Horoscopul lunii octombrie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul lunii octombrie 2021


Berbec:

Luna lui Brumărel începe cu un omagiu pentru tine și valorile tale. Luna Plină te va ajuta să fii mai pasional(ă) în legătură cu deciziile pe care trebuie să le iei în viață. Ești rațional(ă) de fel, dar acum a venit timpul ca dorințele să primeze. Această fază a lunii îi/le va încuraja pe toți(ate) din jur să spună și să facă ceea ce simt. Ai grijă atunci când ai ceva de comunicat să te folosești de diplomație, spune horoscopul lunii octombrie 2021.


Taur:

Venus, planeta ta conducătoare, te va ajuta să primești o lecție valoroasă luna aceasta. Vei avea parte de împlinirile pe care le dorești și te vei exprima cu mai multă ușurință față de cei(le) din jur. Persoanele din jur vor vrea să ia mai mult în considerare ceea ce spui, așa că trebuie să te faci remarcat(ă) în cel mai bun sens posibil. Există un strop de bucurie atunci când îți dai seama că cei(le) din jur ajung să te aprecieze. A venit momentul să te delectezi cu complimentele persoanelor din jur.


Gemeni:

Ai grijă de starea ta emoțională. Este posibil ca cineva din jur să te rănească atât de tare încât să ajungi să-ți pierzi încrederea în cei(le) din jur. Nu este deloc ușor, dar nici ceva previzibil. Programul și rutina ta vor fi și ele influențate. Chiar și planurile cele mai bine puse la punct e posibil să fie date peste cap de un detaliu pe care l-ai omis sau de un calendar administrat greșit. Nu încerca să te opui. Lucrează cu precauție și cu multă înțelepciune.


Rac:

Ce îți spun instinctele? Trebuie să înveți să îţi pui baza în intuiția ta, mai ales în data de 13 octombrie. Empatia care lucrează în tandem cu dorința de retragere te va ajuta să te ridici peste certuri mărunte și peste conflicte care pot degenera foarte ușor. Ai grijă de tine și de persoanele dragi. Nu uita să stai departe de ceea ce nu îți dorești în viața ta.


Leu:

Trebuie să-ți pui ordine în finanțe dacă vrei să treci cu bine peste această lună. Trebuie să fii pregătit(ă) și pentru situații neprevăzute. Există anumite situații care îți vor atrage atenția, dar cel mai bine este să treci pur și simplu peste ele dacă nu ești direct implicat(ă). Nu este nimic în neregulă cu faptul că îți dorești lucruri noi, dar asigură-te că te bucuri de ele atunci când le vei avea cu adevărat.


Fecioară:

În mod normal ești genul de persoană care spune lucrurilor pe nume atunci când are ceva de zis. Horoscopul lunii octombrie 2021 spune că trebuie să ai o abordare mai blândă față de situațiile de care vei avea parte în viitorul apropiat. Pe scurt, vei găsi o bucurie mai mare în a avea un punct comun cu cei(le) din jur, decât să demonstrezi că ai dreptate. Încearcă să presari puțină tandrețe în viața de cuplu, spune horoscopul lunar.


Balanţă:

Prima jumătate a lunii octombrie îți aparține. Ești încrezător(are) în forțele proprii și la fel te vei simți tot anul. Cu alte cuvinte vei organiza sarcinile și acțiunile care se potrivesc cu abilitățile tale. În relația de cuplu, dacă te simți neglijat(ă), spune și rezolvă situația încă de la început. Mai mult decât atât, aceasta este șansa ta să-ți dovedești atuurile.


Scorpion:

Luna octombrie este acel moment din an când ajungi să-ți pui întrebări despre ceea ce ai realizat până în acest moment. Nu te mai supăra pe ceea ce se întâmplă cu cei(le) din exterior. Trebuie să ajungi în punctul în care să găsești cea mai sigură cale de exprimare și cu siguranță vei avea parte de o experiență mult mai liniștită față de ceea ce trăiesc persoanele din jur. Este un moment potrivit pentru a aborda o problemă sau pentru a relua decizii mai vechi. Ai toate instrumentele la îndemână să schimbi ceea ce ai nevoie, spune horoscopul acestei luni.


Săgetător:

O situație de care vei avea parte în această lună va servi drept punct și contrapunct la un conflict ce pare că nu se mai sfârșește. Unde ai de gând să trimiți toată energia de foc? În prima parte a lunii ești energic(ă) și plin(ă) de viață, iar partea creativă este în plină dezvoltare. Ești nerăbdător(are) să canalizezi toate acele sentimente bune spre pasiunile pe care le ai. Vei avea parte doar de activități care îți sunt pe plac și pe care le faci din pasiune.


Capricorn:

La începutul lunii îți vei da seama ce înseamnă importanța odihnei. Cu toate sarcinile și proiectele în care ești implicat(ă), nu uita să te bucuri de confortul casei tale. Este posibil să întâmpini probleme în relația cu prietenii(ele), dar este în interesul tău să comunici direct ceea ce ai de spus. Glumele, chestiunile delicate se pot pierde ușor printre cuvinte, așa că ai mare grijă atunci când îți exprimi ideile. Respectă elementele de bază și acordă-le celor din jur timp să procedeze la fel.


Vărsător:

Luna octombrie are obiective clare în cariera profesională. Există șansa să trăiești cele mai dificile săptămâni la locul de muncă. Discuțiile cu colegii(ele) nu sunt pe placul tău, șefii(ele) sunt din ce în ce mai pretențioși(ase), iar clienții(tele) te vor face să depui eforturi mai mari pentru a le îndeplini dorințele. Ai două șanse: ori profiți de ocazie ca să dai tot ce ai mai bun și să te faci remarcat(ă), ori livrezi sub presiune și nu îți pasă de ceea ce iese. Este decizia ta ce variantă alegi.


Peşti:

Luna octombrie te va ajuta să te aliniezi cu nevoile și dorințele tale materiale. Ai grijă de economiile pe care le ai. Diminuează orice fel de cheltuială și profită de legăturile pe care le ai în acest moment. Lista de sarcini crește mult în această lună. Cei(le) din jur au din ce în ce mai multă nevoie de tine. Nu uita de prioritățile pe care tu le ai și nici de lucrurile de rezolvat care te vor ajuta să ieși din impasul economic în care te afli.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS