întâmpinat. Ar fi bine să ceri ajutorul celor din jur atunci când simți că nu mai faci față. Încearcă să fii deschis(ă) și să accepți atunci când ai o problemă. Luna noiembrie va fi extrem de haotică pentru tine. Acest lucru va veni la pachet cu mult stres și vor fi multe momente în care vei simți că vei ceda. Ia-ți o pauză de la ceea ce faci mereu și petrece mai mult timp cu tine însuți(ăți). Nu uita că aceste pauze nu vor face altceva decât să-ți crească vizibil productivitatea.


Vărsător:

Horoscopul lunii noiembrie 2021 te sfătuiește să te pregătești emoțional pentru primele două săptămâni. Noiembrie va debuta într-un mod dramatic în viața ta. Acest lucru se întâmplă din cauza schimbărilor care se produc foarte rapid. Trebuie să te mobilizezi și să te adaptezi cât mai curând posibil. Ești una dintre cele mai puternice zodii, nu ar trebui să uiți acest lucru. Spiritul tău de lider(ă) te va ajuta să faci față cu bine oricărei provocări. Încearcă să te pui la punct și să le demonstrezi celorlalți(te) de ce ești capabil(ă).


Peşti:

După un început stresant de lună, aștrii îți pregătesc câteva surprize frumoase în plan emoțional. Viața ta sentimentală este pe cale să se schimbe. Ești gata de noi începuturi și îți dorești să ai parte de o lună productivă cu multe reușite. Cea de-a doua parte a lunii noiembrie îți va aduce doar vești bune. Profită de fiecare oportunitate care îți iese în cale și nu lăsa nimic să-ți strice buna dispoziție.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS